Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

bekonowo-serowe buleczki

Zaczęty przez adampio, 2014-05-16, 08:52:38

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Cytat: renia w 2014-05-16, 11:05:36
Ja ledwie wyrabiam z tym śrutowaniem pestek moreli, żeby się zmieścić w dobowej dawce węglowodanów... 8)

A w Ostrzycach nikogo do tego śrutowania nie dopuściłaś!  :shock:  :wink:
Tylko serniczek i serniczek...  :D
A gluten gdzie?  :roll:  :?

Zyon

Pewnie sama pod stolem sie zajadala pestkami  :(
Work Buy Consume Die

renia

Cytat: admin w 2014-05-16, 12:44:15
Cytat: renia w 2014-05-16, 11:05:36
Ja ledwie wyrabiam z tym śrutowaniem pestek moreli, żeby się zmieścić w dobowej dawce węglowodanów... 8)

A w Ostrzycach nikogo do tego śrutowania nie dopuściłaś!  :shock:  :wink:
Tylko serniczek i serniczek...  :D
A gluten gdzie?  :roll:  :?

Kurczę już się połapać nie mogę. W czym mam ten gluten uzupełniać i do czego go doliczać? W serniku dużo go?   :shock: 8) :lol: ...i że niby ja jadłam serniczek w Ostrzycach? :shock: Jak przestałam mówić to już go nie było... :? Gdybym to wiedziała, to bym krótszą mowę przygotowała... 8) :wink: Może dlatego Tobie tak bisowali, aby zdążyć z tym sernikiem przed Tobą? :shock: :lol: 8)

administ

Gluten, sruten, ważne, że "kwaśniewski zaleca"...  :lol: :lol: :lol:

renia

Cytat: Zyon w 2014-05-16, 12:45:16
Pewnie sama pod stolem sie zajadala pestkami  :(

Dlatego tylko 5 godzin tam spałam w ciągu dwóch nocy. Tyle węglowodanów natrzaskać z samych pestek to trzeba czasu i samodyscypliny... :evil:

Zyon

Niedlugo beda trajkotac "Obstawilem w Totka zgodnie z zaleceniem doktora i nie wygralem. Wszystko przez doktora  :("  :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

Zyon

Cytat: renia w 2014-05-16, 12:49:18
Jak przestałam mówić to już go nie było... :?
Pewnie zlosliwy Radzio zjadl  :lol: :lol: :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

renia

Cytat: admin w 2014-05-16, 12:50:35

Wystarczy, że ktoś powie, że "kwaśniewski zaleca" to ja już stosuję, żeby w razie czego mieć winowajcę... 8) :lol:

administ

Cytat: Zyon w 2014-05-16, 12:52:12
Niedlugo beda trajkotac "Obstawilem w Totka zgodnie z zaleceniem doktora i nie wygralem. Wszystko przez doktora  :("  :lol: :lol:

:lol:

administ

Cytat: renia w 2014-05-16, 12:53:22

Wystarczy, że ktoś powie, że "kwaśniewski zaleca" to ja już stosuję, żeby w razie czego mieć winowajcę... 8) :lol:

Słuchaj coolesia, to specjalista najwyższej klasy od "zaleceń kwasniewskiego'!  :lol:

renia

Cytat: Zyon w 2014-05-16, 12:52:12

Kurczę, już nie pamiętam czy Doktor kazał grać czy nie grać? Oto jest pytanie! Jeśli tak, to w jakich proporcjach... :roll:

administ

Gluten trzeba obstawiać...  8)  :lol:

renia

Cytat: admin w 2014-05-16, 12:54:39
Cytat: renia w 2014-05-16, 12:53:22

Słuchaj coolesia, to specjalista najwyższej klasy od "zaleceń kwasniewskiego'!  :lol:

Ciekawe czy on już ma swój gabinet i przyjmuje... :roll:

administ

:roll:
Ostatnio chwycili jakiegoś znachora, ale to chyba nie kooleś był...  :?  :wink:

renia

I co zamknęli go? Z celi by teraz pisał... :roll: Jeśli tam siedzi z innymi coolesiami to nie ma lekko... :roll: :twisted:

adampio

renia

Mi się ten link nie otwiera...

Teresa Stachurska

Cytat: renia w 2014-05-26, 21:36:44
Mi się ten link nie otwiera...

Mnie też nie ;) 

Zapytać mogę: ser żółty ma być? Niektóre osoby twarogi nazywają serem, a pleśniowe też sery.

administ

Załóżcie sobie konta, to się otworzy, jak nie możecie wytrzymać z ciekawości!  :shock:  :wink:

renia

Teraz konta nie są pewne nawet w banku... :roll: