Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

YT, to lubię

Zaczęty przez anakin, 2014-05-30, 01:48:21

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

https://www.youtube.com/watch?v=LWo4OwryC64 - informacja z wczoraj, będzie się działo! ;)

renia

Ja raczej nie pojadę... 8)

administ

Ja też i jeszcze do tego nie będę mógł w domu z Neostrady korzystać!  :shock:  :? ;)
No, ale dla własnego syna, jak na dwie godzinki od netu się oderwę, to cóż to za "poświęcenie"...  8)  :D

renia

Samo zdrowie.  :D A my na Forum możemy poszaleć jak "kota nie ma"... 8) :lol:

administ

Zaraz się zaczyna, muszę zwolnić łącze!  :? ;)

Blackend

Ja nie muszę i mogę oglądać na żywo. ;)  :lol:

Anulka177

To takie pozytywy, jak już dzieci w domu nie ma  :wink: :mrgreen:

administ

Cytat: Blackend w 2016-03-25, 16:20:32
Ja nie muszę i mogę oglądać na żywo. ;)  :lol:

Spoczko, przerzucam się wtedy na LTE.  8)
Nie rozumiem darkkrzycha, bo mógłby z komórki sobie router zrobić i walić transmisję w HD, ale to taki tradycjonalista pod pewnymi względami! ;)
Mówi, że LTE tu nie jest stabilne, na live'a coś takiego jest nie do przyjęcia. ;)
Ale ani razu chyba nie spróbował...  :shock:  :lol:
Dziś ETS o tej samej porze.  8)

Blackend

Prowadzenie konwoju, to nie jest jakaś tam bułka z masłem i trzeba stawiać na sprawdzone niezawodne technologie. ;)  :D

Blackend

Cytat: Anulka177 w 2016-03-25, 18:00:01
To takie pozytywy, jak już dzieci w domu nie ma  :wink: :mrgreen:

Dzieci jeszcze są, ale mamy bardzo szybkiego neta kablowego z UPC.  8)
Taki urok mieszkania w bloku. ;)

Anulka177

To już wolę byle jaką neostradę i nie mieszkać w bloku  8) :lol:

Blackend

Ja też, ale nie stać mnie na kredyt frankowy. ;)  :lol:

Anulka177

A po co kredyt? Sprzedajesz to w bloku i kupujesz wolnostojące, ew braki dobierasz w złotym polskim  :wink:

Blackend

Poczekam jak mi Ryszard Kalisz da w końcu te 2000zł co miesiąc. ;)

administ

Dom jest póki co tańszy w utrzymaniu, dlatego nie każdego stać... ;)

Blackend

Nowoczesne auto z innowacyjnym silnikiem mniej pali niż stare, nowa oszczędniejsza, szybsza innowacyjna maszyna przyniesie większą stopę zwrotu niż stara, a dyskont ma lepszą rentowność niż mały sklepik.... ;)

grenis

Ale za takie auto i wlasny dom trzeba sporo wiecej zpalacic i oszczednosc paru zlotych na paliwie czy uzytkowaniu domu nie zrekompensuje roznicy.
W obu przypadkach liczy sie nie tyle oszczednosc co komfort i wygoda, za ktore trzeba extra zaplacic.

Zawsze dziwilem sie posiadaczom dieseli, ktorzy tankujac na cepeenie z zaoszczedzonych paru zlotych cieszyli sie jak male dzieci, nie pamietajac juz, ze za wersje na rope zaplacili duzo wiecej  :lol:

Rentownosc zalezy od wielu czynnikow i nie ma reguly, ze dyskont wypracuje wyzszy%. Znam pare przykladow, ze jest zupelnie odwrotnie  :D

administ

:D
Auto cieszy dwa razy: przy zakupie i przy sprzedaży. ;)

Blackend

Kumpel kiedyś przyjechał funkiel nówką sztuką i pytam się - cieszysz się?
- Jeszcze tak, bo pierwszą ratę płacę w przyszłym miesiącu. ;)  :lol:

Blackend

Cytat: grenis w 2016-03-26, 16:34:38
Ale za takie auto i wlasny dom trzeba sporo wiecej zpalacic i oszczednosc paru zlotych na paliwie czy uzytkowaniu domu nie zrekompensuje roznicy.

Dokładnie o to chodzi - o barierę wejścia.  8)