Aktualności:

9. Nie należy robić większych odstępstw od diety ani łamać jej zasad okresowo.

Menu główne

Spotkanie Optymalnych w Wejherowie

Zaczęty przez renia, 2012-11-10, 06:52:50

Poprzedni wątek - Następny wątek

anakin

Cytat: renia w 2014-02-04, 16:01:30
Dlaczego jak teraz się loguję pisze "Niepoprawny token" ?

Bo wyczyściłem "pamięć podręczną" na zapleczu. Sorry. Wyczyść sobie we własnej przeglądarce Pamięć podręczną, jak wysypują Ci się błędy i będzie grało. :P

renia

No udało mi się wejść... :D w konto użytkownika i panel admina. :D

renia

Cytat: anakin w 2014-02-04, 15:53:56
Cytat: renia w 2014-02-04, 15:42:34
Jak byk... :shock: sorry... 8)

Reniu, słuchaj, wyróżniłem Ci 2 ostatnie Niusy, żeby wyświetlane były na stronie głównej, bo pusto tam było z samimi "Mitami".

Dodam Ci jeszcze niebawem "Galerię zdjęć" z odnośnikiem pod "Kącikiem Dyskusyjnym".

Bardzo fajnie. Dzięki. :D

renia

"anakin", czy te "buźki" na stronie "Optymalni - Pomorze" są takie "martwe", czy będą one uruchomione?

administ

Renia!  :shock:
A ten Twój zjazd pomorski, to nie koliduje terminowo ze zjazdem śląskim-ogólnopolskim?  :wink:  :?

renia

A kiedy jest ślązki? W Ciechocinku ma byc prawdopodobnie 7 czrwca... :roll: Patrzałam, żeby z Wyborami nie kolidowało...A kiedy jest Zjazd ślaski?  :roll: Z okazji 16-lecia OSO? Mi juz się wsdzystko myli... :roll: A nie ma właśnie on być w Ciechocinku? Salę kinową ponoć gratis mamy mieć... :D

renia

Śpieszy mi się i błędów pełno porobiłam... :? Zaraz syna na trening muszę wieźć...

renia

Cytat: admin w 2014-02-05, 16:49:48
Renia!  :shock:
A ten Twój zjazd pomorski, to nie koliduje terminowo ze zjazdem śląskim-ogólnopolskim?  :wink:  :?

Pomorski jest też ogólnopolski... :P a może nawet o jeszcze większym zasięgu... :roll: :mrgreen:

anakin

Cytat: renia w 2014-02-05, 16:41:54
"anakin", czy te "buĽki" na stronie "Optymalni - Pomorze" s± takie "martwe", czy będ± one uruchomione?

Emotikony? Emotikony zwykle są martwe. Gifów jest niewiele. Popatrz na te tutaj, na swój post powyżej, większość z nich też jest nieruchoma.

anakin

Zaraza, jestem na IE11... Robię krzaki tylko w treści cytowanej czy w mojej też widzicie krzaki zamiast ogonków?

renia

Cytat: anakin w 2014-02-05, 18:44:06
"anakin", czy te "buĽki" na stronie "Optymalni - Pomorze" s± takie "martwe", czy będ± one uruchomione?

Emotikony? Emotikony zwykle są martwe. Gifów jest niewiele. Popatrz na te tutaj, na swój post powyżej, większość z nich też jest nieruchoma.

No tak, tylko ta jedna oczami przewraca... :lol: Lepiej chyba rzeczywiście, żeby takie zostały. Jak forma przerasta treść, to post się robi taki zawoalowany... :wink:

renia

Cytat: renia w 2014-02-05, 18:49:34
Cytat: anakin w 2014-02-05, 18:44:06

No tak, tylko ta jedna oczami przewraca... :lol: Lepiej chyba rzeczywiście, żeby takie zostały. Jak forma przerasta treść, to post się robi taki zawoalowany... :wink:

No i ta jeszcze się niepoważnie chichra... 8) :lol:

anakin

Cytat: renia w 2014-02-05, 18:51:13
Co to jest IE11?

Hyhy. +1

To ulubiona przeglądarka webowa admina!

MariuszM

Cytat: anakin w 2014-02-05, 19:38:17
Cytat: renia w 2014-02-05, 18:51:13
Co to jest IE11?

Hyhy. +1

To ulubiona przeglądarka webowa admina!
słaba  :D Opera rządzi :D

Blackend

Najważniejsze, że jest wybór, bo o to w tym wszystkim chodzi.  8)

administ

administ

Cytat: Blackend w 2014-02-05, 20:19:55
Najważniejsze, że jest wybór, bo o to w tym wszystkim chodzi.  8)

Przyczepi się jak nastolat pierwszej narzeczonej, a później ślub i gorzkie żale, bo inne narzeczone fajniejsze są, a już nie wypada...  :wink: :mrgreen:

Blackend

A bo to trzeba myśleć przed, a nie po...bo potem już po ptokach. ;)