Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

Spotkanie Optymalnych w Wejherowie

Zaczęty przez renia, 2012-11-10, 06:52:50

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

:lol:
Dzięki za doprecyzowanie.
A czym według Ciebie powinniśmy się zajmować? :roll: Może polityką? 8) :lol:

RafałS

Cytat: renia w 2019-01-27, 19:03:56
:lol:
Dzięki za doprecyzowanie.
A czym według Ciebie powinniśmy się zajmować? :roll: Może polityką? 8) :lol:
Dojeniem, albo dojną zmianą przynajmniej.  :wink:

renia

I tam. Rozmowy o polityce mnie (i pewnie tym, którzy tam przyjeżdżają) nie pasjonują. 8) :lol:
Nie po to tam się spotykamy. Kto chce politykę, może czytać Forum. 8) :lol:

administ

A tego to nie wiem, ale mnie jak zapraszają na "imprezy", to przeważnie urywam się na spacery długie i samotne (Ania i Krzysiek dzielnie cierpią w towarzystwie), bo ludzie mnie stresują swoimi problemami - zawsze mi później wychodzi, że to przeważnie nieszczęśnik na nieszczęśniku, bo albo niezadowolony z pracy, rodziny, miejsca zamieszkania, albo chory, albo mu pieniędzy bakuje, albo za mało wypił.  :?
I w żaden sposób nie pojmie, że sam jest przyczyną własnych nieszczęść, ale co tam mnie cudze problemy! Ważne, że nie mam własnych!  :D
Dlatego ludzi unikam jak mogę.  :lol:

renia

I oby tak było dalej... :D
Dopisałeś i teraz mój wpis nie pasuje... :lol:

RafałS

Cytat: admin w 2019-01-27, 19:13:57
A tego to nie wiem, ale mnie jak zapraszają na "imprezy", to przeważnie urywam się na spacery długie i samotne (Ania i Krzysiek dzielnie cierpią w towarzystwie), bo ludzie mnie stresują swoimi problemami - zawsze mi później wychodzi, że to przeważnie nieszczęśnik na nieszczęśniku, bo albo niezadowolony z pracy, rodziny, miejsca zamieszkania, albo chory, albo mu pieniędzy bakuje, albo za mało wypił.  :?
I w żaden sposób nie pojmie, że sam jest przyczyną własnych nieszczęść, ale co tam mnie cudze problemy! Ważne, że nie mam własnych!  :D
Dlatego ludzi unikam jak mogę.  :lol:
Sprytnie!  :lol:
Ja to mówię... Gdzie kucharzy sześć...   :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :roll:  :wink:

administ

Jasne, dawniej Ponomarenko Włodzimierz bardzo lubił ze mną na te spacery chadzać, bo zawsze mieliśmy o czym pogadać!  :D

Trzainacy

Kiedy i gdzie nstp. "Spotkanie optymalnych" cobym mógł zaplanować i zarezerwować odpowiedni czas:)

renia

Podaję miejsce i aktualną datę spotkania na stronie FB

https://www.facebook.com/Optymalni-Pomorze-384154691932537/

Link ten jest na moim koncie tutaj na Forum.
Spotykamy się w ostatnie niedziele miesiąca, chyba, że czasami z jakichś względów jest przesunięcie terminu...
Najbliższe spotkanie jest 24 lutego o 14:00 w kawiarni "Dobre Czasy" w Wejherowie, przy ul. kaszubskiej 27.
Serdecznie zapraszam... :D

Trzainacy

Za odpowiedz bardzo dziękuję:)

RafałS

A czy będzie prezentacja nowego noska?  :wink:

administ

renia

Tomasz odpowiedział za mnie... :lol: 8)

RafałS

W takim razie potrzebujemy WIĘKSZĄ SALĘ.  :wink:

administ

renia

Każdy sposób jest dobry na przyciągnięcie nowych osób... :wink:
Trzeba mieć nosa, żeby na to wpaść... :lol:

vvv

renia

Cytat: Trzainacy w 2019-02-05, 09:46:04
Kiedy i gdzie nstp. "Spotkanie optymalnych" cobym mógł zaplanować i zarezerwować odpowiedni czas:)

I co? Nie byłeś... :?

Teraz następne jest 31 marca. Może w dogodniejszym czasie jest... :roll:

Trzainacy

Pamięć wyśmienita renia, jedynie miesiące letnie w chodzą w mój czas na "Spotkanie optymalnych". Mieszkam na samym południu Polski pod Babią Górą i takie
Spotkanie Optymalnych w Wejherowie to tylko w słoneczne i ciepłe dni .Czasu nie mam za wiele a teraz to górskie szczyty aż proszą się by je odwiedzać a morze to latem:)