Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

Miesięcznik "Optymalni"

Zaczęty przez renia, 2013-04-09, 11:20:20

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

administ

Bo jak twierdzisz masz płytką wiarę!  8)  :roll: :wink:

renia

Już nie pamiętam czy płytka czy kaseta to była... :roll: :lol:

administ

Płytka, czy trelinka, ważne aby równo było...  8)

renia

...nawet kostka brukowa ujdzie w tłoku... :roll:

administ

Byle nieskręcona ta kostka była!  8)  :wink:

renia

I niedobry jest cukier w kostkach... :?

administ

:shock:
Cukier przecież krzepi i konie go lubią!  :D

renia

Temu z wątku muzycznego by się przydał... :lol:

Zyon

Cytat: MariuszM w 2014-03-03, 21:29:57
Cytat: Zyon w 2014-03-03, 21:15:13
A to nie jaki fotomontaz?
PO czemu? :D
Bo wszystko z yt to fotomondaz  :lol: To pewnie grubasy same ale fotoszopem odchudzone  :shock: :lol:
Work Buy Consume Die

renia

Oni uważają, że sami młodzi, szczupli i zdrowi powinni przechodzić na DO.  A tacy to mają w nosie diety. Najwyżej to tak dla mody sałatki warzywne wsuwają... 8)
Na DO przechodzą głównie osoby, którym lekarze konwencjonalni nie bardzo potrafią pomóc...

administ

To może niech się zapiszą najpierw do lekarzy jądrowych?  :roll: :wink:

renia

Terapia jądrowa to jej to... :lol:

Radzio

Cytat: admin w 2014-03-03, 18:50:09
Syndrom samoodstawienia...  :? 8)

Jak każda walka z nałogiem, gdy się go na noc odstawia. ;) :D

Zyon

Cytat: renia w 2014-03-03, 12:52:07
Cytat: admin w 2014-03-03, 12:45:14
Cytat: renia w 2014-03-03, 12:38:53
Cytat: admin w 2014-03-03, 12:34:37
No i co z tego wynika?  :roll:
A no to, że nawet na pryszcze pomaga i nie tylko...  :wink:

Tak się dopytuję, gdyż nigdy o tym korzystnym działaniu srebra nie słyszałam. Ale ostatnio jakaś moda zrobiła się na srebro koloidalne.. :roll: nie wiem czy to tylko moda i kasa  :roll: czy faktycznie działa...

Dopytuj się dalej, to zaraz kooleś napisze na dd, że nie dość, że śrutujesz, to jeszcze smarujesz...  :roll: :wink:  :lol: :lol: :lol:

Też już o nich pomyślałam... :lol: a niech mają coś nowego. Gotowi jeszcze zamilknąć... :( :lol:

Ale tutaj same superlatywy o srebrze koloidalnym... :roll:

http://www.planetazdrowie.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=143&Itemid=157
Renia. Srebro koloidalne w polaczeniu ze swiezym cynamonem, bazylia, czosnkiem i zmielona sruta B17 ma efekt synergiczny. To potwierdzone, ze efekt moze przejsc najmielsze oczekiwania. Nalezy pamietac zeby nie bac sie bialka i spozywac go w ilosci 200g na dobe, bo wtedy organizm popadnie w homeostaze i nadmiar przerobi na weglowodany. Wg formuly 4S zjedzenie 199g weglowodanow zabezpieczy potrzeby organizmu a nadmiary przetworzy na bialko powodujac efekt perpetuum mobile. Nie przejadac sie tlusczem. Takie sa fakty i optymalni im nie zaprzecza choc uwielbiaja oni bajki o czerwonym kapturku :hah:
Work Buy Consume Die

renia

Taka dieta to na pewno wyleczy i odmłodzi do stadium pampersa... :shock: :lol: Tylko Zyon się nie śmiej, bo wiesz, że to Ci szkodzi... :lol: 8)

administ

Renia, czemu nie piszesz, że dziś marcowi OPTYMALNI dotarli na Pomorze?  :wink:

renia

A dostałam, dostałam... :D ale jeszcze nie miałam czasu dokładnie ich przejrzeć, nie mówiąc już o czytaniu. Ogłoszenie o Ostrzycach jest  :D a czas na wpłatę...tylko do poniedziałku... :lol: trochę przesadziliśmy z tym terminem, za krótki... 8) :lol: ale wiosna się zbliża i przesadzanie jest na czasie... :wink:

administ

Do poniedziałku, to bardzo dużo czasu jest...  :wink: