Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

Miesięcznik "Optymalni"

Zaczęty przez renia, 2013-04-09, 11:20:20

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gavroche

Cytat: Zyon w 2013-10-02, 13:15:45
Znaczy sie o co? Ze nie wygral?
No.
A powinien, bo poziom pierwsza klasa! :lol:

Zyon

A, no powinien, powinien, dzielnie walczyl z brakiem empatii i poziomem niewrazliwosci.
Moze jakas Darwin Prize chociaz?
Work Buy Consume Die

renia

Jeszcze nie dostałam Miesięcznika... :? Pewnie jest wiatr od morza i tutaj dłużej idzie... :?

renia

Cytat: Zyon w 2013-10-02, 13:32:15
A, no powinien, powinien, dzielnie walczyl z brakiem empatii i poziomem niewrazliwosci.
Moze jakas Darwin Prize chociaz?

Wacław za zwiększenie liczby wejść na Forum też mógłby być wyróżniony. Imię Admina rozsławia na różnych blogach i forach... :roll: :lol:

Radzio

No, no. Bywa się w świecie.  :lol:

renia

zofijeczka

ja wczoraj w empiku kupiłam - ale jakoś tym razem dużo go było całe 5 sztuk (wcześniej było tylko 2 egzemplarze zamawiane)

renia

Dobrze, że trend ma odpowiedni kierunek... :D

zofijeczka

:) - no ba - a nie, że ja w stresie czy dorwę ten jeden z dwóch egzemplarzy :D

renia

Jak ładnie prezentuje się Pan Marek Konopka... :shock: :D

zofijeczka

renia

Ale w tym ruchu Optymalnych aż wrze... :D Uroczystości, zjazdy, wyjazdy, festyny i spotkania gonią się nawzajem... :D :lol:

renia

Cytat: zofijeczka w 2013-10-07, 14:44:22
:) i jaki wysoki

"Na oko" 185 cm... :roll:  A na miarę to nie mam pojęcia... :lol:

administ

A Ty Renia do Sejmu też na gęsinę jedziesz w tym roku?  :roll:

administ

I u góry na okładce pojawiło się na żółtym tle stwierdzenie: zdrowe żywienie, zdrowa rodzina, zdrowe społeczeństwo.  :D
To chyba z programu wyborczego pewnej Partii Politycznej...  :roll:

renia

Cytat: admin w 2013-10-07, 14:51:26
A Ty Renia do Sejmu też na gęsinę jedziesz w tym roku?  :roll:

Tylko słyszałam o tym jak Poseł Walkowski wspominał, ze coś takiego ma być. Ale nic oficjalnie nie wiem. Gdzie? Kiedy i kto? :roll:

renia

Cytat: admin w 2013-10-07, 14:54:28
I u góry na okładce pojawiło się na żółtym tle stwierdzenie: zdrowe żywienie, zdrowa rodzina, zdrowe społeczeństwo.  :D
To chyba z programu wyborczego pewnej Partii Politycznej...  :roll:

:shock: faktycznie  :D Nie zauważyłam... 8) Ale dobra jest taka informacja dla osób, które nie mają pojęcia co znaczy "Optymalni"... :D Jeśli ktoś będzie szukał poradnika o zdrowym odżywianiu, to prędzej się skusi...

chill

administ

Cytat: renia w 2013-10-07, 14:57:01
Tylko słyszałam o tym jak Poseł Walkowski wspominał, ze co¶ takiego ma być. Ale nic oficjalnie nie wiem. Gdzie? Kiedy i kto? :roll:

No jak, gdzie, kiedy i co?  :shock:
Na Wiejskiej, na święto gęsiny i spotkanie połączone z konferencją prasową...  8)
Ale nie wiem, czy się wybiorę, bo ponoć Warszawka zakorkowana i fotoradarów dużo!  :?
Zarząd OSO i nasi eksperci na pewno godnie nas zaprezentują.  :D