Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

Zla farmacja, szczepienia i takie tam...

Zaczęty przez Zyon, 2014-04-14, 12:24:01

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

Cytat: admin w 2018-08-13, 20:08:12
Jasne, jest tyle piękniejszych celów w życiu niż gromadzenie papieru bankowego.  8)

Makulatura nie jest zła aby móc zrealizować swoje cele w życiu, szczególnie jak się ma rodzinę. ;)
Ale nadmiar jak i jej całkowity brak jest oczywiście szkodliwy.  8)

Przy patencie obłowił by się jak zwykle kto inny, bo prawo przy dużych zyskach zwykłych obywateli nie chroni, tylko bogatych.  8)

vvv

Cytat: Blackend w 2018-08-13, 20:11:07
Tak sobie teraz uprzytomniłem, tzn. już dawno, ale teraz sobie przypomniałem: ;)

Kombinuj dalej, może dojdziesz DO ...

Napisać książkę, lub ze trzy i to wszystko, dalej - niech się dzieje wola nieba.
8)

Blackend

Za głupi jestem na wartościową książkę.  8)

Ale jak Ty napiszesz, to może z chomika sobie ściągnę. ;)

vvv

Wszystko już zostało napisane, googlujesz i wybierasz coś co Ci się klei do kupy z kierunkiem w jakim Ci się wydaje, że chcesz podążać, nie za wolno, nie za szybko.
8) :wink:

renia

Tak sobie teraz uprzytomniłem, tzn. już dawno, ale teraz sobie przypomniałem: ;)
Jest gość w Polsce z nieprzeciętną wiedzą i chętny jeszcze w dodatku (choć mówi że nie ;)) na podzielenie się z nią i wykorzystanie dla zdrowia (już nie chcę używać górnolotnych frazesów "dla dobra") Polaków i nic się nie da z tym zrobić - niewiarygodne.  :shock:
I wcale nie chodzi o wmuszanie ludziom Żywienia Optymalnego, tylko naukę higienicznego obchodzenia się z własnym organizmem - proste, a jednak nie do zrealizowania.  :?  8)

Nie tylko w Polsce jest taki sprzeciw. To jest trend globalny, korporacji farmaceutyczno-spożywczych...
Zarabia się na chorych ludziach a nie na zdrowych... :roll: na "leczeniu" permanentnym lekami, a nie wyleczeniu nieprzetworzoną, naturalną żywnością...

vvv

naukę higienicznego obchodzenia się z własnym organizmem - proste, a jednak nie do zrealizowania.  :?  8)
Jeśli już przy polityce żywieniowej jesteśmy to dla sporej rzeszy >piwo< jest takim wyznacznikiem progowym oddzielającym "na pewno nie" od "może i tak".

:shock: :wink:

Blackend

Cytat: renia w 2018-08-13, 20:39:38
Nie tylko w Polsce jest taki sprzeciw. To jest trend globalny, korporacji farmaceutyczno-spożywczych...
Zarabia się na chorych ludziach a nie na zdrowych... :roll: na "leczeniu" permanentnym lekami, a nie wyleczeniu nieprzetworzoną, naturalną żywnością...

W tym sęk, że głupotę można wykorzystać, tylko trzeba wiedzieć jak.  8)

Blackend

Cytat: vvv w 2018-08-13, 20:46:59
Jeśli już przy polityce żywieniowej jesteśmy to dla sporej rzeszy >piwo< jest takim wyznacznikiem progowym oddzielającym "na pewno nie" od "może i tak".

:shock: :wink:

Właśnie degustuje (moment, bo nawet nie wiem co to jest...Złoty Bażant pisze na etykiecie, dobre, chłodne prosto z lodówki. :)) i napiszę "na pewno tak".  :lol:

administ

vvv

Cytat: Blackend w 2018-08-13, 20:49:00
Kto w bagnie miesza ten się częścią bagna staje /zostaje wciągnięty/ taka karma.
:? :wink:

Blackend

Cytat: admin w 2018-08-13, 20:55:36
Słowacki miodzik!  8)  :D

Szybko wchodzi, dlatego muszę sobie oszczędzać aby na cały wieczór starczyło. ;)

vvv

Blackend

Cytat: vvv w 2018-08-13, 20:56:41
Cytat: Blackend w 2018-08-13, 20:49:00
Kto w bagnie miesza ten się częścią bagna staje /zostaje wciągnięty/ taka karma.
:? :wink:

Dlatego jest jak jest i trzymajcie się dalej Dobrej Zmiany, aby prawo i sprawiedliwość po wsze czasy trwało.  8)

vvv

CytatMożna skusić się na piwo, choć po jakimś czasie po prostu przestaje ono smakować.
Czyż nie krążą plotki, że jakiś czas to i pół wieku może być.
:roll: :wink:

Blackend

A to trzeba formułę 30g stosować, wtedy nawet piwo przestaje smakować. ;)  8)

vvv

Piwo jest bardzo wartościowym ... wskaźnikiem rozregulowanego smaku.
:mrgreen: :wink:

Gavroche

Jasne, a święcona woda indykatorem nawiedzenia przez Szatana. :lol:

renia

Starają się jak mogą... :? Sprywatyzowanie służby zdrowia farmacji by nie było na rękę... :roll: