Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

Skąd ta konspiracja?

Zaczęty przez tomekp, 2012-07-26, 09:16:51

Poprzedni wątek - Następny wątek

tomekp

Zauważyłem, że na Forum panuje pełna konspiracja. Nie chodzi mi o to, żeby podawać dokładny adres czy nr telefonu, ale co złego jest w zamieszczeniu jakiegoś foto (nie foto kota czy psa), podania wieku czy nazwy miejscowości?

renia

Ja (nie tylko ja) piszę skąd jestem, wklejam swoje zdjęcia. Ale każdy ma prawo do zachowania prywatności i nie ma przymusu ujawniania się. Taka "konspiracja" też ma swój urok. Ocenia się ludzi przynajmniej po tym co piszą a nie po ich wyglądzie.
A zresztą sporo osób z nas spotkało się już w realu.

Ja nie widzę tutaj żadnego problemu - kto chce ujawnia się, a kto nie chce nie musi...

administ

Skąd ta chęć do obnażania publicznego?  :wink:

Blackend

Kto ma ochotę ten wkleja - wolność jest  :D

tomekp

Cytat: admin w 2012-07-26, 09:42:11
Skąd ta chęć do obnażania publicznego?  :wink:
Nie ma takiej checi. Podalem tylko miejscowosc, date urodzenia i foto. Wydaje mi sie ze tak łatwiej rozmawiac. Na niektórych forach to powszechna praktyka.

Blackend

administ

"Siekierowy" pilnuje, aby nikomu się krzywda nie działa...  :wink:
Bo wolność jest.  :D

Radzio

Cytat: tomekp w 2012-07-26, 09:16:51
Zauważyłem, że na Forum panuje pełna konspiracja. Nie chodzi mi o to, żeby podawać dokładny adres czy nr telefonu, ale co złego jest w zamieszczeniu jakiegoś foto (nie foto kota czy psa), podania wieku czy nazwy miejscowości?

Kompletnie nie ma w tym nic złego. :) To skromne forum.  :lol:

tomekp

Cytat: Radzio w 2012-07-26, 19:10:26

Macie racje, poprawiłem foto na takie na którym prawie nikt mnie nie rozpozna:).

MariuszM

POstanwiamy poprawę   :wink:  :lol:

Radzio

Cytat: tomekp w 2012-07-27, 08:15:43
Cytat: Radzio w 2012-07-26, 19:10:26

Macie racje, poprawiłem foto na takie na którym prawie nikt mnie nie rozpozna:).

I tak wydaje się wydaje się o wiele skromniej, chociaż daleko w tle ... nie wygląda mi to na krainę Bolka i Lolka. :)

Ups ... pardonsik :) wydaje się nam o wiele skromniej.

RafałS

A ciekawe kto mnie zidentyfikuje. Prawidłowe rozwiązania proszę podrzucać pocztą pantoflową.  :wink:

renia

Ja zidentyfikowałam tego obok... 8)  :wink: Jest to pies, rasy... :roll:

administ

... owczarek górski.
Ale pewności nie ma, bo malutkie...  :wink:

RafałS

Cytat: admin w 2012-07-27, 19:04:24
... owczarek górski....
Tak wygląda. Bardzo opiekuńcze psisko, nawet przygodnego ludzia poprowadzi.
No to jeszcze jedno...  :)

renia

Nie tylko mądry ale i ładny pies. Fajne futro ma... :D

administ

I zimą zdatny do noszenia beczułki z rumem...  :wink:

RafałS

Cytat: renia w 2012-07-27, 19:22:12
Nie tylko mądry ale i ładny pies. Fajne futro ma... :D
Prawdziwy z niego puchatek  :) , gdziekolwiek teraz jest.

Cytat: admin w 2012-07-27, 19:33:59
I zimą zdatny do noszenia beczułki z rumem...  :wink:
No nie wiem czy by się zgodził tak zabeczkować bo to jakiś samopas, wędrowiec  :D . W gęstym futrze kryły się namiary na automatyczną sekretarkę przezornego właściciela, mam nadzieję że właściciel skorzystał z nagranej informacji i odnalazł swoją zgubę. :)

Radzio

Cytat: RafałS w 2012-07-27, 18:46:12
A ciekawe kto mnie zidentyfikuje. Prawidłowe rozwiązania proszę podrzucać pocztą pantoflową.  :wink:

Rasa blada, nieopierzona- czytaj dziecko jeszcze. Sympatyk zabaw w podrzucanie ... poczty pantoflowej.  8)

Blackend

Cytat: RafałS w 2012-07-27, 18:46:12
A ciekawe kto mnie zidentyfikuje.

"Psia krew" nie widać za dobrze  :? To z tyłu, to nasze łąki?