Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

Spotkanie Optymalnych w Wejherowie

Zaczęty przez renia, 2012-11-10, 06:52:50

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Pewnie Ci się tak tylko zdaje i pewnie do FTP-a nie masz dostępu, ale pewnie o tym nie wiesz, bo Ci to niepotrzebne...  8)

administ

...ale jeszcze nie wiesz do czego?  :roll: :wink:

renia

administ

Wszystko Ci się pomaklaczyło, ale nic nie szkodzi.  :?
Mówisz o swoim koncie administracyjnym, a ja o wyższym szczebelku zarządzania...  8)

Zyon

Renia, to juz mozna spamowac czy nie? Ja napisze o tym, ze doktor zakazal sportu..

:lol: :lol:
Work Buy Consume Die

administ

I zalecił pół kilo ziemniaków dziennie wg "formuły300g", aby można było wliczyć z nich białko do dziennej dawki, aby się nie przebiałczyć.   :wink:
Nidy nie myślałem, że aż tak można mieć pomieszane w głowie, aby na podstawie jednego, nieistotnego zdania lub wyrwanego z kontekstu większej całości, z Kwaśniewskich, całą religię dietetyczną sobie zrobić typu 4es!  :shock:  :lol:
I jeszcze pretensje mieć do Dr-a, że się samemu nie potrafi:shock:

Blackend

Jak to człowiek całe życie sie uczy. ;)  :lol:

Zyon

Cytat: admin w 2014-02-04, 08:48:30
I zalecił pół kilo ziemniaków dziennie wg "formuły300g", aby można było wliczyć z nich białko do dziennej dawki, aby się nie przebiałczyć.   :wink:
Nidy nie myślałem, że aż tak można mieć pomieszane w głowie, aby na podstawie jednego, nieistotnego zdania lub wyrwanego z kontekstu większej całości, z Kwaśniewskich, całą religię dietetyczną sobie zrobić typu 4es!  :shock:  :lol:
I jeszcze pretensje mieć do Dr-a, że się samemu nie potrafi:shock:
Teraz takie czasy.....religijne  :lol:

Pol biedy zdania wyrywane z kontekstu, gorzej jak sie przeinacza fakty, na przyklad:
Cytat: COOLER
Cytat: sinsemilla4es - dopiero odkryłam i podoba mi  się to ;)
To najlepsza droga, do zdrowia, oparta na wiedzy Lutza, Ponomarenki i doświadczeniu pana Jarmołowicza, który musiał wyciągać dziesiątki jak nie setki "ofiar" diety optymalnej.

Autorowi sie cos kompletnie  pomieszalo, powinno byc oparte na "doświadczeniu Ponomarenki" i "wiedzy Jarmołowicza"  :lol: :lol: :lol: I wtedy jest fajno i straszno jednoczesnie  :D
Work Buy Consume Die

renia

Cytat: admin w 2014-02-04, 08:44:37
Wszystko Ci się pomaklaczyło, ale nic nie szkodzi.  :?
Mówisz o swoim koncie administracyjnym, a ja o wyższym szczebelku zarządzania...  8)

Dla mnie konto administracyjne to już jest level hard... :? :lol:

renia

Cytat: Zyon w 2014-02-04, 08:46:03
Renia, to juz mozna spamowac czy nie? Ja napisze o tym, ze doktor zakazal sportu..

:lol: :lol:

Ale tak wolno się rozkręcaj... :roll: bo ja całą kiść bananów za pazuchą chowam... 8) :lol:

Zyon

Spoko, widzialem na DD diete "100 bananas a day" i bardzo ja tam nawet chwalili  :lol: :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

renia

:shock:

Oj to chyba muszę zwiększyć ich zapasy... :lol: A jak oni je jedzą  :roll: bez skórki? :shock:

Zyon

Nie mam pojecia, znajac ich teorie na temat przepuszczalnosci jelit, mozliwe, ze od tylu....  :shock:
Work Buy Consume Die

renia

Cytat: anakin w 2014-02-04, 05:45:06
"Kącik dyskusyjny!" dodany.

http://optymalni.hol.es/kacik-dyskusyjny.html

Nie wiem jak ze Strony Głównej wejść do kącika dyskusyjnego (bez tego linka)... :roll:
Te emotki są nieruchome? Czy ja coś źle robię?

anakin

Cytat: renia w 2014-02-04, 14:54:21
Cytat: anakin w 2014-02-04, 05:45:06
"Kącik dyskusyjny!" dodany.

http://optymalni.hol.es/kacik-dyskusyjny.html

Nie wiem jak ze Strony Głównej wejść do kącika dyskusyjnego (bez tego linka)... :roll:

Przecież zrobiłem odnośnik. Spójrz na lewo, w pierwszej sekcji "Kategorie tematów", odnośnik jest pod "Kuchnią Optymalną".

anakin

Cytat: admin w 2014-02-04, 08:20:58
Pewnie Ci się tak tylko zdaje i pewnie do FTP-a nie masz dostępu, ale pewnie o tym nie wiesz, bo Ci to niepotrzebne...  8)

Pfff, oczywiście, że ma i oczywiście, że Renii jest dostęp do FTP potrzebny... Bo ja chcę Renię wyuczyć co i jak i mieć potem już spokój. Mój w tym interes, żeby Renia jak najwięcej rzeczy sama umiała zrobić. :P

Im więcej nauczę Renię, tym więcej czasu mi pozostanie na inne rzeczy. :P

anakin

Cytat: renia w 2014-02-04, 15:42:34
Jak byk... :shock: sorry... 8)

Reniu, słuchaj, wyróżniłem Ci 2 ostatnie Niusy, żeby wyświetlane były na stronie głównej, bo pusto tam było z samimi "Mitami".

Dodam Ci jeszcze niebawem "Galerię zdjęć" z odnośnikiem pod "Kącikiem Dyskusyjnym".

A te 2 zdjęcia pokazywane w sekcji "losowe zdjęcia" możesz albo zmienić albo dodać jeszcze inne. Zdjęcia, które są tam pokazywane znajdują się w katalogu "blurp", pełna ściażka:
~/images/blurp/

renia

Dlaczego jak teraz się loguję pisze "Niepoprawny token" ?