Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

offtop tłuszczowy

Zaczęty przez administ, 2012-10-05, 15:30:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

MariuszM

sorry za taki off top,ale jaja jak berety  :lol:
Największy problem, tworzyć problem tam,gdzie go nie ma... Może nie ta proporcja :)  :twisted:

administ

:lol:

Ale co postów przybyło, to przybyło!  :D

anakin

Cytat: admin w 2012-10-05, 21:08:33
Cytat: anakin w 2012-10-05, 21:05:17
Jego praca nie pójdzie na marnę. Ręczę za to, daję słowo. Zrobił wiele dobrego.

Dlatego warto głosować na "młodego", jakby co...  :wink: :D
Bo młody podchodzi pragmatycznie do tematu, a nie "misyjnie"...  :wink:
Głos oddać mogę, czemu nie, ale ja widzę świat nieco inaczej od was.

Cytat: admin w 2012-10-05, 21:15:40
A jakie to ma znaczenie skoro 21-12-12 się zbliża nieuchronnie?  :wink:
Otóż to, może Rockefeller zaradzi wszystkiemu.

http://www.youtube.com/watch?v=MscuvJh03AE
http://www.youtube.com/watch?v=yo3ovFMsRRA

Mam nadzieję, że mnie nie zlinczujecie. ;)

PS Ładnie mówi o bydle ludzkim i niewolnikach.

anakin

Albo ładnie ktoś mu wsadził te słowa w usta.

zeto555

Problem jest i to duzy.
Szukajacy drogi niczego nie moz esie dowiedziec na tym forum. No moze poza kilkoma osobami, ktorzy sa chetni do pomocy, ale po czasie osoby te zaczynaja spiewac w chórze z przesmiewcami.

administ

Tu nie komuna, tu każdy musi sam myśleć, a nie oczekiwać "myślenia za niego"!  :?

Radzio

Cytat: zeto555 w 2012-10-05, 20:36:14
To forum nie powinno byc dla starych optymalnych do glupiego gadania tylko wlasnie dla szukajacych drogi.
Odstraszacie i zniechecacie ludzi potrzebujacych.

Proponujesz wykluczenie? Ufam, że moje pytanie nie jest "głupie". :) A ponieważ- jak uważasz- nie ma głupich pytań(jestem odmiennego zdania), odpowiedz mądrze na,  być może, niemądre pytanie.
Hmm, W ogóle zacznij wreszcie odpowiadać na "głupie" pytania- jako optymalny masz staż i ... obowiązek. :|

A ja uważam, że są głupie pytania i zamierzam na nie odpowiadać analogicznie. :)

Cytat: admin w 2012-10-05, 21:28:27

Ale co postów przybyło, to przybyło!  :D
Amen :D

zeto555

Kolejny przydupas Radzio.
Myslisz, e jestes taki mąry optymalny i nikt Cie nie zagnie? Wlasnie pokazujesz, jak zla dieta dziala na myslenie. Sądze, ze robisz wielkie bledy w diecie.

MariuszM

administ

"zeto555"
może spróbuj rozładować swoją frustrację na dobrychdzieciach?
A tu wrogów nie szukaj, bo i tak ci wybaczą.  :D

Radzio

Cytat: zeto555 w 2012-10-05, 21:41:26
Kolejny przydupas Radzio.
Myslisz, e jestes taki mąry optymalny i nikt Cie nie zagnie? Wlasnie pokazujesz, jak zla dieta dziala na myslenie. Sądze, ze robisz wielkie bledy w diecie.
Sądź, sądź- co chcesz, ale odpowiadaj wreszcie na głupie pytania samodzielnie. :D
A spodziewałbyś się  kiedy klapsa od "przydupasa"?  Nie odpisuj, to grzeczne pytanie na Twoje twierdzenie- rzem "przydupas".  :lol:

Radzio Przydupas Drugi. Jakoś brzmi!

Radzio

Cytat: admin w 2012-10-05, 21:47:45
"zeto555"
może spróbuj rozładować swoją frustrację na dobrychdzieciach?
A tu wrogów nie szukaj, bo i tak ci wybaczą.  :D

Ale najpierw ... klapsik.  :lol: :lol:

administ

Radzio nie drażnij, bo "zeto555" ma doła!  :?  :wink:

zeto555

Radzio nie drugi, a wielki - czyz nie lepiej brzmi?

Radzio

Cytat: MariuszM w 2012-10-05, 21:46:47
zeto wyluzuj,ciesz się życiem-piątek jest  :D
moja dieta jest "optymlaniejsza" :)  :lol: :twisted:
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS2g1thUgu3tF2b4Y_GovchBaNR9x9OLw7e_RF5BBhGA9tZbbV9

Mój syn właśnie takie kupił ... dla insektów. ;)  :lol:

Radzio

Cytat: zeto555 w 2012-10-05, 21:49:59
Radzio nie drugi, a wielki - czyz nie lepiej brzmi?

Siuuur   :lol: Lepiej.

Radzio Przydupas nie Drugi, a Wielki. Ujdzie!

zeto555

Wlasnie zgadles, mam dola jak slysze pytania o pomoc i takie odpowiedzi, a pozniej taka dyskusje bez sensu.
Myslalem, ze przynajmniej wylece z forum za takie gadani, a tu nawet nikt nie wywala. Zawiodlem sie . Na DD klamia , ajak mowia o tym wywalaniu.

RafałS

Cytat: admin w 2012-10-05, 21:28:27

Ale co postów przybyło, to przybyło!  :D
...Się dziwić że w partiach politycznych ogromna część programowa to przepychanki z kim się da/opłaca.  :wink:

zeto555

Zeby zakonczyc ta bez sensu wymiane zdan, proponuje : jak ktos poprosi o pomoc to odpoawiadac prosto i jasno, ew odsylac podajac link tematu istniejacego  i nie wymądrzac sie.
Dla nadto inteligentnych proponuje zrobic osobny dzial. gdzie kazdy bedzie mogl sie wypocic.

Radzio

Cytat: zeto555 w 2012-10-05, 21:52:01
Wlasnie zgadles, mam dola jak slysze pytania o pomoc i takie odpowiedzi, a pozniej taka dyskusje bez sensu.
Myslalem, ze przynajmniej wylece z forum za takie gadani, a tu nawet nikt nie wywala. Zawiodlem sie . Na DD klamia , ajak mowia o tym wywalaniu.

:shock: Zgadłem? Wybacz, nie bawię się w zgadywanki.
Dół, to dół. Jak jesz tak masz. I nawet Ci nie współczuję- pozbyłem się zarazy. :D