Aktualności:

9. Nie należy robić większych odstępstw od diety ani łamać jej zasad okresowo.

Menu główne

Choroby autoimmunologiczne

Zaczęty przez Teresa Stachurska, 2013-08-28, 19:18:12

Poprzedni wątek - Następny wątek

Teresa Stachurska

Rudzik

dziękuję pani Tereso za linka, to jeszcze bardziej motywuje mnie do DO, mimo kąsania i straszenia innych osób. Fakt że nie jest łatwo na początku, ale co tam, początek zawsze kiedyś ma swój koniec:).
I ja za jakiś czas sprawdzę swoją hashimotową tarczycę i napiszę w jakim tempie następują zmiany.
Reniu jesteś wielka,opisując to dokładnie i co ważniejsze tak jasno !!!!!

Zyon

Co ten JW narobil banujac bruforda  :? Teraz na Teresy blogu tez nie chce komentowac  :? :?

:lol:
Work Buy Consume Die

renia

Cytat: Rudzik w 2013-08-29, 10:55:10
dziękuję pani Tereso za linka, to jeszcze bardziej motywuje mnie do DO, mimo kąsania i straszenia innych osób. Fakt że nie jest łatwo na początku, ale co tam, początek zawsze kiedyś ma swój koniec:).
I ja za jakiś czas sprawdzę swoją hashimotową tarczycę i napiszę w jakim tempie następują zmiany.

Dzięki. Życzę Ci wytrwałości i zdrowia. :D Ja też początkowo miałam obawy - przez straszenie lekarzy i "znawców" internetowych... :? :D

renia

Cytat: Zyon w 2013-08-29, 11:44:02
Co ten JW narobil banujac bruforda  :? Teraz na Teresy blogu tez nie chce komentowac  :? :?

Przez tą ciszę jeszcze za nim zatęsknimy... :cry: :lol:

Teresa Stachurska

Cytat: Rudzik w 2013-08-29, 10:55:10

Renia ma talent, bardzo dobrze pisze. Żal, że nie częściej :)  Uważam że artykuł pójdzie pod strzechy, bo chorób z autoagresji moc i wielu ludzi ma z nimi kłopot. Zwykłe "podaj dalej" powinno się przydać.

renia

Teresa nie przesadzaj...bo zostaniesz ogrodnikiem... 8) :wink:

Teresa Stachurska

Cytat: renia w 2013-08-29, 19:26:59
Teresa nie przesadzaj...bo zostaniesz ogrodnikiem... 8) :wink:

Nie przesadzam, Reniu :)  Mam spore doświadczenie czytelnicze...

administ

Bardzo ładny tekst.
Do gazety się nadaje...  :D

chill

Fajny artkół tylko mało na temat ... a dlaczego ? Bo więcej nie trzeba :D

Mi pomaga zmniejszenie ilości białka ( łuszczyca) i ogólne zasady DO ...
Co przy zamiłowaniu do sportu nie jest łatwe ... ale klucz do sukcesu w tym wypadku to samokontrola BTW.

Zyon

Cytat: chill w 2013-08-30, 09:13:52
Co przy zamiłowaniu do sportu nie jest łatwe ...
nu szo ty, moim zdaniem wlasnie duzo latwiejsze
Work Buy Consume Die

Gavroche

Cytat: Zyon w 2013-08-30, 10:17:39
Cytat: chill w 2013-08-30, 09:13:52
Co przy zamiłowaniu do sportu nie jest łatwe ...
nu szo ty, moim zdaniem wlasnie duzo latwiejsze
Przy celach treningowych każdego z was, obaj macie rację :D

chill

Cytat: GavrochePrzy celach treningowych każdego z was, obaj macie rację Very Happy

Dokładnie tak ..

Teresa Stachurska

Cytat: Zyon w 2013-08-29, 11:44:02

Może Bruford - Verbal urlopuje, albo co gorsza - skutkiem osobistych wyborów dietetycznych - choruje?

Zyon

Jezeli uwierzyl w to co sam pisze, to calkiem mozliwe  :D

Ale jakby sie pojawil to daj znac, nowinki ze swiata medycyny zawsze mile widziane :D
Work Buy Consume Die

Gavroche

Cytat: Zyon w 2013-08-30, 11:13:02

Ale jakby sie pojawil to daj znac, nowinki ze swiata medycyny zawsze mile widziane :D
A poza tym, co na DD?
Nie chce mi się nawet zaglądać... :(

administ

Fakt!  :(
Darmowa reklama tego Forum na DD zupełnie zeszła na psy...  :cry:

Teresa Stachurska

OK

Zyon

Cytat: Gavroche w 2013-08-30, 11:16:46

A poza tym, co na DD?
Nie chce mi się nawet zaglądać... :(
Ja wiem? Nuda, Bruford dostal kopsa w pupse z forka, cooler, tzn amelia cos tam wygrzebuje zeby wzniecic jakas awature ale slabo, adasko jak zwykle bawi kolorkami i innymi srodkami przekazu skutecznie maskujacymi brak tresci...chyba tyle. Maniek ich ostatnio ora jak chce. A, i wczoraj czy przedwczoraj umarl jakis paleoguru.
Work Buy Consume Die