Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

ja mam SM i rozpoczelam diete 4 dni temu!

Zaczęty przez julitalun, 2006-03-22, 22:08:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

julitalun

pomocy, Chce sie nauczyc, wiedziec mase, ale czuje ze to co nazywam dieta jest tylko czysta improwacja<<<<1
<pomozcie bracia i siostr!
jak caesto  jak duzo mam jesc i c o mam jesc?

Tomkiewicz

Czy ten post to jakaś prowokacja ?

Jeśli nawet nie, to takie pytania wskazują na KOMPLETNY brak zrozumienia tekstu pisanego.
        Gdy zaś jest to prowokacja, to taka nadzwyczaj tania oraz tandetna.

NIe cierpię bractw i stowarzyszeń oraz zamkniętych grup czy partii. Dlatego też ze swej strony upominam -  proszę bez żadnych sióstr czy braci ! Przynajmniej , jeśli o mnie chodzi.

Tomek

andrzejkowy

Cytat: julitalun w 2006-03-22, 22:08:17
pomocy, Chce sie nauczyc, wiedziec mase, ale czuje ze to co nazywam dieta jest tylko czysta improwacja<<<<1
<pomozcie bracia i siostr!
jak caesto  jak duzo mam jesc i c o mam jesc?

a jaką dietę rozpoczełeś ?

baska

Nie szkoda Ci czasu na rejestracje zeby napisac jednego, dziwnego posta?

andrzejkowy

Cytat: baska  jednego, dziwnego posta?
quote]

a co dziwnego widzisz w tym poście ?

baska

Jest haotycznie napisany. Osoba nie napisala nic o sobie. Gdyby byla tak strasznie potrzebujaca, to napisalaby wiecej, konkretniej. A juz na pewno sledzilaby swoj watek. Dziwne jest to "bracia i siostry". Ja nie jestem jej zadna rodzina. A Ty?
Ten post wyglada jakby byl pisany przez osobe zanoszaca sie smiechem.

Makot-ka

Cytat: baska w 2006-03-27, 14:48:29

Ten post wyglada jakby byl pisany ...

... na zlecenie "optymalnych" "niskoweglowodanowców" :shock: :?:

lutonn

najzwyczajniejszy post w swiecie. tylko nikomu sie niechce"zapomnial wol jak cieleciem byl"

zdrowa

Ja by nie być cielęciem kupiłam książkę "dieta optymalna". Przeczytałam i zaczęłam stosować  ŻO .Z książki można się dowiedzieć wszystkiego.I tak do dziś 9-ty rok.Diety nie zmienię. Jestem zdrowa a przed nie byłam.

lutonn