Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

Badania nad Dietą Optymalną dr Kwaśniewskiego

Zaczęty przez MariuszM, 2011-12-03, 11:58:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Sam nie wiem, ale Radzio siem cieszy!  :shock:  :lol:
No czemu radości trochę Radziowi nie czynić?   :lol: inićinić?  :wink:

Radzio

Psa tak, gdy przerasta. :twisted: Na biało suche kupki sadzi, aż serce się niziołkom lituje, kiedy śmierdziel wysrać się nie może. :twisted: :twisted: jeje

Cytat: renia w 2014-10-02, 22:08:05
Ale o czym Ty piszesz? To jest DnO czy ŻrO? :shock:

Rasowe DnO, pani Magister. :twisted:

administ

renia

Cytat: admin w 2014-10-02, 22:12:51
O!
I co można?  :roll: ożnaożna...  :D

Zaraziłeś już się? :shock: ęę... :lol:

administ

Nie przeżywaj, bo nie ma czego, a tochę śmieci od Radzia w niczym Forum nie szkodzi...  :lol: odziodzi.
Radzio siem uczy, bo inteligentny jest i pojętny uczeń, więc go nauczę, albo się Radzio zdenerwuje.  :roll: :wink: ujeuje...  8)

Radzio

Cytat: Blackend w 2014-10-02, 21:59:46
Cytat: Radzio w 2014-10-02, 20:52:27
Cytat: Blackend w 2014-10-02, 19:42:29
Ci co z reguły mają najwięcej do powiedzenia, byle co jedzą i byle co gadają. ;)

No to Ci powiem. 8)
Matejko bardzo ładne zmalował obrazy. :D ... Nawet nizinnym trybunki pozadymiał, żeby nie było na Co "paczyć". :lol: miałmiał

Niewątpliwie Jan pozostawił po sobie piękne obrazy. Do dzisiaj, gdy czytam o królach polski przed oczami mam przede wszystkim przez niego namalowane portrety.  :D

Jan delikatnie tylko   d o m a l o w u j e   to swoim czystym pędzlem, co Alojz nie domalował.  :lol: ałał

renia

Cytat: admin w 2014-10-02, 22:16:56
Nie przeżywaj, bo nie ma czego, a tochę śmieci od Radzia w niczym Forum nie szkodzi...  :lol: odziodzi.
Radzio siem uczy, bo inteligentny jest i pojętny uczeń, więc go nauczę, albo się Radzio zdenerwuje.  :roll: :wink: ujeuje...  8)

...ujeuje...

Radzio

"WsioWi" zaś wspak na ruskiej kobyle wjadą, będzie alibi. :twisted: iiii...

Radzio

administ

Radzio

... i za rok zaś Wielkie Walne Wybory... tym razem za rozumnych stołem ... iiii ... zazaza :twisted: :twisted: :twisted:

administ

grenis

Cytat: renia w 2014-10-02, 18:09:00
Cytat: admin w 2014-10-02, 17:53:41
W gazecie ostatnio czytałem, że są miliony, a tu paru zebrać nie można?  :shock: :wink:

Tam są chyba wymagania takie, że to muszą być osoby młode i wysportowane. Optymalni w większości to są osoby starsze. A takich naprawdę Optymalnych (żywiących się tak jak zaleca dr Kwaśniewski) to jest bardzo mało... :? Większości to tylko tak się wydaje, że są...

No wlasnie …
Ja to może i bym się skusil, ale moje proporcje już chyba nie sa stricte optymalne, chociaz dla mnie jak najbardziej sa  8)

Zyon

Cytat: renia w 2014-10-02, 18:09:00
Cytat: admin w 2014-10-02, 17:53:41
W gazecie ostatnio czytałem, że są miliony, a tu paru zebrać nie można?  :shock: :wink:

Tam są chyba wymagania takie, że to muszą być osoby młode i wysportowane. Optymalni w większości to są osoby starsze. A takich naprawdę Optymalnych (żywiących się tak jak zaleca dr Kwaśniewski) to jest bardzo mało... :? Większości to tylko tak się wydaje, że są...
Niedawno jak byłam na odwiedzinach u koleżanki w Arkadii "Lido", to nasłuchałam się opinii i jadłospisów osób "Optymalnych". Bułki z Biedronki, chlebek na porządku dziennym, albo cukier 300 u doradcy optymalnego z kilkunastoletnim stażem, który nie wiedział do tej pory, że węglowodany dzielą się na proste i złożone... :shock: i jeszcze pretensje, że nikt mu tego nie powiedział. Książek Doktora nie znają... :?
Fatalne jest to co mowisz, przydalo by sie zrobic z tym porzadek. Straszna lipa....
Work Buy Consume Die

administ

A skąd!  :shock:
Właśnie idealnie, bo nie każdy musi być na Kwaśniewskim, a niektorzy niech nawet ŻrO póki nie osiągną DnO.  :wink:
Tak właśnie ma być, albowiem Wiedza jest dla każdego...  :D