Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

YT, to lubię

Zaczęty przez anakin, 2014-05-30, 01:48:21

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

Jesteś zadowolony z tego LTE, nie zrywa połączeń i jest efektywne 80Mb/s?  8)
Za godzinkę mamy moją Mamę na kawie, ale zlubisiować zdąże, może już to błocko wyschnie. ;)  :lol:

administ

Jak jest zasięg LTE, to działa błyskawicznie, ale jak czasem w lesie złapie H+ - to widać różnicę tylko na YT, ale w dużej rozdzielczości.  8)
Na www, poczcie czy innych sieciowych praktycznie nie ma różnicy.  :D
Ale 4k płynnie nie pociągnie.  :?

Blackend

O'k dzięki, zastanowię się nad tym.  8)

administ

Właśnie testowałem - komórka za oknem - transfer na kompa 60-65Mb/s down i 15-16 up, a jak w pomieszczeniu, to 40-46 down i poniżej 10Mb/s up, czyli całkiem fajnie, jakby założyć antenę i dać porządny router, to na LTE pod stówkę w sumie może by poszło...  8)

administ

Muszę zwolnić neostradę...  8)
Pora więc na spacer. ;)

Blackend

Bardzo szybko.  8)
W domu mam transfer po kablu 120Mb/s i jak chodzą cztery kompy naraz, to wszyscy jesteśmy zadowoleni. Natomiast w firmie mamy raptem 10Mb/s z telekomuny i więcej nie będzie, bo jesteśmy zbyt oddaleni od centrali. Może czas na zmiany...  :roll:

administ

Widzę na H+, że live leci... :D
Mnie tam Neostrada 20Mb w domu starcza, ale Darkowi nie!  :?

Blackend

W końcu nowoczesny youtuber musi mieć dostęp do najnowszych technologii jak ma być profesjonalnie. ;)  :D

renia

Cytat: admin w 2015-05-03, 16:39:29
Widzę na H+, że live leci... :D
Mnie tam Neostrada 20Mb w domu starcza, ale Darkowi nie!  :?

Darkowi chyba lepiej idzie przy komputerze, a Krzysiowi w szkole... :roll: :lol: :wink:

administ

https://youtu.be/Lp5Nham2YaI - króciutko, ale jak zwykle miło...  :D

Zyon

Work Buy Consume Die

administ

https://youtu.be/vj3RLeGpx8Q - Scandinavia DLC - świeżynka z dziś!  :shock:  :D

administ

Słówka wyświetleń w 12 nocnych godzin!  :shock:
Dlatego Darkowi zmieniły się plany na dziś. Live o 16, a nie po dwudziestej.  :D
Dzisiaj po prostu nie pogramy w bilard...  8)

administ

I jedenaście lubisiów!  :D

administ

Live za pół godzinki. Scandinavia poleci dalej.  :D

administ

A jednak Dark nie nagrywał, bo wolał pojechać sobie na wycieczkę rowerową.  8)

Blackend

Rowerek świetna sprawa, tylko nie po ulicy, bo dzisiejszy ruch drogowy to nie to samo co 30 lat temu.  8)

administ

Tu jest jak 30 lat temu na szczęście.  :D

Blackend

A tu nie, niby wolno już chodnikiem jeździć, ale jak jest wąski i są na nim piesi, to też trudno ich tak z lewa na prawo przeganiać. Generalnie boję się dziecko samo na ulicę puścić.  8)

administ

Każdy się boi dziecko nawet na podwórko puścić, bo to tyle potencjalnych niebezpieczeństw...  :shock: ;)