Aktualności:

10. Nie wolno głodzić się ani pościć.

Menu główne

YT, to lubię

Zaczęty przez anakin, 2014-05-30, 01:48:21

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Da radę...  8)
Krzysiek już prawie 2500km swoim autkiem przejechał i jeździ super.  :D
A jak się jest nieobjeżdżonym, to ciężko tak wsiąść i wyjechać na miasto z egzaminatorem!  :shock:

renia

Ano... :? Ale sam chyba Krzysiek jeszcze nie jeździł... :roll: Pan Zbyszek czuwa... 8) :lol:

administ

Sam to tylko parkuje i wyprowadza na ulicę, a dopiero jak będzie miał kwit, to pojedziemy w centrum Włocławka, abym ocenił, czy na miasto też już się nadaje do jazdy i czy samemu może jeździć.  8)
Może wg mojej oceny, ale chce, abym mu jeszcze podpowiadał, póki odruchów miejskich nie nabędzie.  :D
Manewrowanie ma opanowane perfekcyjnie (jest bezbłędny), chyba po ETS i ATS! ;)

renia

Wystarczy jak instruktor i egzaminator uznają, że sam może wszędzie jeździć... 8)

Blackend

Oczywiście, bo w państwie niewolniczym rodzice są tylko do dostarczania materiału dla dalszej obróbki.  :lol:

renia

Cytat: admin w 2016-05-14, 20:47:13
Da radę...  8)
Krzysiek już prawie 2500km swoim autkiem przejechał i jeździ super.  :D
A jak się jest nieobjeżdżonym, to ciężko tak wsiąść i wyjechać na miasto z egzaminatorem!  :shock:

I dał radę. Zdał.  :D Tak jak kulawo mu szło z teorią, tak jazdę zaliczył w pięknym stylu... :lol:
Jechał już (z mężem) zapłacić za prawko do telekomunikacji stówkę. Może za parę dni będzie miał już prawko  8)
szybciej po znajomości  8) :lol:

Diogenes z Synopy

gdybyś mi powiedziała 37 lat temu to bym dał Ci blankiet in blanco. Ciotka pracowała w U.Gminy w komunikacji i całej rodzinie wypisała. Niektórzy i tak nigdy nie wsiedli to auta. Ale papier mają.   8)  ;-)

administ

No to pięknie!  :D
GRATULACJE.  8)

renia

Dzięki. Przekażę. :D

administ

Blackend

Ja też się dołączam do gratulacji, brawo.  :D

renia

Dzięki.  :D Byłam nastawiona na niezdanie... 8) :lol:

administ

A to takie "optymistyczne" nastawienie... ;)  :lol:

renia

Czasami mam takie czarne myśli...  8) :lol: Ale jak się nastawi na najlepsze i nie wyjdzie, to jest rozczarowanie... :? A jak na najgorsze  :lol: i jest lepiej, to miło... :D 8)

administ

A widzisz!  :shock:
Właśnie dojrzewasz, aby zacząć krytykować "dobrą zmianę"... ;)  :lol:

renia

A już ta polityka mnie coraz mniej interesuje. Póki mnie się nie czepiają, to niech robią co chcą... 8)
Ale jak będzie lepiej niż prorokują, to będzie dobra zmiana... :D

Blackend

Niech się czepiają i robią co chcą, to internauci, bo nie mają wpływu na jakość życia pozostałych. Niestety władza ma takie narzędzia i nie ma możliwości ich od tego powstrzymać.  8)

renia

Cytat: Blackend w 2016-05-16, 19:38:26
Niech się czepiają i robią co chcą, to internauci, bo nie mają wpływu na jakość życia pozostałych. Niestety władza ma takie narzędzia i nie ma możliwości ich od tego powstrzymać.  8)

Ja piszę o władzy (ich działaniach) a nie o internautach... :lol:

Blackend

administ

Wczoraj była porcja bardzo ważnych informacji, ale i dziś też ma być! ;)