Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

Szkolna edukacja :)

Zaczęty przez elmo, 2007-09-19, 15:07:28

Poprzedni wątek - Następny wątek

anakin

E tam, Radzio. Wszystko się zmienia i to w coraz szybszym tempie. Weźmy branże gier komputerowych, a konkretnie rozgrywki e-sportowe. Podczas zeszłorocznego turnieju "The International 2013" gracze walczyli zaledwie o 2,87 miliona dolarów. Pula nagród w tegorocznej edycji "The International 4 - Dota 2 Championships" przekroczyła już sumę 10 milionów dolarów i wciąż rośnie. Z czego połowa (>5 mln USD) przypadnie zwycięskiej drużynie (5 osobowy team). Dla porównania, pula nagród w turnieju golfowym 2014 Masters - największym wydarzeniu, jeśli chodzi o tą dyscyplinę sportową - wynosi $9 milionów (USD).

Video gaming jest dziś wart znacznie więcej niż rynek filmowy, a YouTube jest już popularniejsze niż TV. Sam często włączam telewizor i... przeglądam YouTube'a zamiast oglądać normalne TV.

Kanał tego "jutubera" z poprzedniego posta ma 28 075 004 subskrybent (w chwili, gdy piszę ten post). Żyje z YouTube'a i zarabia krocie. Dla przypomnienia: liczba ludności Polski to jakieś ~38 540 000. 8)

anakin

Radzio

Wszystko- powiadasz. Zabrzmiało jak usprawiedliwienie. ;) :D
Nie wyrażam sprzeciwu, ale proporcje BTW też? ;) :lol:

anakin

No może nie do końca wszystko. =P

administ

RafałS

Cytat: admin w 2014-07-03, 13:34:56
http://www.youtube.com/watch?v=e4Dee82QQxU&feature=em-uploademail - edukacja wakacyjna odchodzi na całego...  :D :wink:
Za mało chamstwa, wulgaryzmów, etc. by cieszyć się szczególnymi względami Tubajuba.  :mrgreen:

administ

Fakt, ale dziecko pośrednio reprezentuje swojego Dziadka!  8)
A to zobowiązuje.  :D

Blackend

administ

Wreszcie szkoła nie przeszkadza jemu się uczyć!  :wink:

renia

http://www.youtube.com/watch?v=e4Dee82QQxU&feature=em-uploademail - edukacja wakacyjna odchodzi na całego...  :D :wink:

Bardo fajnie i fajna nowa kierownica... :D A to zielone światło, to tak specjalnie ma być?

Ma treningi do publicznych wystąpień i mówienia przed kamerą... 8)

administ

A tekst na czerwonym czytałaś?  :roll: :wink:

renia

Cytat: admin w 2014-07-03, 15:38:54

...Dziadków... 8)

renia

Cytat: admin w 2014-07-03, 17:41:42
A tekst na czerwonym czytałaś?  :roll: :wink:

Wszystko jasne... :idea: 8)

Radzio

Cytat: admin w 2014-07-03, 15:38:54

No, no. 8)
Jeszcze nie dojrzały, a już popśrednio obarczony tą ... no ... ... wiadomo. ;) :?

P.s.
Bardzo podoba mi się pewna maniera u młodszego Kolegi ...
Cytat... taki troll...
:D :lol:

Radzio

A! Przypomniałem sobie. :)
To niezwykłe, ale ma związek z powyższym linkiem. Otóż poziom edukacji w Polsce, w tym mojej w charakterze ojca, osiągnął dno. :!:
Uzasadnię. :D
Mój młodszak, kochany Młodszak po ratalnym sukcesie(zrobiłem co w mojej mocy, aby to opóźnić  :?), jakim jest posiadanie "Świadectwa Dojrzałości", kontynuuje naukę i to na Dziennych Studiach Technicznych w takim kierunku, który pozwoli "Dark'owi" poruszać się bardziej komfortowo po drogach,
wolałbym polskich. :D :lol: :wink: :mrgreen:
Starszak, mój kochany Starszak, postępuje bardziej rozsądnie. Opiera się bezrozumnie szkolnej edukacji(postępuję podobnie :D), a dzięki temumu pewien Zootechnik nie powinien mieć trudności w przekazaniu swej   z o o t e c h n i c z n e j wiedzy. ... Prościej się nie da tego przekazać. :lol: :lol: :lol: :wink: :mrgreen:

Radzio

Radzio

Cytat: Radzio w 2015-01-03, 09:38:04
Fajny film wczoraj "wypaczyłem". ;) :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=VsT1rR3K8K0

Cześć DarkKrzyś! :)
Chcę spełnić prośbę- skierowaną do oglądających Twój film- i dlatego zdecydowałem się na ten list.
Jako kierowca ciężarówki miałeś pierwszeństwo przy opuszczaniu skrzyżowania i w tym przypadku sygnalizacja to sprawa drugorzędna, ponieważ obaj mieliście prawo opuścić skrzyżowanie- przy założeniu, że światła dla waszego kierunku jazdy są synchroniczne. Jednak Ty jako pierwszy. Być może Twoje konto zostało obciążone za tzw. "udział własny", ale to już inna historia.
                               Radzio :D

____
Pst. Szefu mój, gdybyś zechciał przekazać dyskretnie korespondencję, to ja, w rewanżu, z przyjemnością podeślę Twoją, gdy przyjdzie Ci ochota napisać do mojego Starszaka. :D :wink: :mrgreen:
Nie napisałem Krzyśkowi na YT, ponieważ nie umiem, bo nie chcę się tam zalogować. :lol: ;)

Radzio

Cytat: Radzio w 2015-01-03, 09:38:04
Fajny film wczoraj "wypaczyłem". ;) :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=VsT1rR3K8K0

Awaria na drucie, awarią, ale przecież mamy tutu zdolnych kierowców, na przykład Dasna, inni, renia. Rozumem, że Wasze dzieci są najważniejsze, ale to nie jest ponadprzeciętny wysiłek obejrzeć z uwagą półgodzinny film i pomóc, osamotnionemu w swych decyzjach, mojemu, jakże młodszemumu Koledze. Może macie lepsze rozwiązania dla tego zagadnienia. Ha?! :D :lol:

Gavroche

Napisz sobie taką odpowiedź, która Cię najbardziej usatysfakcjonuje. ;)