Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

Spotkanie Optymalnych w Wejherowie

Zaczęty przez renia, 2012-11-10, 06:52:50

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

:? Trudno, trzeba się z tym pogodzić... :lol:

administ

Jasne, mam znajomą we Włocławku, co strasznie cierpi na to "Hashimoto", do tego migrena okoporaźna, ale wie dokładnie, że te choroby są nieuleczalne i można tylko objawy ładodzić, więc nic się nie poradzi!  8)

renia

:? Pani, która mi pomaga w domu, też ma hashimoto. "Moja" dentystka też (mówiłam jej o DO, ale ona nie lubi tłuszczów)... :? Pół miesiąca temu sprawdzałam poziom hormonów tarczycy i cały czas są w środkowym poziomie widełek normy. A to już minęło 10 lat.  :shock: Tak ten czas pędzi... :roll:

Jarek

Cytat: renia w 2018-08-20, 20:35:50
:? Trudno, trzeba się z tym pogodzić... :lol:

Nie może byc. Przecież bez gadania o chorobach nie da się żyć

Jarek

Cytat: renia w 2018-08-20, 20:45:49
:? Pani, która mi pomaga w domu, też ma hashimoto. "Moja" dentystka też (mówiłam jej o DO, ale ona nie lubi tłuszczów)... :?

Ale Ty lubisz, to gdzie problem?

administ

Najważniejsze, że statystycznie wychodzi prawie sprawiedliwie. ;)

renia

"Prawie" robi wielką różnicę... :lol:

administ

Jasne, prawie 500+ to nie prawie pięć set+... ;)

Radomiak

Taki gramorównoważnik...sympatyczny... :roll: :wink:

Bobby

Orto-, meta-, parasympatyczny.
Zależy w jakiej której pozycji.  :shock: :lol:

renia

W tym miesiącu jest znowu zmiana w terminie potkań. Spotykamy się 21 października... :D

https://www.facebook.com/Optymalni-Pomorze-384154691932537/

Inspiracją do zamieszczenia tej informacji było zauważenie Daniela na Forum... 8)
Ostatnio ma wpisane "nieobecny-nieusprawiedliwiony:... :wink:

administ

Ale w dzień wyborów?
Jeszcze o agitkę połączą. ;)

Zofia

Cytat: admin w 2018-10-07, 08:54:16
Ale w dzień wyborów?
Nie poszłabym na to spotkanie bo nie potrafiłabym utrzymać języka za zębami i byłaby wina organizatora. 8)

Daniel

Cytat: renia w 2018-10-07, 08:45:17
W tym miesiącu jest znowu zmiana w terminie potkań. Spotykamy się 21 października... :D

https://www.facebook.com/Optymalni-Pomorze-384154691932537/

Inspiracją do zamieszczenia tej informacji było zauważenie Daniela na Forum... 8)
Ostatnio ma wpisane "nieobecny-nieusprawiedliwiony:... :wink:
Zapisałem w kalendarzu, ale samemu nie za bardzo chce mi się wyruszać w trasę. Nie znalazłem nikogo do towarzystwa i stąd ta nieobecność. Dojazd i powrót trwa dłużej niż samo spotkanie, na które też przyjeżdżam raczej dla towarzystwa. Temat jedzenia mnie już trochę nudzi.

renia

Mógłbyś wprowadzić nowy temat. :roll: Każdy mówi o tym co go interesuje. Ja nie ustalam żadnych zakresów tematycznych. Jest demokracja i wolność słowa... :lol: :wink: Ostatnim razem było pięć nowych osób, to i pytań i tematów nie brakowało... :D

renia

Cytat: Zofia w 2018-10-07, 09:08:47
Ale w dzień wyborów?
Nie poszłabym na to spotkanie bo nie potrafiłabym utrzymać języka za zębami i byłaby wina organizatora. 8)

A co byś chciała o polityce rozmawiać? :shock: :lol:

renia

Ale w dzień wyborów?

Jeśli Forum Doktora Kwaśniewskiego zrobiło się polityczne, to i Spotkania Optymalnych można pod to podpiąć... 8) :lol:
Przykład idzie z góry... :wink:

administ

A to nie moja już wina, że głównie o polityce się tu pisze.  8)
Bo ileż można o maszynach na pustyni, zaszyfrowanych listach i perukach...  :?  :lol: