Aktualności:

10. Nie wolno głodzić się ani pościć.

Menu główne

witam

Zaczęty przez krysia48, 2014-01-02, 13:21:27

Poprzedni wątek - Następny wątek

krysia48

Zyon to twoja kawa bardzo energetyczna a ja zrobiłam skromnie z tym masłem,wezme przykład z Ciebie i dodam więcej :D

Zyon

A jest energetyczna mocno, to fakt.
Jak masz spieniacz do smietanki albo reczny blender to mozesz zmiksowac, wtedy najlepszy smak jak dobrze zemuglujesz. Mi sie z reguly nie chce wole mieszac caly czas lyzeczka.
Work Buy Consume Die

administ

Cytat: Zyon w 2014-01-03, 10:46:39
Ach, no zapomnialem :oops:  :lol: :lol: Jak tak popatrze to ani chybi jestem na niej  :shock: Jem co mi smakuje, samopoczucie wspaniale, moja waga piekna jest i moja (mam paragon), Samoksztalce sie caly czas....  :? :?  :shock: A czy jestem wegetarianinem czy surojadkiem to kompletnie nie ma znaczenia  :lol: :lol:

No proszę, co za wspaniała "dieta"...   :D  8)

Zyon

Taka wszechstronna i pojemna jak wielki gumowy wor, ktory wszystko pomiesci albo wielka miotla zbierajaca wszystko co popadnie  :D. Wystarczy jesc ze smakiem, miec dobra wage i dobre samopoczucie oraz czytac ksiazki. Nobel sie nalezy jak nic  :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

renia

Cytat: Zyon w 2014-01-03, 11:07:31
... Nobel sie nalezy jak nic  :lol: :lol:

Albo szrober... :roll:

administ

Teraz szczotki ryżowe nie w modzie...  :?

renia

A kto by tam patrzał na modę... :roll:

krysia48

Cytat: renia w 2014-01-03, 14:54:31
A kto by tam patrzał na modę... :roll:

ja tam wole ten szrober  :lol:

Radzio

Cytat: admin w 2014-01-03, 14:52:30
Teraz szczotki ryżowe nie w modzie...  :?

Ponieważ kolonizacja ma inny przebieg. :D ;)

krysia48

Mam pytanie odnośnie kalkulatora optymalnego,moze polecicie mi jakiś.Ułatwiłby mi zliczanie BTW,jest tego w sieci mnóstwo i szczerze mówiąc nie wiem który wybrać?Bede wdzieczna za pomoc.

Radzio

Zastosuj metodę eliminacji. :)
Potem będzie jak znalazł. :D

Blackend

Cytat: krysia48 w 2014-01-04, 20:14:16
Mam pytanie odnośnie kalkulatora optymalnego,moze polecicie mi jakiś.Ułatwiłby mi zliczanie BTW,jest tego w sieci mnóstwo i szczerze mówiąc nie wiem który wybrać?Bede wdzieczna za pomoc.

Może ten? :roll: http://dr-kwasniewski.pl/?id=2&news=806

Radzio

I zaś na skróty. ;)
Ale zaraz potem OpenOffice typu Apache. ;) :D

Blackend

A co mi tam, nudze się, to mam czas poszukać, choć sam nie używam.  :D

Radzio

anakin

Cytat: Blackend w 2014-01-04, 20:55:40

Niech Pan Bóg Cię broni przed takimi "kalkulatorami".

Blackend

To napisz od siebie jakieś uzasadnienie, co i jak Ci się nie podoba, bo tak można wszystko skrytykować, a nie wiadomo dlaczego.  8)

Radzio

Blakend.
To się tyczy tych, którzy w Boga wierzą. znaczy w ogóle w coś wierzą, po to ponoć mus taki jest. :lol:
Poza tym "co Cię to...", Ty nie używasz. ;)

Jeżeli ktoś uparł się czytać słowo wstępne bez zrozumienia, to z nudów podpowiem:
To jest ważne. :)
Cytat    Moim zdaniem jest w nim zawarte wszystko co potrzeba do dokonania obliczeń.

A to stanowczo pomijamy. :D
CytatPrzeglądałem inne kalkulatory, które ukazały się w sieci w każdym jednym brak jest bardzo ważnego składnika jakim jest suma B+T w ilości przeznaczonej do zjedzenia czyli porcja dla danej osoby.
    Jest to wielki błąd bardzo często pomijany w obliczeniach, gdyż dzienna suma B+T powinna wynosić 200g.

krysia48

Cytat: Blackend w 2014-01-04, 20:55:40

dziekuje za link już ściągnęłam :)