Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

GMO!

Zaczęty przez toan, 2007-10-19, 09:30:49

Poprzedni wątek - Następny wątek

RG

Obawiam się, że za pare lat najzdrowsze węglowodany będą w cukrze i mące... jak tak dalej pójdzie bo chyba to już jest tak zepsute, że nic nie będzie w stanie tego zepsuć a warzywa i owoce tylko dla samobujców lub zagorzałych wielbicieli GMO :)

administ

Cytat: renia w 2013-01-11, 11:58:44
Mnie się nikt o nic nie pyta :?, a ponoć mamy demokrację... :roll:

Bo oni mają od pytania ekspertów, a nie "przypadkowe" społeczeństwo!  :?
A do tego tam są tak mądrzy ludzie, że wiedzą lepiej od Ciebie, co dla Ciebie dobre!  :D

RG

Cytat: admin w 2013-01-11, 12:45:24

A do tego tam są tak mądrzy ludzie, że wiedzą lepiej od Ciebie, co dla Ciebie dobre!  :D

Dokładnie :)

PS. Przepraszam za te warzywa przez "ż"

administ

Cytat: RG w 2013-01-11, 12:48:19
Przepraszam za te warzywa przez "ż"

Nie widzę!  :wink:

renia

Cytat: admin w 2013-01-11, 12:45:24

No to mogę spać spokojnie.  :D Aż mi teraz głupio, że wątpiłam w tą (nie)wiedzę ekspertów.  :oops: Pewnie jeszcze tak będzie, że jak się któregoś pięknego ranka obudzimy (albo i nie :twisted:) to do okna będzie nam zaglądać dorodna kukurydza GMO, będą ćwierkały (albo i nie :twisted:) zmodyfikowane ptaszki i my sami będziemy ślicznie zmodyfikowani... :D 8)

renia

Cytat: RG w 2013-01-11, 12:38:28
Obawiam się, że za pare lat najzdrowsze węglowodany będą w cukrze i mące... jak tak dalej pójdzie bo chyba to już jest tak zepsute, że nic nie będzie w stanie tego zepsuć a warzywa i owoce tylko dla samobujców lub zagorzałych wielbicieli GMO :)

No to ja już zacznę robić te zapasy cukru... :D :wink:

RG

Cytat: admin w 2013-01-11, 12:51:35
Cytat: RG w 2013-01-11, 12:48:19
Przepraszam za te warzywa przez "ż"

Nie widzę!  :wink:

Dziękuje :)

RG

Cytat: renia w 2013-01-11, 13:04:37

I mąki :)

renia

W mąkę może robactwo wejść... :?

RG

Cytat: renia w 2013-01-11, 13:28:04
W mąkę może robactwo wejść... :?

Może ale przecież jej nie zeżre... później się tylko powyciąga, z resztą trochę protein jest zalecane :)

renia

Ale jak już będziemy mili tą "fajną" mąkę GMO to żadne robactwo jej się nie odważy ruszyć... :D Tylko my... :D 8)

RG

Cytat: renia w 2013-01-11, 13:30:14

Ale jak już będziemy mili tą "fajną" mąkę GMO to żadne robactwo jej się nie odważy ruszyć... :D Tylko my... :D 8)

Mąki chyba nie ruszą... i tak spada sprzedaż chleba :)

renia

To wszystko przez tych Optymalnych... 8) oni takie "herezje" głoszą, że chleb szkodzi... :shock: 8)

RG

Tak, to prawda... mi na przykład chleb nie szkodzi po mimo, że go nie jem...

Zyon

a moze wlasnie dlatego  :D
Work Buy Consume Die

RG

Sam już nie wiem, można zgłupieć od tego... jadłem chleb to lekarze mówili, że to zdrowo, teraz nie jem a zdrowiej się czuje... ciężka sprawa :)

renia

Nieważne jest jak się czujesz, ważne jest to co lekarz mówi. On wie lepiej co jest dla Ciebie dobre i jak się czuć powinieneś... :wink: Trzeba się źle czuć, żeby czuć ciężar życia... 8)

RG

Cytat: renia w 2013-01-11, 14:34:04
Nieważne jest jak się czujesz, ważne jest to co lekarz mówi. On wie lepiej co jest dla Ciebie dobre i jak się czuć powinieneś... :wink: Trzeba się źle czuć, żeby czuć ciężar życia... 8)

Dokładnie :)

administ

Cytat: RG w 2013-01-11, 13:23:39
Cytat: renia w 2013-01-11, 13:04:37

I mąki :)

Cukru, mąki  i makaronu!  :D

administ

Oraz kaszy!
O kaszy nie wolno zapomnieć!  :D