Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

Ciekawe inicjatywy

Zaczęty przez Malgosia, 2013-05-29, 19:37:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

A w Szwajcarii został...  :wink:

Gavroche

Cytat: admin w 2013-09-06, 10:58:28
A w Szwajcarii został...  :wink:
Włosi się obrażą, u nich to Góra Jeleni :D

RafałS

A u nas Jelenia Góra, piękne okolice.  :D

Blackend

renia

Cytat: RafałS w 2013-09-06, 09:48:50
No dobra, a gdzie Matterhorn?  :)

Wiem, że fotografowaliśmy go. Jeśli nie wstawiłam, to weź sobie pogoooogluj... 8) :lol:

RafałS

Ok, ok, dziwnym trafem wytubejowałem  sobie u jakiegoś Lva Ponomarenki - http://youtu.be/gyx_GCbpB0c  8)
Piękne zdjęcia.  :)

Zyon

Work Buy Consume Die

RafałS

A niektórzy się spieszą i wbiegują z Zermatt na szczyt w mniej niż 3 godzinki. Nie napatrzą się raczej przy tym za dużo.  :)

renia

Nigdy nie zrozumiem ludzi, którzy zdobywają takie szczyty...To jest niepotrzebne narażanie życia....

Gavroche

Cytat: renia w 2013-09-06, 15:46:27
Nigdy nie zrozumiem ludzi, którzy zdobywają takie szczyty...To jest niepotrzebne narażanie życia....
Ja rozumiem.
Ale mam za małe cojones :lol:
Na trudnej trasie jesteś tylko ty i nic innego się nie liczy.
Nirwana.

Malgosia

W imieniu Pani Zofii Kuzioła miło mi poinformować, że " konkurs nadal trwa" i niebawem zostaną umieszczone na Forum szczegółowe informacje.

Radzio

Przez panią Zofię osobiście, czy przez "pośredniak"? :)

Malgosia

Ważna informacja.
Mili Państwo, ponieważ jest trudno podjąć decyzję co do laureatów konkursu na "Najdzielniejszego Uczestnika" tego forum, ponieważ darzymy sympatią niemal wszystkich zaangażowanych, podjęliśmy za mądrą radą szanownej pani Reginy Janickiej kryterium matematyczne, którego rezultaty są następujące (dane na 16.10.2013):
Wg. stażu:
1. Stachurska Teresa     30.X.2008
2. Radzio                       2.09.2009
3. Dasna                        7.11.2010
4. Bleckend                    2.04.2011
5. Zyon                          5.10.2012
6. Gawroche                 13.12.2012
Wg. ilości postów:
1. Stachurska Teresa      11.619
2. Radzio                       10.515
3. Dasna                          9.865.
4. Zyon                            8.020
5. Bleckend                     6.464
6. Gawroche                    6.433
Wg. intensywności pisania czyli średnio postów na 1 dzień:
1. Zyon                           20,94
2. Gawroche                    20,49
3. Dasna                           9,126
4. Radzio                          6,959
5. Bleckend                      6,913
6. Stachurska                   6,391
Jak już wiadomo uczestnikom Forum Renia już otrzymała nagrodę – zdała piękną relację z pobytu w Szwajcarii w miesięczniku „Optymalni”. Marian M został zakwalifikowany jako uczestnik wycieczki do Szwajcarii w terminie 24-28.04.2014, natomiast powyższe osoby zostaną zaproszone indywidualnie czy też w grupach w zależności od życzeń. Detale ustalimy z początkiem 2014 roku. Łączymy serdeczne pozdrowienia.
Zofia Kuzioła
i Optymalni ze Szwajcarii.

Gavroche

To bardzo miłe, tylko należy poprawić:
Marian M na Mariusz M oraz Gawroche na Gavroche i Bleckend na Blackend, no chyba, że zapraszają nie do Szwajcarii tylko do Szwecji :lol:

chill

:D dobrze ze ja dalej w undergoundzie  :lol:

anakin

Marian :shock: Paździoch :mrgreen:

Mnie się podoba!  :D

Malgosia

Cytat: Gavroche w 2013-11-05, 10:45:46
Marian M na Mariusz M oraz Gawroche na Gavroche i Bleckend na Blackend, no chyba, że zapraszają nie do Szwajcarii tylko do Szwecji :lol:

Co nagle....
POPRAWKI ZAAKCEPTOWANE i najważniejsze, że jednak zrozumiałeś o kogo chodzi :lol:

Gavroche

Cytat: Malgosia w 2013-11-05, 12:48:59
Cytat: Gavroche w 2013-11-05, 10:45:46

Co nagle....
POPRAWKI ZAAKCEPTOWANE i najważniejsze, że jednak zrozumiałeś o kogo chodzi :lol:
Tylko dlatego, że mam poprawną czynność umysłu :lol:
Inni nie zareagowali...

MariuszM

Cytat: Gavroche w 2013-11-05, 13:00:18

Tylko dlatego, że mam poprawną czynność umysłu :lol:
Inni nie zareagowali...
Dlatego musze jechac w tym samym terminie z toba ;D.
Kto sie jeszcze pisze? :D ;)

renia

Cytat: Malgosia w 2013-11-05, 09:43:04

Jak już wiadomo uczestnikom Forum Renia już otrzymała nagrodę – zdała piękną relację z pobytu w Szwajcarii w miesięczniku „Optymalni”. Marian M został zakwalifikowany jako uczestnik wycieczki do Szwajcarii w terminie 24-28.04.2014, natomiast powyższe osoby zostaną zaproszone indywidualnie czy też w grupach w zależności od życzeń. Detale ustalimy z początkiem 2014 roku...

Dziękuję. Bardzo się cieszę, że moja relacja z wycieczki w miesięczniku "Optymalni" się podobała. :D

Co do laureatów konkursu, to nie bardzo rozumiem, czy spośród wymienionych powyżej osób będą oni wybrani, czy wszyscy wyszczególnieni są laureatami?