Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

utrata wagi

Zaczęty przez Alicja44, 2013-05-14, 17:52:33

Poprzedni wątek - Następny wątek

Alicja44

Jestem na ŻO 3 tygodnie i dzisiaj z ciekawosci weszłam na wage,ze zduminiem patrzałam w cyferki i nie dowierzając weszłam na wage ponownie i ku mojemu zdziwieniu i zadowoleniu oczywiscie :D schudlam przez te 3 tygodnie 5kg.CUD to jakis :D o 5 kg lżejsza i szczesliwsza poZdrawiam :D Chcialam jeszcze dodac ze cera mi sie poprawila i ze ogólnie jest SUPER.

Teresa Stachurska

Gavroche

Cytat: Alicja44 w 2013-05-14, 17:52:33
Jestem na ŻO 3 tygodnie i dzisiaj z ciekawosci weszłam na wage,ze zduminiem patrzałam w cyferki i nie dowierzając weszłam na wage ponownie i ku mojemu zdziwieniu i zadowoleniu oczywiscie :D schudlam przez te 3 tygodnie 5kg.CUD to jakis :D o 5 kg lżejsza i szczesliwsza poZdrawiam :D Chcialam jeszcze dodac ze cera mi sie poprawila i ze ogólnie jest SUPER.
Utrata wagi i poprawa wyglądu, to najmniejszy pikuś na LCHF 8)
Czeka Cię więcej miodku, ale to z czasem, z czasem...

MariuszM

Cytat: Gavroche w 2013-05-14, 19:52:38

Jak Pani będzie grzeczna, to i zasłuży na więcej miodku.... ;) Tak z cały słój  :D

Alicja44

Cytat
Jak Pani będzie grzeczna, to i zasłuży na więcej miodku.... ;) Tak z cały słój  :D
Cytat
Juz sie nie moge doczekac, jak w piosence "cała jestem w skowronkach"  :lol:

Dasna

Tylko nie "odleć" za daleko.  :lol:

Alicja44

Alicja44

Witam :D znowu sie musze pochwalic bo radośc wielka  mnie rozpiera,na wadze ubylo nastepne -2kgczyli łacznie -7kg mniej,samopoczucie rewelacyjne,skóra zrobila sie gładziutka jak u nastolatki,energii mam więcej.Jak tak dalej pojdzie to sobie rok urodzenia zmienie :wink:

Gavroche

Cytat: Alicja44 w 2013-05-24, 08:48:17
Witam :D znowu sie musze pochwalic bo radośc wielka  mnie rozpiera,na wadze ubylo nastepne -2kgczyli łacznie -7kg mniej,samopoczucie rewelacyjne,skóra zrobila sie gładziutka jak u nastolatki,energii mam więcej.Jak tak dalej pojdzie to sobie rok urodzenia zmienie :wink:
Brawa!
Zwłaszcza to samopoczucie cieszy.

Zyon

A geba czerwona ci sie nie robi? Za miedza pisali, ze geby czerwienieja na do
Work Buy Consume Die

renia

Ja wyglądam jak córka Indianina...Czerwone Lico... :oops:

chill

Przynajmniej widać że żyjesz :)

Radzio

Cytat: Zyon w 2013-05-24, 09:06:30
A geba czerwona ci sie nie robi? Za miedza pisali, ze geby czerwienieja na do

Owszem. Gęby czerwienieją, ale podnieconym samcom i tylko dlatego, że u niektórych z nich organizm nie jest jeszcze w stanie ustalić dostatecznie szybko, w której części ciała należy zwiększyć przepływ i ciśnienie krwi. :D U samic jest identycznie, ale ja nie łączyłbym tego akurat z DO. No, może w początkowej fazie leczenia tym sposobem. ;) :lol:

administ

Lepiej mieć czerwoną gębulę, niż żółtą i skośne oczy...  8)

administ

Cytat: Zyon w 2013-05-24, 09:06:30
Za miedza

buraki kwitną i to cudze!  :shock: :?

Radzio

Cytat: admin w 2013-05-25, 13:10:05
Lepiej mieć czerwoną gębulę, niż żółtą i skośne oczy...  8)

A przecież jeszcze można wybrać ... dobro. ;)