Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

PROBLEM MĘSKI - PROSTATA

Zaczęty przez Teresa Stachurska, 2013-04-26, 12:22:48

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gavroche

Czemu kiełbasa toruńska jest bogata w cynk?

administ

Może śruty zbożowej dosypali?  :roll: :wink:

Radzio

"Problem męski", czyli nie dla "pluszaków"- na przykład. :lol: ;)

administ

Bo to nie jest męski problem, tylko impotentów...  :wink:

Gavroche

Cytat: admin w 2013-04-27, 10:50:35
Widziałem na własne oczy jak ciężarowcy po dużych dawkach egzogennych androgenów, musieli być zacewnikowani, bo inaczej nidyrydy...

Radzio

Tak czułem w ... kręgosłupie, że problem jest raczej niemęski. ;) :lol:

administ

Jak w szyjnym - to raczej zwyrodnienie...  :wink:

Radzio

Z pewnością- zwyrodnialec jakiś się wdał. :lol:

gniewko

Hahahaha...  :?

I to pisze Admin.
Zaczynam mało poważnie traktować to Forum.
Ktoś pisze o poważnym problemie, a tutaj ''jaja'' się z tego robi i to z udziałem Admina.
www.żal.pl

renia

Nikt z takim problemem tutaj - na to Forum -  się nie zgłosił przecież... :roll:

renia

Ale to jest z miesięcznika "Optymalni", pytający dostał fachową odpowiedź. Na Forum się nie pyta...

gniewko

Tak, czy siak Admin nie powinien w ten sposób wypowiadać się na Forum, bo nie tylko optymalni je czytają, a jak ktoś taką wypowiedź przeczyta, to trzy razy zastanowi się przed napisaniem, czy powinien, ponieważ może zostać wyśmiany ze swoim problemem.

renia

No to teraz niech się Admin tłumaczy... :mrgreen:

Radzio

Cytat: renia w 2013-05-30, 00:01:10
Ale to jest z miesięcznika "Optymalni", pytający dostał fachową odpowiedź. Na Forum się nie pyta...

Pyta się i to bardzo.

Radzio

Cytat: gniewko w 2013-05-29, 23:51:39

Hahahaha...  :?

I to pisze Admin.
Zaczynam mało poważnie traktować to Forum.
Ktoś pisze o poważnym problemie, a tutaj ''jaja'' się z tego robi i to z udziałem Admina.
www.żal.pl

Przeczytałem z uwagą jeszcze raz. :D
Według mnie to nadal jest zabawne i najważniejsze- nie ma żadnego wpływu na przebieg choroby zwanej "prostatą" u nią poszkodowanych. :)
W takim samym stopniu jak promocja strony do wyżalania- się. ;)

administ

Bo "admin" powinien przez klawiaturę i drut dokonać palpacyjnego stwierdzenia stanu faktycznego prostaty cytowanego na blogu Teresy i to per rectum, a proporcjum cudowne zalecić i to byłby "dobry admin", a tak to kicha stolcowa z tego wyszła i jeszcze obcy czytają...  :?  :wink:

Radzio

Problem włosów na damskiej klacie rozwiązał się "sam", wobec czego pozostał problem męski. :D Correct.

Oczekiwania "narodu" są oczywiste. Dostrzegą kogoś nieco ponadnormatywnego, a wnet znajdą się chętni, aby nim brudy pozamiatać, najlepiej całego świata. ;) I nie specjalnie widać w tym podziałów na misie. Misia taka, czy misia owaka. Chyba, że w obydwóch jest to... hmmm... umiarkowane korytko. :D

No, w wyjątkowych sytuacjach porządki można ograniczyć do obszaru tzw. Unii. :D Ale to ostateczność...

administ

Mają ludziska internetowe problemy...  :wink:  :D
I "gniewko" się pogniewał.    8)