Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

Zla farmacja, szczepienia i takie tam...

Zaczęty przez Zyon, 2014-04-14, 12:24:01

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Blackend

administ

Blackend

Jarek

Czyli zarażają grypą. Obowiązek szczepienia byłby dobrym rozwiązaniem :lol:

administ

A to tak jak z legalną eutanazją, lekarze też masowo unikają radio i chemioterapii, jak się rak im trafi.  8)

madre

Ale przecież lekarze nie chorują na raka, bo oni żywią się "zdrowo" zgodnie z zaleceniami ich kolegów dietetyków z IŻiŻ oraz WHO, tylko troszkę, nieco .....żyją krócej w "zdrowiu" od przedstawicieli innych zawodów, którzy żywią się "nie zdrowo"  :lol:

administ

Cytat: renia w 2017-12-07, 08:36:04
Widzą jak to "pomaga"... :?

Jasne, walą tabunami do "naturalistów"...  8)

renia

Cytat: admin w 2017-12-07, 08:46:13
Cytat: renia w 2017-12-07, 08:36:04
Widzą jak to "pomaga"... :?

Jasne, walą tabunami do "naturalistów"...  8)

A pisałeś, że: "lekarze też masowo unikają radio i chemioterapii". Nie wiem co oni robią. Pewnie różnie to jest... :roll:

administ

A to napiszę jeszcze raz:  walą tabunami do "naturalistów"...   8)

renia

"Śmierć jest lepsza od cierpienia"... :roll: Czy za "naturalistów" uważasz przedstawicieli terapii naturalnych, niekonwencjonalnych (niefarmakologicznych)?

Jarek

Cytat: admin w 2017-12-07, 08:21:43
A to tak jak z legalną eutanazją, lekarze też masowo unikają radio i chemioterapii, jak się rak im trafi.  8)
Moja znajoma opiekuje się chorym lekarzem. Ma termin na eutanazję, ale nie chce.
Wybrał zioła z Tybetu, i ponoć zdrowieje. :lol: Na więcej mnie nie stać, żeby dociekać co i jak. :lol:
Siebie ledwo ogarniam. :wink:

administ

Bardzo dobrze, może "alternatywne" terapie "naukowo" są do bani, ale wielu ludzi się pozbyło paskudnych objawów dzięki nim.  8)

vvv

renia

Cytat: admin w 2017-12-07, 10:51:19
Bardzo dobrze, może "alternatywne" terapie "naukowo" są do bani, ale wielu ludzi się pozbyło paskudnych objawów dzięki nim.  8)

Jak pisał prof. Julian Aleksandrowicz: "Wolę być wyleczony przez szarlatana niż uśmiercony przez sławę medyczną"...

Blackend

Wolę być bogaty, zdrowy i młody niż stary, biedny i bezzębny. ;)