Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

Cebula ze skwareczkami i imbirem

Zaczęty przez Teresa Stachurska, 2013-06-26, 20:31:48

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Gorzej jak sami będziemy musieli po jedzeniu wchodzić do mikroweli... :shock: :lol: karuzela jak ta lala.... :lol:

Zyon

wszystko jest juz mozliwe a potem podgrzewanie sila umyslu albo wizualizacje podgrzewania , wszystko mozliwe :D, jak to spiewal Slayer "In the depths of a mind insane. Fantasy and reality are the same"  :lol: :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

renia

Może wystarczy tylko sen o jedzeniu? :shock:

administ

Cytat: renia w 2013-06-26, 22:12:03
Nie można było tak od razu? :shock: :lol:

Można było, ale jak zobaczyłem ten tytuł wątku, to mi siem skojarzyło i poziomu nie mogłem utrzymać...  :wink:  :lol: :lol: :lol:

chill

Ale te talarki żółtkowe wygladają smakowicie ;) ... kurcze felek nie mam imbiru , chyba jutro się przespaceruję specjalnie ... ;)

renia

Może być bez żółtek, bez cebuli i bez boczku, ale imbir musi być obowiązkowo... 8)

Teresa Stachurska

Następna będzie fasolka szparagowa też z "wynalazkiem" ale innym. Mam już sfotografowaną, zostało opisać :) 

renia

Ja coś ostatnio się obijam i żadnych przepisów nie wymyślam...czekam na wenę... 8)

renia

Ja już się nieraz nad fasolką zastanawiałam jakby ona smakowała, gdyby się ją usmażyło tak jak frytki. Parę lat się nad tym zastanawiam i jeszcze nie wypróbowałam tego sposobu... :? :lol:

Zyon

Cytat: admin w 2013-06-26, 22:26:08

Można było, ale jak zobaczyłem ten tytuł wątku, to mi siem skojarzyło i poziomu nie mogłem utrzymać...  :wink:  :lol: :lol: :lol:
Ach ten poziom. I Dar znowu bedzie niepocieszony  :?

:lol: :lol:
Work Buy Consume Die

Radzio

Cytat: Zyon w 2013-06-27, 06:08:17
Cytat: admin w 2013-06-26, 22:26:08

Ach ten poziom. I Dar znowu bedzie niepocieszony  :?

:lol: :lol:

Poziom za wszelką cenę należy utrzymać! Ponoć wtedy się lepiej myśli. :D

administ

Cytat: Teresa Stachurska w 2013-06-26, 23:11:59
Następna będzie fasolka szparagowa też z "wynalazkiem" ale innym. Mam już sfotografowaną, zostało opisać :) 

Jak fasolka szparagowa, to zaś cebulak siem kłania, bo twierdzi, że można, ale bardzo ostrożnie i tylko raz w tygodniu, bo to przez skoncentrowaną paszę dla cieląt, czyli masło!  :lol:
Religię sobie bidulek z jedzenia zrobił, ale każdy fanatyk tak musi. 

Zyon

Work Buy Consume Die

Zyon

No jakby tu weszla to by juz taki jeden innowator musial wyemigrowac  :? :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

Blackend

Znowu kolejne regulacje?  :?
I zaś będą kombinować jak, to obejść, aby urząd był zadowolony i żeby na podatki starczyło ;)

administ

Urzędnik wie zawsze lepiej...  :?

Blackend

renia

To jest tylko pół, albo ćwierć prawda... 8)