Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

Śmierć pnia mózgu, czyli dzieci we mgle?

Zaczęty przez Teresa Stachurska, 2013-10-22, 12:01:19

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zyon

Czytalem to kiedys, jak wyszlo. Smutne i straszne.
Work Buy Consume Die

Teresa Stachurska

Proponuję przeczytać to co w dołączonych linkach jest. Szczególnie to co mówi dr nauk med. Maria Rydzewska-Dudek.

Zyon

Ale tam nie widze, nic o Rydzewskiej Dudek...  :?
Work Buy Consume Die

Teresa Stachurska

Z Wyborczej: Pocałowałam Dudka po raz przedostatni.

Zyon

A, no to jest glowny artykul, o nim mowilem wlasnie, on jest sprzed paru lat z tego co pamietam.
Work Buy Consume Die

Teresa Stachurska

Tak, 2008 r. Plus to co teraz z prof. Talara i Ewy Błaszczyk. Może odkopano artykuł dr Marii Rydzewskiej-Dudek że prof. Talar "dał głos"?

renia

Teresa, u nas tak z pół roku temu, jedna z ulic była zamknięta dla ruchu pojazdów, stały tam samochody policyjne, karetka pogotowia i jeszcze w pobliżu lądował helikopter. Później dowiedziałam się, że pobierali narządy od "umierającej" kobiety.
Pomyślałam sobie, że dla ratowania życia zwykłego człowieka tak nie "szaleją" jak dla tych narządów... :roll: Niby one też są dla zwykłych ludzi, ale w praktyce da równych i równiejszych... :roll:

Teresa Stachurska

renia

Straszne... :? Jeśli chodzi o samobójstwa to z córy klasy na Politechnice chłopak odebrał sobie parę dni temu życie - w akademiku. Nałożył sobie na głowę reklamówkę i z dołu okleił ją taśmą... :? O samobójstwach mało informują, a jest ich sporo....

O! Nawet jest w internecie wzmianka...
http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Tajemnicza-smierc-studenta-w-Gdansku-n106547.html

Teresa Stachurska

Anulka177

Blackend

Byli już "lepsi" psychopaci umiejący doprowadzić do samobójczej smierci tysiące, a nawet miliony i nikt ich nie rozliczył.   :?

Jarek

Blackend

Bo na podatnych nuda wybitnie depresyjnie działa, ale na szczęście mogą chorować. ;)