Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

YT, to lubię

Zaczęty przez anakin, 2014-05-30, 01:48:21

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Nie, siedzi, żeby sobie mógł szkołę wybrać jaką chce, choć jeszcze w przyszłym roku by mógł, to już w tym chce mieć z głowy!  :D
Odpowiedzialne dziecko! 8)
Może go jakoś na ten finał paryski namówię we wrześniu, bo teraz nie chcę go stresować... ;)
W każdym razie jak wszystko dobrze pójdzie, to w zasadzie od poniedziałku będzie miał już wakacje - dlatego teraz siedzi i się uczy, bo lubi dużo wolnego czasu mieć.  8)

Radzio

:shock:
Taki gołowąs, a już odpowiedzialny. Ojcze, skąd taki pośpiech? :wink:

Nie dot. finału paryskiego, bowiem o matematykę chodzi zapewne, nie o ekologię. :D

administ

Cytat: admin w 2015-03-10, 19:16:57
To tak jak nie chciał pisać pewnego konkursu na maksa, bo główną nagrodą był wyjazd do fabryki Lego! :lol:
Fajny chłopak, z charakterem. 8)

Wytłumaczyłem mu, że pisze dla siebie, a nie dla jakiejś głupiej "wycieczki" i jak napisze na tego maksa, to jechać nie musi.  8)
No i zrobił tego maksa, wycieczkę wygrał, ale zgodnie z umową - nie pojechał!
I to jest właśnie Dark Krzyś.  8)

administ

Nic na siłę, ale zawsze powtarzam, bo rozumne dziecię: "pamiętaj, co masz w głowie, tego Ci nikt nie odbierze".  :D
Fajny będzie, tylko żeby się w te optydiety nie wdał!  :shock:  :(

Radzio

:lol:
Nie ma takiego sposobu! :lol: :lol: :lol:
Przecież to dobry owoc. :wink:

Radzio

A mnie się utrwaliło takie spostrzeżenie, wypowiedziane w którymś z odcinków YT- "... jeżeli się źle nauczę, to źle będę umiał ...". :D
Niby bez związku, ale ... . :lol: :wink:

Blackend

Cytat: Radzio w 2015-03-10, 19:36:55
A mnie się utrwaliło takie spostrzeżenie, wypowiedziane w którymś z odcinków YT- "... jeżeli się źle nauczę, to źle będę umiał ...". :D
Niby bez związku, ale ... . :lol: :wink:

Ale tam, źle się uczyłem, a dobrze się naumiałem, bo żyję jeszcze. ;)  :lol:

Blackend

Cytat: admin w 2015-03-10, 19:20:33
Nie, siedzi, żeby sobie mógł szkołę wybrać jaką chce, choć jeszcze w przyszłym roku by mógł, to już w tym chce mieć z głowy!  :D

Ponadprzeciętnie zdolny, no ale jakie geny takie dziecko - nie ma przebacz i tak musi być. ;)  :D

administ

Bardzo miły chłopak, jak na nastola... :D
Przejęty odpowiedzialnie, dlatego ma pełen luzik, bo sam się pilnuje. 8)

Blackend

Radzio

:lol:
"... bosze, tyle to ja nie mam! ...". :D

administ

Komunia pełną gębą. ;)

administ

https://www.youtube.com/watch?v=ERv5ZGN155A - jak ładnie Dark zjeżdża na prawą stronę, gdy go wyprzedzają. To już odruch widzę! :D

MariuszM

Lamie przepisy,przekracza linie ciagla ;) Tak nie wolno,to pas awaryjny :)

administ

Lepiej przeżyć łamiąc przepisy, niż zginąć zgodnie z nimi... ;)

Malgosia

Albo. Tu leży ten, który miał pierwszeństwo przejazdu. :?

administ

Dokładnie!
Ślepa wiara w przepisy ruchu drogowego jest przyczyną... 8)
Kłopotów na drodze nestety. ;)

Blackend

Ślepa wiara w przepisy i GPSa, też wesoło się kończy. ;)  :lol: