Aktualności:

9. Nie należy robić większych odstępstw od diety ani łamać jej zasad okresowo.

Menu główne

Znikająca gotówka

Zaczęty przez RafałS, 2012-03-02, 13:03:48

Poprzedni wątek - Następny wątek

grenis

u pewnych brokerow spread nie ma specjalnego znaczenia gdyz sa oni druga strona transakcji, w ktorych to 80-90% klientow ponosi straty :D

lektura dla wytrwalych  :lol:
http://forex-nawigator.biz/forum/xtb-t1160.html 

Jarek

Mam nadzieję że mój doradca finansowy Diognes wie o tym :lol:

Diogenes z Synopy

tak, mój doradco dietetyczny. ;-)       Oszust  ze mną nie ma łatwego życia mimo, że czai się na każdym kroku.  8)   :lol:

Ale doświadczenia prowadzą nas do mądrości do końca naszych dni (a wcale ona nie musi się pojawić) ;-). Więc prawdopodobnie z niejednym jeszcze przyjdzie się zmierzyć  :? ;-)

Jarek

Cytat: Diogenes z Synopy w 2016-06-16, 08:43:36
tak, mój doradco dietetyczny. ;-)       Oszust  ze mną nie ma łatwego życia mimo, że czai się na każdym kroku.  8)   :lol:

Ale doświadczenia prowadzą nas do mądrości do końca naszych dni (a wcale ona nie musi się pojawić) ;-). Więc prawdopodobnie z niejednym jeszcze przyjdzie się zmierzyć  :? ;-)
za 6 zł euro mówiłeś że sprzedać ,a teraz radzisz w tej walucie oszczędzać ? To co jest grane panie

Diogenes z Synopy

Cytatza 6 zł

gdy będzie to możesz sprzedać. Ale najpierw musisz na to poczekać. Chyba się nie doczekasz  :roll:

Ja Tobie nic nie radzę. Co to za porady przez drut.  :roll: Wyrażam tylko swoją opinię.

Zresztą powinieneś już wiedzieć, że dobry analityk finansowy nie inwestuje swoich pieniędzy - tylko klientów. ;-) Bo mniejsze ryzyko.  A i równie znany jest jak i ten co obcina nogi pacjentom, bo małe blizny zostawia  ;-) .  Widziałeś onkologa co przyjmuje wlewy  z trucizny? A pacjentom zaleca.
;-)

Gavroche

Przecież pieniądze klientów brokera, są jego pieniędzmi. ;)

Jarek

Cytat: Diogenes z Synopy w 2016-06-16, 10:56:14
Cytatza 6 zł

gdy będzie to możesz sprzedać. Ale najpierw musisz na to poczekać. Chyba się nie doczekasz  :roll:

Ja Tobie nic nie radzę. Co to za porady przez drut.  :roll: Wyrażam tylko swoją opinię.

Zresztą powinieneś już wiedzieć, że dobry analityk finansowy nie inwestuje swoich pieniędzy - tylko klientów. ;-) Bo mniejsze ryzyko.  A i równie znany jest jak i ten co obcina nogi pacjentom, bo małe blizny zostawia  ;-) .  Widziałeś onkologa co przyjmuje wlewy  z trucizny? A pacjentom zaleca.
;-)
Ja to nawet onkologa nie widziałem  :lol:

Jarek

Cytat: Diogenes z Synopy w 2016-06-16, 08:43:36

Ja oszustwo uważam za normę jaka obowiązuje .Ja się w tym dobrze czuje ,bo siebie akceptuje że trzeba pitolić ,a inni muszą sprawiedliwości szukać  :lol:

Diogenes z Synopy

fajną walutą był jen japoński bo zyskał  do euro i dolara  15-17 %  przez rok (do złotego więcej o 6 -7 %). Frank do złotego jedynie 3 % i to pewnie ucieknie za chwilę, gdy Brexit zostanie wykluczony.  Podobno te morderstwo posłanki z Izby Gmin ma pomóc w tym. Makabra.   :?  ;-)

administ

Ładna polityczka była!  8)

Blackend

Ogórkowa ładniejsza. ;)

administ

Ale lewicę pogrzebała... ;)

Blackend

Blackend

Tak właśnie wygląda redystrybucja, więc spoczko.  :D

Diogenes z Synopy

gdy taki mądrala dał się zrobić, to co mówić o przeciętniaku?  8)  :lol:

banki mają niedostateczne zabezpieczenia.

CytatAle twierdzenie, że reprezentant banku współpracował z przestępcami jest zbyt daleko posunięte. W tym wypadku doszło bowiem do nieszczęśliwego zbiegu okoliczności -

śmierdzi na odległość.  :roll:

administ

Ten drugi wariant trenują już od powołania FED!  :D
Inflacja i zapożyczanie państwa na koszt przyszłych pokoleń, to najlepsza metoda, aby bogaci się bogacili, a biedni na nich tyrali bez buntu.  8)
No chyba, że się za mocno wyzyskuje, to wtedy zaczną się buntować.

Blackend

Jak braknie na wódę i pety, to uruchomią taczki. ;)