Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

Miesięcznik "Optymalni"

Zaczęty przez renia, 2013-04-09, 11:20:20

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Cytat: admin w 2013-10-07, 15:02:28
Cytat: renia w 2013-10-07, 14:57:01
Tylko słyszałam o tym jak Poseł Walkowski wspominał, ze co¶ takiego ma być. Ale nic oficjalnie nie wiem. Gdzie? Kiedy i kto? :roll:

No jak, gdzie, kiedy i co?  :shock:
Na Wiejskiej, na święto gęsiny i spotkanie połączone z konferencją prasową...  8)
Ale nie wiem, czy się wybiorę, bo ponoć Warszawka zakorkowana i fotoradarów dużo!  :?
Zarząd OSO i nasi eksperci na pewno godnie nas zaprezentują.  :D

A wiesz kiedy ta uroczystość ma się odbyć?

administ

Wiem, ale nie wiem jaka pogoda będzie...  :wink:

renia

No to nie warto wtedy podawać terminu... :roll: 8)

chill

Cytat: reniaCzego? Rolling Eyes

Yyy , ee no wycieczki przecież :) Czy ja już niedomagam umysłowo :D

Zyon

A nie? Loki chyba wyraznie powiedzial  :lol:
Work Buy Consume Die

administ

Najśmieszniejsze jest to, że mówią, że ta gęsina jest zdrowa, bo chuda...  :lol:
A ona jest taka chuda jak parówki albo żółtka, a do tego cholesterolu i nasyconych kwasów tłuszczowych ma od metra!  :shock:
A jak się ją po upieczeniu podleje wytopionym tłuszczem (mniam!!!), to chudojadki mogą dostać torsji po zjedzeniu!  :lol:

administ

Cytat: admin w 2013-10-07, 15:13:11

A jak się ją po upieczeniu podleje wytopionym tłuszczem (mniam!!!), to chudojadki mogą dostać torsji po zjedzeniu!  :lol:

Ale nie muszą się przejmować, bo to typowe objawy zatrucia tłuszczem pokarmowym występujące u trawożernych!  :D

renia

Cytat: chill w 2013-10-07, 15:08:42
Cytat: reniaCzego? Rolling Eyes

Yyy , ee no wycieczki przecież :) Czy ja już niedomagam umysłowo :D

:lol: OK, OK... :lol: ale to już sporo wody upłynęło...ale serdeczne dzięki.

zofijeczka

Cytat: renia w 2013-10-07, 15:00:19
Cytat: admin w 2013-10-07, 14:54:28
I u góry na okładce pojawiło się na żółtym tle stwierdzenie: zdrowe żywienie, zdrowa rodzina, zdrowe społeczeństwo.  :D
To chyba z programu wyborczego pewnej Partii Politycznej...  :roll:

:shock: faktycznie  :D Nie zauważyłam... 8) Ale dobra jest taka informacja dla osób, które nie mają pojęcia co znaczy "Optymalni"... :D Jeśli ktoś będzie szukał poradnika o zdrowym odżywianiu, to prędzej się skusi...
ja też nie zauważyłam  :shock:
to hasło bardziej mi się podoba od nic nie mówiącego "miesięcznik na 6+"

najwyraźniej coraz gorzej widzimy Reniu!! za mało wit A. :)

renia

Tak myślisz? Ale, że Pan Marek .ładnie się prezentuje to zauważyłam... 8) nie jest jeszcze z moim wzrokiem tak źle... :lol: :wink:

zofijeczka

Cytat: renia w 2013-10-07, 15:47:48
Tak myślisz? Ale, że Pan Marek .ładnie się prezentuje to zauważyłam... 8) nie jest jeszcze z moim wzrokiem tak źle... :lol: :wink:

a widzisz! no tak - wszystko jasne to przez Pana Marka - stanowczo nie powinno być go więcej na okładce jak ma być widoczne hasło :D

Admin o haśle, a mu p Panu Marku.  W rezultacie i panów i panie przyciąga okładka :D

renia

Bardziej rzucają się w oczy zdjęcia niż litery...

Blackend

A ja już dawno nie miałem w rękach miesięcznika Optymalni, coś za rzadko EMPiK odwiedzam  :?

renia

A prenumerować nie chcesz? Tyle odcinków straciłeś mojej "Mody na sukces"...  :? :lol:

Blackend

Poczekam aż będzie w formie elektronicznej, to odrobię zaległości  8)

zofijeczka

Cytat: Blackend w 2013-10-07, 17:20:06
Poczekam aż będzie w formie elektronicznej, to odrobię zaległości  8)

o a to nie wychodzi równolegle z drukowaną - wersja elektorniczna. aż się zdziwiłam

Blackend

Coś się zacięło, ale pewnie wezmą to pod uwagę  8)

renia

Jestem zachwycona nowym numerem "Optymalni".  :D Tyle wydarzeń, tyle uśmiechniętych buzi... :D

administ

A działo się i dziać się będzie.  :D