Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

Szkolna edukacja :)

Zaczęty przez elmo, 2007-09-19, 15:07:28

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jarek

Bo Deweloperka ziemię zabrała ,tę zimię :lol:

administ

Cytat: renia w 2015-11-21, 18:55:54
A po co mają budować, skoro mieszkań jest dosyć?  8)

Ty nie sądź po sobie!  :? ;)

administ

Cytat: Diogenes z Synopy w 2015-11-21, 18:56:43
 Już po wyborach.

Ale PiS się zawziął i po pińset na sztukę chce dać, kwotę wolną zwiększyć do 8tys. i "czy się stoi, czy się leży 12zł/h się należy"!  :shock: :(
A skąd na to forsę - NBP dodrukuje? Bo jak tak, to "na szyszki" pora iść. ;) :lol:

Diogenes z Synopy

mówił min finansów, że niewiele trzeba będzie zwiększyć deficyt.  Czyli pożyczy państwo od zachodnich bankieeów lub polskich ciułaczy. 

ja im kibicuję, gdy faktycznie znajdą te pieniądze - to szacunek.  Ale nie pożyczać. Gdy pożyczą, to jak zwykle w bambuko naiwnych zrobią. 

Znaleźć można. Ale oni tego nie ruszą.

administ

Aby komuś "dać", to komuś trzeba zabrać niestety...  :?
A Janosików to w tym kraju było już dość i źle kończyli przeważnie.  :lol:

renia

Cytat: admin w 2015-11-21, 19:03:04
Cytat: renia w 2015-11-21, 18:55:54
A po co mają budować, skoro mieszkań jest dosyć?  8)

Ty nie sądź po sobie!  :? ;)

W naszej okolicy sporo pustych mieszkań jest. I w domkach (tych rodzin, które wyjechały za granicę) i w blokach i deweloperkach nowiutkich... Tylko kasy, tylko kasy, tylko kasy ludziom brak... 8)

renia

Cytat: admin w 2015-11-21, 19:18:50
Aby komuś "dać", to komuś trzeba zabrać niestety...  :?
A Janosików to w tym kraju było już dość i źle kończyli przeważnie.  :lol:

Z opodatkowania zagranicznych inwestorów powinni sporo wyciągnąć...

administ

Teoretycznie tak, ale w praktyce wyjdzie wężykiem, wężykiem...  8)
Za takie "rozdawanie" zawsze najwięcej płacą ci, co zarabiają na życie, czyli "obdarowani", a nie ci co zarabiają pieniądze.
To jest trenowane od prawie trzydziestu lat, a skutkiem jest inflacja, czyli ubożenie biedy i bogacenie się bogatych.
I cóż począć, jak ludzie nie chcą deflacji, aby banki nie bankrutowały... ;)  :lol:

renia

Cytat: admin w 2015-11-21, 20:18:39
http://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/godziny-karciane-niechciane/ar-BBnh6SL?ocid=spartanntp - najpierw marchewka, a bacik na wiosnę... ;)

Ja ich później ocenię, na razie się tylko przyglądam... :roll:

Najpierw powinno się rozliczyć PO z 8 lat ich (nie)rządów, a potem przyjdzie pora na PiS...

administ

Mnie to jak zwykle rybka... ;)
I oby jak najdłużej mi tak było.  8)

renia

Ja też nie liczę, że nam cokolwiek dadzą... :lol: Byleby jak najmniej przeszkadzali... :roll:

administ

Dziś Krzysiek pisał kuratoryjny z matematyki, mówi, że po pół godzinie miał wszystko zrobione, tak w tym roku zaniżyli poziom!  :shock:
No ale w zeszłym tylko pięćdziesięciu laureatów było w tym Dark naturalnie.  8)

administ

Cytat: renia w 2015-11-21, 20:29:25
Ja też nie liczę, że nam cokolwiek dadzą... :lol: Byleby jak najmniej przeszkadzali... :roll:

Nie dość, że dadzą, to jeszcze sami dudowe Wam do sklepu przyniosą...  :lol: :lol: :lol:
Selavi, czyli c'est la vie... ;)

Jarek

No chować dzieciaki to trzeba wiedzieć jak  :lol: :wink:

renia

Cytat: admin w 2015-11-21, 20:32:26
Cytat: renia w 2015-11-21, 20:29:25

Nie dość, że dadzą, to jeszcze sami dudowe Wam do sklepu przyniosą...  :lol: :lol: :lol:
Selavi, czyli c'est la vie... ;)

Co nam przyniosą?  :roll: Może zaśpiewają https://www.youtube.com/watch?v=BlxelewpCY4  :? :lol:

renia

Cytat: Jarek w 2015-11-21, 20:35:04
No chować dzieciaki to trzeba wiedzieć jak  :lol: :wink:

...i przed kim... :roll:

renia

Cytat: admin w 2015-11-21, 20:30:16
Dziś Krzysiek pisał kuratoryjny z matematyki, mówi, że popół godzinie miał wszystko zrobione, tak w tym roku zaniżyli poziom!  :shock:
No ale w zeszłym tylko pięćdziesięciu laureatów było w tym Dark naturalnie.  8)

To jest radość dla niego i całej Rodzinki. Dziadek chociaż takie ma szczęście na starość... :roll: :D
Gratuluję. :D

administ

Cytat: renia w 2015-11-21, 20:35:41
Co nam przyniosą?

Dudowe Reniu i nie tylko, bo zaraz trzeba wydać, co się dostało...  :? ;)

renia

Myślisz, że na dzieci nam dadzą? Nie wierzę.  :roll: