Aktualności:

9. Nie należy robić większych odstępstw od diety ani łamać jej zasad okresowo.

Menu główne

Miesięcznik "Optymalni"

Zaczęty przez renia, 2013-04-09, 11:20:20

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Przecież to nie dla mnie... :roll:

administ

Bzdury piszesz ...  8)  :wink: :mrgreen:

Radzio

Ciach, Szefu mój, nie mam tak sprawnych synaps, aby mieć choć cień szansy, by uznać to za "wycieczkę".
I ja podobnie mniemam, "co konia bowiem obchodzi, że się furmanowi furka pełna pa... pa...  pozłotka z Cassino rozpirloliła".

Dot. ruletki. :D

Radzio

renia

Cytat: admin w 2014-10-16, 20:51:22
Bzdury piszesz ...  8)  :wink: :mrgreen:

A o czym Ty piszesz...? :roll: Zdradzisz? :roll: :mrgreen: :lol:

administ

renia

:? jednak te żółtka dają sklerozę... :? :lol: :wink:

administ

Potwierdzam, dają najszybciej ze wszystkich możliwych pokarmów!  :lol: :lol: :lol:

administ

Oj!  :shock:
Zapomniałem dopisać, że potrafię to wyjaśnić na poziomie molekularnym, w przeciwieństwie do cytatorów z Kwaśniewskich...  8)

renia

Zamieniam się w słuch... :roll: Czy nie kce Ci się?

Radzio

Ba! Potwierdzam.

Dot. cycatorów. :D

administ

Cytat: renia w 2014-10-19, 08:07:41
Zamieniam się w słuch... :roll: Czy nie kce Ci się?

I co słyszysz?  :D

renia

Cisza jak makiem zasiał... :roll:

renia

...o, już zaczyna mi w brzuchu burczeć, idę śniadanko robić... 8) :lol:

administ

Zyon

Cytat: admin w 2014-10-19, 08:03:58
Oj!  :shock:
Zapomniałem dopisać, że potrafię to wyjaśnić na poziomie molekularnym, w przeciwieństwie do cytatorów z Kwaśniewskich...  8)
To proste, wg dr.Adama zoltka jedzone codziennie powoduja raka, wiec komorki rakowate zastepuja szare komorki i czlowiek zaczyna zapominac. Banal  8)
Work Buy Consume Die

administ

I tego się trzymać!  :wink:  :D

administ

U Kwaśniewskiego w literaturze można znaleźć badania amerykańskich naukowców, że żaden rak nie przeżyje na pożywce z żółtka, no ale to z Hameryki...  :?
A do tego Kwaśniewski podaje, że żółtka najszybciej powodują miażdżycę, ale i najszybciej leczą ową, w ściśle określonych warunkach, więc się myli, bo sam sobie przeczy... :?  :D

Blackend

Bo jak się ma mózg na wysokości jajec, które oczy zasłaniają, to tylko tyle się wyczyta na ile ograniczona widoczność pozwala. ;)

administ