Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

Filmowe ciekawostki...

Zaczęty przez renia, 2014-04-28, 23:06:34

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Dla mnie przejrzenie stówki postów dziennie to żaden problem, ale pod pięćset, to zaczyna być uciążliwe... ;)

Gavroche

Blackend

Ale za to dochodowa. ;)  :D

renia

Dla jednych dochodowa, a dla pozostałych odchodowa... 8) :lol:

Diogenes z Synopy

Cytat: Gavroche w 2015-08-09, 12:36:57
Woda w butelkach:
http://m.youtube.com/watch?v=NgDvclWRA9k

Doktor już 30 lat temu pisał o gupim wożeniu wody.

Sztucznie tworzony popyt na wodę w butelkach , zohydzając wodę z kranu - że niezdrowa , powielono także w przemyśle farmaceutycznym, że masło zabija, a my mamy tabletki przeciwko zabiciu. I tak do tej pory łyka się mln ton tabletek.  A żonglerka normami w diagnostyce lab.? to dopiero ....

zamiast wody można podstawić każdy produkt, i będzie pasowało. Nawet polityka jakiegoś ( to też produkt ) . Wmówi ci ,że musi cię przed czymś bronić.

Blackend

Bo to jest sprawdzona metoda na zbijanie stada. ;)

administ

Cytat: Diogenes z Synopy w 2015-08-09, 17:40:14
Wmówi ci ,że musi cię przed czymś bronić.

Państwo najlepiej broni obywatela przed samym sobą, bo państwo wie lepiej, co obywatelowi do szczęścia potrzeba niż sam obywatel... ;)

Gavroche

Gavroche

Swobodne nurkowanie na 101 metrów, niesamowite przygotowanie, niesamowity organizm:
https://youtu.be/PUcpzf0rbAw

Diogenes z Synopy

niezłe.      Ja nie wstrzymuje oddechu na długo, bo naczytałem się na forum, że niezdrowo  ;-)

Gavroche

Cytat: Diogenes z Synopy w 2015-08-20, 10:01:51
niezłe.      Ja nie wstrzymuje oddechu na długo, bo naczytałem się na forum, że niezdrowo  ;-)
Życie jest niezdrowe. ;)
Oni wykorzystują pewne by passy fizjologiczne, poza tym to pasja i sposób na życie, szacun za podejście, ale faktycznie, niektóre sporty ekstremalne ocierają się o głupotę. :D

Gavroche

zofijeczka

Fajne aliensy :) jakie czyściochy.