Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

Zla farmacja, szczepienia i takie tam...

Zaczęty przez Zyon, 2014-04-14, 12:24:01

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

Gdyby były leki leczące raka, to bogaci by nie chorowali.  8)

Radomiak

Leki leczące raka mogą leczyć "wybiórczo". Jak bogaty na to wpadnie, to się może i wyleczy. Ale bogaty raczej tu nie zagląda.
Ponoć pewni bogaci, wogóle raka nie przerabiają,... i pewni biedni. Pospolici bogaci przerabiają kawior, szparagi, trufle, to na rautach i innych takich, a bidny dzikus mleko z krwią,  albo inne paskudztwo. Źle być bogatym,...pospolitym. :roll: :lol: :wink:

Blackend

Radomiak

vvv

Cytat: Blackend w 2018-11-11, 16:34:16
Czyli przypadek.  8)

Może coś pomiędzy codzienną przypodłością, a ostateczną przypadłością.
:? :wink:

Blackend

Różnie bywa, jedni korzystają na potęgę z 5 set plus i nic, a inni zdrowo się odżywiają i zong. ;)  :?

Radomiak

:D
A jak nie szczepienia, i jak nie farmacja, no to takie tam...
https://youtu.be/iEIe7yU2Ezo.   8)

Radomiak

" Myślę, że ktokolwiek umieszcza Wi+Fi w szkole powinien iść do więzienia na dożywocie"
Przesadził aby postraszyć?

Gavroche

Wystarczy tylko porównać pole routera z polem ziemskim. ;)
Jak po wojnie elektryczność po wsiach instalowali, to też wieśniakom dzieci marły i krowom się mleko w wymieniu zsiadało.

Radomiak

Sceptycznie podchodzimy do krytyki wszystkiego, co fajne, super, bajeranckie, "postępowe", sceptycznie podchodzimy do badań, tych niszowych i nie po myśli, ale nie do przyczyn raka, autyzmu,i innych takich "rozkoszy" ciała i umysłu,...bo to już chleb powszedni. Tuśmy za głupi nawet na sceptycyzm. :roll: :?
Powodzenia, mnie to już akurat powiewa. :lol:

Gavroche

:shock:
Nie pisz na forum jak jesteś pijany. ;)

Radomiak

:lol:
Ostatni raz byłem pijany 26- go grudnia 2013 roku. Następnie straciłem sens upicia się, i sam nie wiem czemu i po co. :lol:
Zaś 500set, ale już nie plus ciężko mi przepuścić przez "hydrogenazę alkoholu" nawet na przestrzeni roku. :lol: :wink:

Radomiak

Może niech bedzie dehydrogenazę... :wink:

vvv

Cytat: Radomiak w 2018-11-11, 19:22:57
Przesadził aby postraszyć?
Penitencjarnie może i tak, ale obrazowo raczej nie za bardzo.
:?

vvv

Cytat: Gavroche w 2018-11-11, 19:53:36
pole routera
I przyłożył sobie smartfon z wifi do mózgu.

Gavroche

Następny nawalony. :lol:
Wyłączam router.

Radomiak

Cytat: vvv w 2018-11-11, 20:50:21
Cytat: Gavroche w 2018-11-11, 19:53:36
pole routera
I przyłożył sobie smartfon z wifi do mózgu.

Przegryzając czupaczups pod kolę, co jeden Taki nazywał synergią w "działaniu". :lol:

Gavroche

Radomiak