Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

"Teorie spiskowe"

Zaczęty przez renia, 2013-11-29, 16:01:30

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zyon

wiadomix, ze amerykance same to zrobily
Work Buy Consume Die

renia

Ale jak rozmawiałam z Szwagra synem z USA (ma on 27 lat i pracuje w centralnej siedzibie opieki socjalnej) to on jest święcie przekonany, że rząd USA bardzo troszczy się o swoich obywateli i dobrze robi, że wprowadza te wszystkie monitoringi i zabezpieczenia antyterrorystyczne.

anakin

Ten drugi materiał o trollingu świetnie opisuje internetową działalność niejakiego Venso. ^^ Do czego nie posunie się idiota, aby zachować pozory i dalej być "tym fajnym".

Zyon

hmm jakos nie widze standardowego przycisko do zapisania filmow, czyzby zniknal?
Work Buy Consume Die

Blackend

Spisek jak nic. ;)  :lol:

P.S.
U mnie jest, mam Downoload YouTube Videos do Firefoksa.

Sandman80

Czasem muszę zrestartować stronkę aby mi sie pojawił czasem tak mam  :D

Zyon

a juz mam, zapomnialem, ze wylaczylem pluginy ostatnio do sciagnia z firefoxa jak przechodzilem na PaleMoona  :D
Work Buy Consume Die

renia

Cytat: anakin w 2013-12-08, 01:13:04

http://www.youtube.com/watch?v=Jz-mdcTqsAc

;)

Służby nie próżnują... :roll: wolności słowa nie ma...  :? :twisted: takie typki (typu JW) nie mają lekko, stale muszą bezmyślnie nadawać na jedną melodię... :?

grenis

No, np dzisiaj rano opublikowal artykul pt. Dlaczego sportowcy wolą glukozę?
Temat oczywiscie zamkniety.
Dam sobie reke uciac, ze inspiracja dla niego byl wrzucony wczoraj zarys zywienia optymalnego w sporcie autorstwa J.Kwasniewskiego.

renia

Ciężkie i nudne życie musi mieć JW... :roll: nie może się żadną inną dziedziną życia interesować, tylko musi żyć tematem "szkodliwości" DO... :? biedak jeden... 8)

administ

Zawsze najwięcej do powiedzenia na temat "szkodliwości" DO mają ci, co w ogóle nie wiedzą, co to jest Dieta Optymalna, ale faktycznie ich wyobrażenia na ten temat - mogą być szkodliwe, czego najlepszym przykładem niejaki "hanniuś", co to "formułę30g" sobie zastosował, bo tak "zrozumiał".   :lol:
I jeszcze taki inteligentny, że nie ma pretensji do siebie!  :shock:

renia

Ten JW to jest jakiś szczególny przypadek... :? Pisze, że dr Kwaśniewski: "powtarzał, że w tłuszczu są wszystkie niezbędne witaminy, to nieuctwo najwyższego lotu".
Niech lepiej ten JW pokaże taki cytat. Bzdury wymyślać każdy potrafi, ale ten Pan szczególnie. :lol: Brak argumentów uruchamia fantazję... :roll: Takie jest życie trolla...taka dola...hola, hola... :? :lol:

http://www.dobradieta.pl/forum/viewtopic.php?p=231467#231467

Zyon

No ciekawe dyskusje, JW uzywa bezpiecznej retorycznej figury "przemlocone 8 lat temu" doskonale wiedzac, ze tak naprawde to nie wiadomo kto, co i gdzie przemlocil. Taki erystyczny worek bez dna, gdzie mzona wrzucic wszystko. Wczesniej uzywal "pisalem to x lat temu w Optymalniku"
Work Buy Consume Die

renia

To tak samo jak: "ludzie na mieście mówią"... :lol:

administ

Niech pisze za karę, bo darmową reklamę robi, co się nawet Adaśkowi wreszcie zrozumiało.  :wink: :D

renia

Straszna ta Jego karma... :? :twisted: