Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

"Teorie spiskowe"

Zaczęty przez renia, 2013-11-29, 16:01:30

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gavroche

"Kucyki Pony" też oglądasz? :lol:

Zyon

Nie wiem co to jest, ale pewnie jakies mocno naukowe, ze polecasz  :lol: :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

MariuszM

administ

Kuce są super, takie pouczające!  :D
Nie mogę się doczekać kolejnej serii...  :?

Gavroche

"Harry Portier" też jest podobno wy***ny ;)

administ

Do Tolkiena się nie umywa...  :( :D

Zyon

Potter to tylko taka anglicka zrzyna z Akademii Pana Kleksa na nowoczesna mlodziezowa modle  :lol:

Ale zeby Spongeboba zestawiac z Kucykami Pony.....to jak trzeba sie nie znac na temacie, zeby sie wypowiadac....  :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

Gavroche

Cytat: Zyon w 2014-10-21, 11:28:22
Potter to tylko taka anglicka zrzyna z Akademii Pana Kleksa na nowoczesna mlodziezowa modle  :lol:

Ale zeby Spongeboba zestawiac z Kucykami Pony.....to jak trzeba sie nie znac na temacie, zeby sie wypowiadac....  :lol: :lol:
A skąd niby dorosły facet ma się znać na bajkach dla dzieci? :shock:
Moja córa jest na etapie "Smerfów" ;)

Zyon

Wlasnie o to chodzi, ze Spongebob nie jest dla dzieci (choc moga go ogladac)  :lol: W 2004 w kinach byl Spongebob The Movie i obejrzyj sobie, to jest humor nie dla dzieci a typowo dla doroslych, to znakomita rozrywka na pewnych poziomach :lol: To dosc specyficzny poziom humoru po prostu tak jak np South Park :D
Rownie dobrze moznaby powiedziec, ze komiksy np Lobo, Szninkiel, Thorgal czy X-Men sa dla dzieci.

Dla laika wszystko czego nie rozumie i co nie dla niego jest dla dzieci :D
Work Buy Consume Die

Gavroche

Podobno jak się coś powtórzy odpowiednią ilość razy, to staje się prawdą  :lol:

Zyon

Aaaa nie wiem, to...................siem wypowiem  :lol: :lol:

Work Buy Consume Die

Gavroche

Nie wiem też nic o przebieraniu się w damskie ciuszki.
Jestem w tym kompletnym laikiem, i zdaniem tych co to robią, dużo tracę, bo to takie fajne i ekscytujące ;)
Ale kompletnie mi to nie przeszkadza u innych :lol:

Zyon

Spoko, ale nie wypowiadaj sie w takim razie na te tematy z niezachwiana pewnoscia "edukowanego oporu"  :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

Gavroche

Cytat: Zyon w 2014-10-21, 13:04:04
Spoko, ale nie wypowiadaj sie w takim razie na te tematy z niezachwiana pewnoscia "edukowanego oporu"  :lol: :lol:
A w którym miejscu to zrobiłem?
Zapytałem tylko czy oglądasz "Kucyki Pony", skoro jakiegoś gąbkę też...

renia

Leżeć w trawie , liczyć chmury, wolnym i szczęśliwym być... :D 8)

https://www.youtube.com/watch?v=6vcac5R3Kjo#t=221

Zyon

Cytat: Gavroche w 2014-10-21, 13:09:42
No wlasnie w tym. Animacja jako jedna z form przedstawiania swiata za pomoca obrazu od razu nie kwalifikuje wszystkiego jako bajek dla dzieci :D Jest hentai czyli zboczone anime dla japonskich zboczuszkow, jest animowany serial The Simpsons z pewnoscia nie dla dzieci i sa twoje ulubione kucyki jako odprezenie po zapewne ciezkim treningu ;)
Work Buy Consume Die

Gavroche

Cytat: Zyon w 2014-10-21, 13:27:32
Cytat: Gavroche w 2014-10-21, 13:09:42
No wlasnie w tym. Animacja jako jedna z form przedstawiania swiata za pomoca obrazu od razu nie kwalifikuje wszystkiego jako bajek dla dzieci :D Jest hentai czyli zboczone anime dla japonskich zboczuszkow, jest animowany serial The Simpsons z pewnoscia nie dla dzieci i sa twoje ulubione kucyki jako odprezenie po zapewne ciezkim treningu ;)
Podobnie jak damskie łaszki nie są dla facetów, ale wielu nosi... :D
Czym się martwisz, Zyon, że się tak tłumaczysz?
Moim zdaniem?
Przecież ja jestem kompletnym laikiem i nawet nie próbuję odszyfrować wielopoziomowego przesłania "Jacka i Agatki" :D

Zyon

No ja ci po prostu daje ten, no ..."edukowany odpor" zebys tu forum nie zachamil i nie zhateyzowal (nieodmiennie zadziwia mnie fantazja osoby, ktora stworzyla ten koslawy zlepek jezykowy  :shock: )
Work Buy Consume Die

anakin

Cytat: admin w 2014-10-21, 11:14:05
Do Tolkiena siê nie umywa...  :( :D

E tam, to już rzecz gustu. Cenię sobie tak samo twórczość Tolkiena jak i Rowling. Ale jakbym miał wybierać między HP Rowling, WP Tolkiena, Kronikami Amberu Rogera Zelaznego i Ziemiomorzem Ursuli K. Le Guin (a nawet Kronikami Narnii C.S. Lewisa), tedy wybrałbym Harry'ego Pottera i Kroniki Amberu (a nawet Kroniki Narnii), gdyż te uniwersa bardziej mnie *jarają*.