Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

Do i od miażdżycy

Zaczęty przez Teresa Stachurska, 2013-03-24, 16:20:46

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Bardzo dobrze, że to wstawiasz na Twoim blogu. Dużo osób go czyta i ktoś może na tym skorzystać... :roll:

RG

Dobrze "skondensowane" wiadomości... całkiem optymalne BTW :)

Teresa Stachurska

Zyon

no, no, karwa tylko czekal, teraz sobie pouzywa  :lol:
Work Buy Consume Die

Zyon

No wlasnie! To sknadlicznie niepowazne! Czy to w ogole sa autoryzowane czy nieautoryzowane twierdzenia!?
Work Buy Consume Die

renia

Choroba albo w ogóle nie występowała, albo w ogóle się nie cofa...to pewnie jest tylko taka fatamorgana albo chatacygana... :?

Zyon

zawsze mozna sprawdzic podaz bialka, jezeli jest >30 to to zadna optymalna jest
Work Buy Consume Die

renia

Jeśli nie ma dokumentacji to powinien być przynajmniej jeden świadek koronny i jeden świadek Jehowy... 8)

renia

Cytat: Zyon w 2013-03-24, 16:47:16
zawsze mozna sprawdzic podaz bialka, jezeli jest >30 to to zadna optymalna jest

No i o żurawinie nic nie wspominał... :? To jest chyba falsyfikat... :?

RG

Mam pełną dokumentację od 2009 roku albo i wcześniej. Jak będę miał czas to poskanuję wszystko i będę trzymał w zanadrzu na wszelki czas :D

RG

A ktoś może się orientuje jak długo trzymane są w szpitalu zdjęcia po arteriografii?

Bo jak wychodziłem 3 lata temu ze szpitala po arteriografii i wlewach prostawazyny to zostawiłem je w szpitalu...

renia

Cytat: RG w 2013-03-24, 17:01:54
Mam pełną dokumentację od 2009 roku albo i wcześniej. Jak będę miał czas to poskanuję wszystko i będę trzymał w zanadrzu na wszelki czas :D

RG, ja Ci wierzę, bo wiem po sobie, że DO leczy. Po co byś miał kłamać? Mi nic nie musisz udowadniać. Żartowałam, powtarzam tylko słowa przeciwników DO. Im nawet jak pokażesz dokumenty to i tak nie uwierzą. Powiedzą, że albo te przed albo te po chorobie są źle wykonane (tak mi lekarka powiedziała i tak na Teresy blogu piszą). Że nie było choroby albo nie ma wyleczenia. Bodajże dr Ashkar przedstawił swoją dokumentację medyczną wyleczenia z nowotworu a i tak jemu nie uwierzyli i wyśmiewali go. A lekarzy polecających jego metodę leczenia karali...zwolnieniem z pracy...

RG

Reniu, wiem, że żartowałaś. Nie mniej dopisałem, że posiadam dokumentację :)

administ

Jak dochtor placebo powiem tak:
nigdy nie był RG chory na miażdżycę, był tylko źle zdiagnozowany, bo "opty"-dieta nic nie leczy.  8) :wink:

RG

Cytat: admin w 2013-03-24, 18:19:22
Jak dochtor placebo powiem tak:
nigdy nie był RG chory na miażdżycę, był tylko źle zdiagnozowany, bo "opty"-dieta nic nie leczy.  8) :wink:

No... proszę i w sekund 5 zostałem wyleczony :D

Dobrze wiedziałem, że jak do Was dołącze to zmieni to moje całe dotychczasowe życie :)

grenis

Ja bym jeszcze dodal, ze musial ja zle stosowac, bo nie dosc, ze jeszcze zyje, to nie zrujnowal sobie zdrowia  :lol: