Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

Miesięcznik "Optymalni"

Zaczęty przez renia, 2013-04-09, 11:20:20

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

Ostatnie wydanie gazety jest super, ale dziś bez promocji to nawet mało kto pamięta o Żywieniu Optymalnym. ;)
Tylko jakieś ketony sieją po necie...  :lol:

Blackend

Przeżyło się Atkinsa, przeżyje się ketonowców. ;)

admin

:lol:
Najważniejsze, że ludzie zdrowieją, a nikt się nie czepia Doktora...  8)

Blackend

renia

BRAWO WY!
Stoisko Optymalnych ładnie wyglądało i cieszyło się sporym zainteresowaniem... :D

https://youtu.be/0gukboT_-jk?si=xR7MGmQ-z1wQvh0J

admin

W tym numerze (zima) jest fragment mojej książki, co to ponoć będzie wydana na 26 rocznicę OSO!  8)
Mało czasu, ale ja na to wpływu już nie mam.   :?

Blackend

Długo wyczekiwana pozycja wzbudza większe zainteresowanie. ;)

admin

A ja wczoraj przed spodkiem długo wyczekiwałem na pewną parę z Katowic i się nie doczekałem! ;)
Ale nic straconego, bo będą kolejne okazje, tym bardziej, że do lata niedaleko!  8)

Blackend

No jak to, przecież pisałem, że jak tylko dasz sygnał obojętnie o której godzinie, to jesteśmy na kawę.  :(
Na targi wejściówka, to 500zeta na dwie osoby. Trochę drogo, ale gdyby to był niezbędny warunek, to nie ma sprawy, może być i 5 set. ;)
Nawet pocztę co chwilę przeglądałem, bo nie wiem czy masz jeszcze nr tel.  8)

admin

Dziwnym trafem przepadł mi do Ciebie nr telefonu...  :?
Moja wina, moja wina, moja... ;)  :lol:
Ale spoko, nadrobimy!  :D

Blackend

Oj tam wina, może my zawitamy do Włocławka, kto wie? ;)  :D

admin

admin

Cytat: Blackend w 2024-03-03, 17:27:35
No jak to, przecież pisałem, że jak tylko dasz sygnał obojętnie o której godzinie, to jesteśmy na kawę.  :(
Na targi wejściówka, to 500zeta na dwie osoby. Trochę drogo, ale gdyby to był niezbędny warunek, to nie ma sprawy, może być i 5 set. ;)
Nawet pocztę co chwilę przeglądałem, bo nie wiem czy masz jeszcze nr tel.  8)

Gamoń ze mnie, ale następnym razem się poprawię.  8)

Blackend

To ja jestem gamoń, bo zamiast gapić się w ten telefon, to miałem zadzwonić, albo przynajmniej smsa puścić.  8)

admin

renia

To chyba by Wam łatwiej było do Putina się dowonić, niż do siebie nawzajem... :lol: :wink:

Blackend

:lol:
Do Putina, to pewnie z 6 telefonów trzeba by było wykonać. ;)

admin

Czerwoną linię odbiera natychmiast! ;)

Blackend

renia

Cytat: admin w 2024-03-03, 16:10:37
W tym numerze (zima) jest fragment mojej książki, co to ponoć będzie wydana na 26 rocznicę OSO!  8)
Mało czasu, ale ja na to wpływu już nie mam.   :?

To trzymamy kciuki... :D