Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

Leki nowej generacji...

Zaczęty przez RG, 2012-11-06, 10:54:43

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jarek

Cytat: Blackend w 2018-04-19, 11:11:38
Cytat: Gavroche w 2018-04-18, 19:55:18
Nadal nie odpowiedziałaś na pytanie. :D

Nie masz Hashi, wyleczona, czyli jak wrócisz do parametrów środowiska z okresu choroby, to ona już nie wróci? ;)
Czyli dieta dożywotnia?
Czym się to różni od dożywotnich tabletek?

Niczym i zgadzam się z tobą.  8)
Dieta Optymalna i złota proporcja jest dla takich jak ja, czyli kompletnych dyletantów dietetycznych.  8)
Nie mam zielonego pojęcia o biochemii i nie będę zgrywał za znawcę i jedynie staram się jeść wg przykazań. ;)  8)
Gdzieś tam pewnie w widełkach się łapię, bo nie choruję jeszcze i chce mi się nadal na nartach jeździć. ;)  8)

A więc przykładowo:
ja muszę jeść warzywa i owoce aby uzupełnić witaminę C, a ktoś obcykany jak Ty nie musi, bo doje w tabletkach
albo ja dopiję śmietanki po intensywnym wysiłku fizycznym, a ktoś dobry z biochemii jest w stanie sobie to zasuplementować umownie "chemią".

I tyle w temacie, dla mnie ta dieta musi być dożywotnia. ;)  8)
Pewnie.
Dla mnie minimalisty ŻO  jest super sposobem na życie, ale nie mam zamiaru się nim dzielić, i wmawiać innym ze jest ponad wszystko. 8) Ty

Jarek

Cytat: Blackend w 2018-04-19, 11:11:38
Cytat: Gavroche w 2018-04-18, 19:55:18
Nadal nie odpowiedziałaś na pytanie. :D

Nie masz Hashi, wyleczona, czyli jak wrócisz do parametrów środowiska z okresu choroby, to ona już nie wróci? ;)
Czyli dieta dożywotnia?
Czym się to różni od dożywotnich tabletek?

Niczym i zgadzam się z tobą.  8)
Dieta Optymalna i złota proporcja jest dla takich jak ja, czyli kompletnych dyletantów dietetycznych.  8)
Nie mam zielonego pojęcia o biochemii i nie będę zgrywał za znawcę i jedynie staram się jeść wg przykazań. ;)  8)
Gdzieś tam pewnie w widełkach się łapię, bo nie choruję jeszcze i chce mi się nadal na nartach jeździć. ;)  8)

A więc przykładowo:
ja muszę jeść warzywa i owoce aby uzupełnić witaminę C, a ktoś obcykany jak Ty nie musi, bo doje w tabletkach
albo ja dopiję śmietanki po intensywnym wysiłku fizycznym, a ktoś dobry z biochemii jest w stanie sobie to zasuplementować umownie "chemią".

I tyle w temacie, dla mnie ta dieta musi być dożywotnia. ;)  8)
:lol:
Pewnie.
Dla mnie minimalisty ŻO  jest moim sposobem na życie, ale nie mam zamiaru się nim dzielić na forum, i wmawiać innym ze jest ponad wszystko. 8)

Blackend

Dokładnie, ja też nikomu do talerza nie zaglądam i też nie lubię jak mi dietę układają.  8)

administ

A to jakoś tak niefanatycznie niestety...  :? ;)

Bo przecież wiadomo, że jedynie słuszne jak się samo z siebie nie przyjmuje, to trzeba od góry starać się narzucić.  :?  :lol:

Blackend

Oczywiście, zawsze na pierwszym miejscu dobro narodu czy tego chce, czy nie wie że chce. ;)

administ

Dokładnie - "dla dobra i na rzecz"... ;)

Jarek

Ale to dzięki temu politycznemu forum :lol:

Blackend

Jarek

Gavroche

Przecież takie interfejsy wszczepia się ludziom już z 15 lat, no może bez Bluetooth, a tu wchodzi Elon i wszyscy sikają w majtki:
https://300gospodarka.pl/news/neuralink-wszczepil-procesor-w-mozg-swini-to-pierwszy-krok-do-stworzenia-interfejsu-mozg-maszyna

admin

Ale czy na pewno chodzi o "mózg", czy o "musk"? ;)

Blackend

buciaratti

Cytat: Gavroche w 2020-08-31, 13:01:47
Przecież takie interfejsy wszczepia się ludziom już z 15 lat, no może bez Bluetooth, a tu wchodzi Elon i wszyscy sikają w majtki:
https://300gospodarka.pl/news/neuralink-wszczepil-procesor-w-mozg-swini-to-pierwszy-krok-do-stworzenia-interfejsu-mozg-maszyna
Bluetooth też takie młode nie jest.
Elon Piżmo

admin

buciaratti

Zyon

:shock: :shock: Toteraz wiem dlaczego mam kaca po alkoholu  :shock: musze zmienic nastawienie  :lol:
Work Buy Consume Die

admin

Blackend

Maniek