Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

Miesięcznik "Optymalni"

Zaczęty przez renia, 2013-04-09, 11:20:20

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zyon

Cytat: admin w 2014-10-19, 11:02:22
U Kwaśniewskiego w literaturze można znaleźć badania amerykańskich naukowców, że żaden rak nie przeżyje na pożywce z żółtka, no ale to z Hameryki...  :?
A do tego Kwaśniewski podaje, że żółtka najszybciej powodują miażdżycę, ale i najszybciej leczą ową, w ściśle określonych warunkach, więc się myli, bo sam sobie przeczy... :?  :D
Adasko sie myli i sam sobie przeczy?  :shock: :shock:
Alez to mozliwe!! Z jednego konta sie myli a z drugiego sobie przeczy  :lol: :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

administ

Wszystko pomaklaczyłeś!  :?
Myli się Kwaśniewski!  :(
A Adaś jest nieomylny, bo mu jaja przesłaniają...  :D  :wink:

renia

...żaden rak nie przeżyje na pożywce z żółtka...

A my mamy... :shock: :lol:

administ

A tego to ja nie wiem.  :?  :wink:

renia

Jedna z Pań, z naszego Pomorskiego Oddziału, mówiła na ostatnim spotkaniu, że kilkanaście lat temu dowiedziała się po badaniach, że ma guzy na piersi i na macicy. Miała mieć wykonywane biopsje w celu sprawdzenia, czy te guzy mają charakter złośliwy. Bała się, i diagnozy i samego badania, aby czasem guzów łagodnych przez to nie uzłośliwić. Dowiedziała się skądś o dr Kwaśniewskim (oczywiście nie była wtedy na DO) i otrzymała nr telefonu do Doktora. Zadzwoniła niezwlocznie. Telefon odebrała Pani Krystyna (Żona Doktora). Spytała się o co chodzi, czy może sama pomóc, bo Doktora nie ma w domu. Znajoma opowiedziała o wszystkich swoich obawach, A Pani Krystyna poleciła jej DO, ze szczególną redukcją węglowodanów. Znajoma przez 3 miesiące stosowała DO, ale węglowodanów nie jadła wcale, tak się ich bała. Nie czuła się przy tym najlepiej, ale badanie po tym czasie wykazało całkowitą remisję guzów. :D

administ

A to strasznie dawno musiało być!

renia

15 lat na pewno... :roll: Jeśli chcesz wiedzieć dokładnie to się dowiem.  8)

administ

Jak wyzdrowiała, to pewnie była źle zdiagnozowana!  8) :wink:

Zyon

Cytat: admin w 2014-10-19, 11:28:33
Wszystko pomaklaczyłeś!  :?
Myli się Kwaśniewski!  :(
A Adaś jest nieomylny, bo mu jaja przesłaniają...  :D  :wink:
Ach no tak....ale Adasiowi tez juz sie myli, z ktorego konta on sie nie myli a z korego myli  :shock: Tyle kont-klonow nazakladal to kazdy by sie pomylil co z ktorego napisal  :shock:

:lol: :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

renia

Można już wtedy nie być pewnym czy się jest klonem czy brzozą... :roll: :wink:

renia

Cytat: admin w 2014-10-19, 13:09:13
Jak wyzdrowiała, to pewnie była źle zdiagnozowana!  8) :wink:

Tak jak moje hashimoto było "źle" zdiagnozowane... :?

administ

Jak nie masz dokumentacji medycznej, to oczywiste!  8)

renia

Wysłałam ją parę lat temu do OSO. Coś tam jeszcze mam. :roll: A co? Nie wierzysz mi? :shock: 8)

administ

Nie takie "cudowne" ozdrowienia w dużej ilości widziałem ... 
A co? Nie wierzysz mi?  :shock: 8)

renia

Cytat: renia w 2014-10-19, 13:28:35
Wysłałam ją parę lat temu do OSO...

Po jednej z Konferencji w Ciechocinku proszono o to, aby przesyłać dokumentacje medyczne z wyleczeń. Nie pamiętam czy to dr Płowecka o to prosiła, czy ktoś inny... :roll:

administ

U!  :shock:
I nie zawaliło papierami Jaworzna?  :roll: :mrgreen:

renia

Cytat: admin w 2014-10-19, 13:33:55
Nie takie "cudowne" ozdrowienia w dużej ilości widziałem ... 
A co? Nie wierzysz mi?  :shock: 8)

Na słowo? Bez papierów i stempli okrągłych i prostokątnych, czarnych i czerwonych? :shock:

renia

Cytat: admin w 2014-10-19, 13:38:46
U!  :shock:
I nie zawaliło papierami Jaworzna?  :roll: :mrgreen:

Nic mi nie wiadomo... 8) :lol:

MariuszM

U Kwaśniewskiego w literaturze można znaleźć badania amerykańskich naukowców, że żaden rak nie przeżyje na pożywce z żółtka, no ale to z Hameryki...  :?
A do tego Kwaśniewski podaje, że żółtka najszybciej powodują miażdżycę, ale i najszybciej leczą ową, w ściśle określonych warunkach, więc się myli, bo sam sobie przeczy... :?  :D
Przekorny Gosc ;)

MariuszM