Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

Filmowe ciekawostki...

Zaczęty przez renia, 2014-04-28, 23:06:34

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Ale to nie "jakiś" cook tylko ten, co miał odchudzić angielskie dzieci, ale chyba się poddał... ;)  :lol:

Jarek

A bo to tak jest ,jak się innych leczyć chce ,a samemu choruje  :wink:

renia

Cytat: Diogenes z Synopy w 2016-04-17, 18:18:45
no proszę, nawet nie przypuszczałem, że po amerykańsku robię żółtkownicę.  :lol:

...a nie białkownicę? :shock:

administ

Cytat: Jarek w 2016-04-17, 19:11:04
A bo to tak jest ,jak się innych leczyć chce ,a samemu choruje  :wink:

Najlepszy to był ekspert Boczek z Kiepskich, co nawet książkę napisał o swoim odchudzaniu... ;)

renia

:? http://superseriale.se.pl/newsy/swiat-wedlug-kiepskich-dariusz-gnatowski-po-operacji-oczu-boczek-traci-wzrok-przez-chorobe_627860.html

Mnie, 2 dni temu, telefonicznie zapraszali na naukę zdrowego żywienia i radzenie sobie z chorobami cywilizacyjnymi.
Trochę mnie wtedy nerwy poniosły... 8) :lol:

Diogenes z Synopy

przed chwilą była prof Ziółko (ta od Jarosza) w ''Wiem co jem '' -  analizowali diety. Akurat załapałem się na Atkinsa.  Banialuki, odradzała bo podobno do życia błonnik jest potrzebny ( a ja żyję ? ;-) - to chyba wybryk natury  ;-)  )  .
Oczywiście przeszli do porządku dziennego, że w Polsce nie ma Diety Kwaśniewskiego. Ani słowa. Ale za to ile osób Atkinsem sobie w Polsce szkodzi  ;-)   :roll:  . Są skuteczni w zacieraniu śladów.

Gavroche

Powiedzcie, k... o co chodzi na tym świecie, bo się gubię...
Tu jest trailer filmu, który trwa 7 godzin i 20 minut, a sam film 720 godzin!
http://www.antyradio.pl/Film/Zwiastuny/7-godzinny-zwiastun-najdluzszego-filmu-wszech-czasow-7963
Koniec świata, naprawdę, siostry Wachowskie pewno mają erekcję. :?

administ

vvv

720 godzin to już przesada.

Mi się podoba fantastyczno-naukowo-rozrywkowy film
co ma 70 godzin -"Fringe"
8)

administ

Pełna wersja "siedmiu samurajów" też się ciągnie prawie dziewięć godzin chyba? :roll:

Blackend

Ciekawe ile to trwa z reklamami?  :lol:

administ

Gavroche

Anulka177

administ

Fantastyczne! Co za wspaniały materiał na głosowania "demokratyczne"!  :shock:
PiS będzie rządził wiecznie...  8) ;)

Blackend

Większość pytań od czapy, po cholerę komu wiedza jak nazywa się Prezydent, wystarczy znać nazwisko Naczelnika Umiłowanego Przywódcy Narodu. ;)  :lol:

Anulka177

Ale przynajmniej nie wiedzą, jaka partia rządzi to jest opcja, że nie zagłosują na nią w przyszłości :lol:

Diogenes z Synopy

Zgadza się. Na filmie widać dokładnie, że wszyscy będą mieli równe szanse w przyszłości    ;-)   .   Od lewa do prawa. Od Sasa do lasa.   Demokracja to zapewnia.   :lol:

Blackend

Wystarczy że na pejsbuka potrafią się zalogować. ;)

administ