Aktualności:

10. Nie wolno głodzić się ani pościć.

Menu główne

Ciekawe inicjatywy

Zaczęty przez Malgosia, 2013-05-29, 19:37:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dasna

Mnie DO Reniu z niczego nie wyleczyła, bo całe szczęście byłam zdrowa i jestem, więc takiej opowieści nie napiszę. :lol:

Ja po prostu uważam , że DO/ŻO to jedyny, normalny, ludzki i zdrowy sposób odżywiania a zasady opracował i swoją wiedzą i doświadczeniem udokumentował dr J.Kwaśniewski. Reszta jest powielaniem i szukaniem zarobku, sławy na idei i dorobku dr Kwaśniewskiego. :wink:

Radzio

Cytat: Dasna w 2013-05-30, 08:13:18
Mnie DO Reniu z niczego nie wyleczyła, bo całe szczęście byłam zdrowa i jestem, więc takiej opowieści nie napiszę. :lol:

Ja po prostu uważam , że DO/ŻO to jedyny, normalny, ludzki i zdrowy sposób odżywiania a zasady opracował i swoją wiedzą i doświadczeniem udokumentował dr J.Kwaśniewski. Reszta jest powielaniem i szukaniem zarobku, sławy na idei i dorobku dr Kwaśniewskiego. :wink:

O to to. Gdzie tu sens, gdzie logika. ;)

renia

Ale nie tylko za artykuł mają być nagrody:

"Trzy nagrody główne w postaci kilkudniowej wycieczki do Szwajcarii otrzymają osoby, które przez kilka następnych miesięcy wykażą się aktywnością, dobrym humorem i klasą, a przede wszystkim Wiedzą z dziedziny Żywienia Optymalnego i nie tylko!"

Radzio

Cytat: renia w 2013-05-30, 08:18:43

Ale nie tylko za artykuł mają być nagrody:

"Trzy nagrody główne w postaci kilkudniowej wycieczki do Szwajcarii otrzymają osoby, które przez kilka następnych miesięcy wykażą się aktywnością, dobrym humorem i klasą, a przede wszystkim Wiedzą z dziedziny Żywienia Optymalnego i nie tylko!"

Znaczy, Admina "Szwajcaria"- tym sposobem- chce na kilkudniową wycieczkę namówić. ;) :lol:

- dobry humor;
- klasa;
- wiedza;
- i nie tylko. ;)

renia

:lol: sorry, zrozumiałam, że znowu mnie się czepiasz, ... :lol: 8)

Dasna

Cytat: Radzio w 2013-05-30, 08:17:45

O to to. Gdzie tu sens, gdzie logika. ;)
O to to.
Jest i sens i logika, bo jest profilaktyka. :D

administ

Cytat: Radzio w 2013-05-30, 08:23:43
- dobry humor;
- klasa;
- wiedza;
- i nie tylko. ;)

Spoco, jest tu kilku, co ma zupełnie odmienne zdanie, bo oczekują, że "admin" jak gooooooooooru powinien się zachowywać i cudownie przez drut leczyć, a nie jak wyżej.
I koniecznie poważnym smutasem być (albo coś w podobie...  :wink:) i przejmować się cudzymi na ten przykład paznokciami.  :wink:

Radzio

Cytat: renia w 2013-05-30, 08:25:51
:lol: sorry, zrozumiałam, że znowu mnie się czepiasz, ... :lol: 8)

Musiałbym się znowu zakochać. :lol:
(A wiadomo, postów nie da się gładziutko podretuszować. ;))

Radzio

Cytat: admin w 2013-05-30, 08:37:03
Cytat: Radzio w 2013-05-30, 08:23:43
- dobry humor;
- klasa;
- wiedza;
- i nie tylko. ;)

Spoco, jest tu kilku, co ma zupełnie odmienne zdanie, bo oczekują, że "admin" jak gooooooooooru powinien się zachowywać i cudownie przez drut leczyć, a nie jak wyżej.
I koniecznie poważnym smutasem być (albo coś w podobie...  :wink:) i przejmować się cudzymi na ten przykład paznokciami.  :wink:

O ile się znam na Organizatorach, to ten jest z poza tego Forum. ;) Więc i komisja raczej jest tam powołana. ;)
No chyba, że jest wśród nas "farbowany Szwajcar". ;) :lol:

administ

Właśnie też się zdziwiłem, że to Forum tak uhonorowane zostało, ale co tam, jakoś przeżyjemy kolejną kontrolę skarbową i się wytłumaczymy...  :wink:  :?

Radzio

A pro po kontroli, takiej skarbowej. :D
Komisji "wyszło", że porządnym obywatelem jestem. 8)
:roll: Mandatów też nie otrzymuję.
:roll: Nie mam zarostu na klacie.
:roll: Kobietami się nie interesuję.
:roll: Osierociałe koty spraszam.
:roll: Idę do lustra... :lol:

RafałS

Cytat: Radzio w 2013-05-30, 08:43:10
O ile się znam na Organizatorach, to ten jest z poza tego Forum. ;) Więc i komisja raczej jest tam powołana. ;)
http://youtu.be/upGkJoTi_Yk  :)

renia

Porozmawiałam już z Panią Zofią. Przemiła Pani... :D

RafałS

Ja też jestem przemiły raczej tylko na razie zamieszkuję wredne środowisko i dlatego mogę wyglądać na gburowatego.  :lol:

renia

Wierzę na słowo... :D Ale już współtowarzysza podróży mam... :lol: :mrgreen: :wink:

RafałS

Cytat: renia w 2013-05-30, 20:17:43
Wierzę na słowo... :D Ale już współtowarzysza podróży mam... :lol: :mrgreen: :wink:
Co za zbieg okoliczności  :evil: , tak się składa że ja też.  :D  :wink:

Radzio

Cytat: admin w 2013-05-30, 08:52:14
Właśnie też się zdziwiłem, że to Forum tak uhonorowane zostało, ale co tam, jakoś przeżyjemy kolejną kontrolę skarbową i się wytłumaczymy...  :wink:  :?

Noo, Szwajcaria to taki ponoć bezinteresowny kraj. Nikt się nie powinien uczepić. ;) :D

Cytat: RafałS w 2013-05-30, 14:28:41
Cytat: Radzio w 2013-05-30, 08:43:10
http://youtu.be/upGkJoTi_Yk  :)

Osobiście też bym się rozejrzał za jakimś ... ustronnym miejscem w Alpach- na starsze lata jak znalazł. :D
Historia uczy, że niejedna- znękana wojenną zawieruchą, dusza znalazła tam ukojenie. ;) Na przykład. :D

renia

Myślisz, że tam jest bezpieczniej niż na Maciopikcio? :roll: :wink: