Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

Palenie papierosów. Co o paleniu mówi dr Kwaśniewski?

Zaczęty przez ElaC, 2012-06-01, 12:48:14

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gavroche

Cytat: Jarek w 2016-02-20, 19:03:21
Tobie nikt nie ubliża ,nie że bronię kogoś ,ale i mnie też normalnie nie potrafisz odpisać . :(
Nie ubliżam, bo to takie niskie, ale stosuję naukowe nazewnictwo, nieco dzisiaj przykurzone, ale dla wtajemniczonych zrozumiałe:
http://lukaszrokicki.pl/2013/01/13/debil-imbecyl-idiota-kretyn-matol/

Zyon

Work Buy Consume Die

Jarek

Cytat: Gavroche w 2016-02-21, 09:50:23
Cytat: Jarek w 2016-02-20, 20:22:12
Cytat: Bobby w 2016-02-20, 20:03:33
Gavroche ile jesteś już na ŻO?
Boby pyta ile jesteś na ŻO ? a ja mogę też ?  :lol:
Oczywiście, nigdy nie byłem. 8)
Patrząc dookoła nie robi ono dobrze. :lol:
Naturalnie są wyjątki, na potwierdzenie reguły. ;)
No i gitara  8)

Bobby

No bo co może powiedzieć coś o zawale, ktoś, kto go nigdy nie miał, prawda?

Jarek

Cytat: Bobby w 2016-02-21, 10:48:19
A może pewnie ,właśnie takich jest pełno ,ten po zawale siedzi już cicho :lol:

Bobby

Wszystko jest możliwe a to jest dosyć prawdopodobne.

Jarek

Cytat: Gavroche w 2016-02-21, 10:35:07
Cytat: Jarek w 2016-02-20, 19:03:21
Tobie nikt nie ubliża ,nie że bronię kogoś ,ale i mnie też normalnie nie potrafisz odpisać . :(
Nie ubliżam, bo to takie niskie, ale stosuję naukowe nazewnictwo, nieco dzisiaj przykurzone, ale dla wtajemniczonych zrozumiałe:
http://lukaszrokicki.pl/2013/01/13/debil-imbecyl-idiota-kretyn-matol/
To fantastycznie że masz taki intelekt ,tylko się cieszyć ,gratulacje  :lol:

Bobby

Jako ciekawostkę dodam, że po takiej kuracji DXMem to nawet 30 g kakao czy zielonej herbaty mnie w klepało dobrze w chuj. :P Co do nikotyny i takiej kuracji to już się wypowiadałem.

Gavroche

Cytat
author=Bobby link=topic=4668.msg418334#msg418334 date=1456048099]
Cytat

Idąc torem Twojej logiki, kardiochirurg powinien mieć przynajmniej 3 zawały i założone 12 bypassów, psychiatra powinien spędzić kilka lat w ośrodkach zamkniętych zwisając na pasach i śliniąc się po Haldolu, dietetyk powinien co tydzień zmieniać dietę, żeby móc wiarygodnie o wszystkich mówić, dentysta powinien mieć sztuczną szczękę opartą na jednym zębie, żeby go nap..., fizjoterapeuta powinien mieć wszystkie schorzenia układu ruchu, jakie można sobie wyobrazić, a terapeuta od uzależnień powinien być wjebany we wszystkie dragi świata, widzisz bezsens pracy swojego umysłu? :lol:

Bobby

Cytat: Gavroche w 2016-02-21, 11:03:16
Idąc torem Twojej logiki, kardiochirurg powinien mieć przynajmniej 3 zawały i założone 12 bypassów, psychiatra powinien spędzić kilka lat w ośrodkach zamkniętych zwisając na pasach i śliniąc się po Haldolu, dietetyk powinien co tydzień zmieniać dietę, żeby móc wiarygodnie o wszystkich mówić, dentysta powinien mieć sztuczną szczękę opartą na jednym zębie, żeby go nap..., fizjoterapeuta powinien mieć wszystkie schorzenia układu ruchu, jakie można sobie wyobrazić, a terapeuta od uzależnień powinien być wjebany we wszystkie dragi świata, widzisz bezsens pracy swojego umysłu? :lol:
Cytat

No właśnie o tym mówię. To nie jest moja logika.

Diogenes z Synopy

Cytatkardiochirurg powinien mieć przynajmniej 3 zawały i
:D
a wiesz, że możne faktycznie powinno tak być ? ;-)

diler - fanatyk szczepień powinien dla przykładu wziąć dawkę 36 obowiązkowych szczepionek dziecięcych, a onkolog czerwoną chemię, a diabetolog żreć jabłka skrzynkami i wstrzykiwać sobie insulinę butelkami.    ;-)
Byliby bardziej wiarygodni.

Gavroche

Cytat: Bobby w 2016-02-21, 11:08:35
Cytat

vvv

Cytat: Bobby w 2016-02-21, 11:02:32
Jako ciekawostkę dodam, że po takiej kuracji DXMem to nawet 30 g kakao czy zielonej herbaty mnie w klepało dobrze w cnuj. :P Co do nikotyny i takiej kuracji to już się wypowiadałem.

Czy to słowo ma także medyczne pochodzenie?
:?

Bobby

Cytat: vvv w 2016-02-21, 11:13:22
Cytat: Bobby w 2016-02-21, 11:02:32
cnuj.

Czy to słowo ma także medyczne pochodzenie?
:?

W męski członek medyczne.

Cytat: Gavroche w 2016-02-21, 11:13:02
Cytat: Bobby w 2016-02-21, 11:08:35
Cytat

Patrz na kontekst

Gavroche

Jaki kontekst?
Nie zaznaczyłeś go, piszesz sobie zupełnie dowolnie, bez odniesienia do niczego.
Naćpałeś się kakao? :D

Bobby

Cytat: Gavroche w 2016-02-21, 11:18:35
Naćpałeś się kakao? :D
Może "naćpałeś" to nie odpowiednie słowo. Poprostu działanie psychoaktywne było nawet bardzo zauważalne. Głównie odczucia to zwiększona koncentracja, stymulacja a także lekka euforia. Ogólne ludzie tego nie czują bo mają bardzo dużą tolerancje na tego typu środki.

Cytat: Gavroche w 2016-02-21, 11:18:35
Jaki kontekst?
Nie zaznaczyłeś go, piszesz sobie zupełnie dowolnie, bez odniesienia do niczego.
Myślałem, że masz tak pojętny umysł, że będziesz wiedział.

Gavroche

Czyli miałem rację, jebniesz bąka, a potem udajesz, że nie Ty. :lol:
To o który kontekst chodziło, no wymyśl coś na szybko, żeby twarz zachować. :D
Czy będziesz teraz pisał na czas, aż wszyscy zapomną?
Przecież Ciebie i tak nikt nie czyta. :lol:

Czekam na kontekst.

Bobby

"Gavroche ile jesteś już na ŻO?
Boby pyta ile jesteś na ŻO ? a ja mogę też ?  Laughing
Oczywiście, nigdy nie byłem. Cool"

U Ciebie też tak śmierdzi?