Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

Szkolna edukacja :)

Zaczęty przez elmo, 2007-09-19, 15:07:28

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

Dla demokracji wszystko, gdyby nie to poranne wstawanie...  :? ;)  :lol:

Blackend

Musiała wziąść tą posadę. ;)  :lol:

Zyon

Pewnie za Jaska Burego weszla :D
Work Buy Consume Die

renia

Dobrze, że nie wyszła za niego... 8)

Diogenes z Synopy

Cytat: Zyon w 2015-11-27, 09:00:22
Pewnie za Jaska Burego weszla :D

poseł PSL Jan Bury wciąż figuruje jako członek Krajowej Rady Sądownictwa.

Rada to konstytucyjny organ kolegialny, w którym zasiada 25 członków. Poza prezesami Sądu Najwyższego, NSA, oraz ministrem sprawiedliwości, w jej skład wchodzą osoby powołane przez prezydenta, sędziów wszystkich rodzajów sądów oraz czterech posłów wybranych przez Sejm i dwóch senatorów wybranych przez Senat. Jan Bury, razem z trójką innych posłów - Krystyną Pawłowicz, Sławomirem Kopycińskim i Witoldem Pahlem - został wybrany do KRS w poprzedniej kadencji Sejmu.

Polsce wciąż istnieje domniemanie niewinności

;-)

Diogenes z Synopy

CytatWarszawa (PAP) - W liceach ogólnokształcących odejdzie się od profilowania klas, a nauka historii w pełnym wymiarze będzie obowiązkowa dla wszystkich uczniów - zapowiedziała wiceminister edukacji Teresa Wargocka. Poinformowała, że rozważany jest program wycieczek do miejsc historycznych.

Słusznie, będą wiedzieli co to Targowica.    ;-)

http://stooq.pl/n/?f=1013677&c=2&p=4+22

administ

Wycieczki w tym wieku, to super sprawa, wiem, bo pamiętam! ;)  :D

Jarek

Cytat: Blackend w 2015-11-26, 21:08:12
Dla demokracji wszystko, gdyby nie to poranne wstawanie...  :? ;)  :lol:
:lol: I podwyżki energii ,a potem znajdzie się coś  :lol:  :wink:

Diogenes z Synopy

CytatMówiąc o zmianach rozporządzenia dotyczącego jedzenia podkreślił konieczność powszechnej edukacji na temat zdrowego odżywiania. Poinformował, że w piątek z ministrem zdrowia Konstantym Radziwiłłem mają rozmawiać z prezesem TVP Jackiem Kurskim. "Mam nadzieję, że wreszcie dostaniemy w prime time czas na misję ministra zdrowia, tzn. kształtowanie zdrowych postaw, promocję i profilaktykę (…). Będziemy edukować, dawać przykład" - powiedział.

Ależ będziemy mieli triumwirat  do tego odpowiedzialnego zadania :!: ;-)

CytatDzieci słysząc "zdrowa żywność" jeżą się.
   :D

http://stooq.pl/n/?f=1020257&c=2&p=4+22

administ

W tym roku w kuratorach GiLA bardzo mizernie wypadło w porównaniu do Krzyśka gimnazjum, w przeliczeniu laureatów na uczęszczających uczniów.  8)
Dark matma plus fiza zaliczone na laureata, czyli normalnie jak zwykle i oby tak dalej.  :D
Miałem się już dzieckiem nie chwalić więcej, no ale dlaczego dobrymdzieciom dla przykładu radości nie sprawić...  :lol: :lol: :lol:
Oczywiście to nie zasługa odżywiania - to stosowne geny pielęgnowane z pokolenia na pokolenie. ;)

Diogenes z Synopy

Cytat: admin w 2016-02-15, 14:32:58
Oczywiście to nie zasługa odżywiania - to stosowne geny pielęgnowane z pokolenia na pokolenie. ;)

bardzo ładnie, ale śmiem wątpić to geny.  :roll:  . Moja córa też olimpiadę wygrała, a ja i Zosia nie mamy żadnych genów, wręcz przeciwnie, ja miałem do szkoły pod górkę  ;-)  . Były ciekawsze rzeczy.   A odżywiała się makaronami z krewetkami i pierogi i 1 jajko tygodniowo   8) :lol:  i WiO  i jogurciki wstrętne.    Jak my wszyscy.   

Praca, praca i  chęć szczera zrobi z Ciebie oficera. ;-)   W III LO  są międzynarodowi finaliście. Więc niełatwo będzie błysnąć  ;-)  . Gdyby poszedł  .

Powodzenia.

administ

Oczywiście, ale w przypadku Darka, absolutnie odżywianie nie ma nic wspólnego z osiągnięciami w nauce, aby w fanatyzm żywieniowy nie popaść. ;)

Diogenes z Synopy

przyjął bym do wiadomości, że ma wpływ wzorzec w rodzinie i wychowanie odpowiednie.  :)

Blackend

Gratulacje dla Darka, no ale skoro sami naukowcy w rodzinie, to jak mogłoby być inaczej? ;)  :D

Blackend

Cytat: Diogenes z Synopy w 2016-02-15, 15:22:52
 W III LO  są międzynarodowi finaliście. Więc niełatwo będzie błysnąć  ;-)  . Gdyby poszedł  .

:shock:
Świetny doping dla ambitnego młodego człowieka, wpływ środowiska przy nawet najlepszym odżywianiu nie jest bez znaczenia.  8)

administ

Cytat: Blackend w 2016-02-15, 16:25:07
Gratulacje dla Darka, no ale skoro sami naukowcy w rodzinie, to jak mogłoby być inaczej? ;)  :D

Dzięx...  :D

Diogenes z Synopy

Cytat: Blackend w 2016-02-15, 16:27:32
Świetny doping dla ambitnego młodego człowieka, wpływ środowiska przy nawet najlepszym odżywianiu nie jest bez znaczenia.  8)
dokładnie, lepiej z mądrym stracić, niż z gupim zyskać  ;-)

Blackend

Dokładnie tak.   :D
Z kim przestajesz takim się stajesz.  8)