Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

Uniodebilizmy

Zaczęty przez Zyon, 2014-06-27, 10:32:29

Poprzedni wątek - Następny wątek

Diogenes z Synopy

Jest bardzo prosty sposób na pozostanie w Polsce przydzielonych dezerterów- azylantów. Podział nastąpi wg klucza, już niebawem. Dostaniemy przydział.  A następnie Niemcy zamkną strefę  Schengen ( już przecież kontrole wprowadzili ) . To staje się coraz bardziej prawdopodobne, jeżeli nie pewne.  Mysz się nie prześlizgnie.  I allachy u nas zostaną i dostaniemy od Arabii  dulary na nowe maczety, tfuu ....  meczety ..   .  :?  ;-)

administ

Cytat: Blackend w 2015-09-22, 11:15:51
A mi się ta książeczka nie podoba, bo drukowana za państwowe, czyli skradzione pieniądze i nie będzie mi urzędas ZA MOJĄ PRACĘ wciskał swoich norm moralnych.  8)

Cichaczem do Szwecji się wyprowadziliście?  :shock:
Rozumiem, też nie chciałbym, aby za moje podatki taką sodomię i gomorię propagować... ;)  :lol:
Czy Szwedki już chodzą w burkach przymusowo? :roll: ;)

renia

Ponoć na razie tylko na noc zamiast piżamy zakładają... 8)

administ

Rozumiem, a czy jest już jakiś państwowy, przymusowy klucz przydziałowy bycia homoseksualistą, zawierania małżeństwa z inną rasą, czy narzucają jaką inną patologię społeczną, w tym religię? :roll: ;)

renia

Jeszcze na razie patologię można sobie wybierać, a potem będą ponoć przydziały modelowe i kwotowe... :?

administ

Zyon

Niech przeczyta to, fragment pamietnikow rosyjskiej muzulmanki mieszkajacej w Niemczech i co ciekawe planujacej wyjechac stamtad. Zgroza
https://piotrbein.wordpress.com/2015/09/20/pl-ru-szok/
Work Buy Consume Die

Blackend

Cytat: admin w 2015-09-22, 12:22:55
Cichaczem do Szwecji się wyprowadziliście?  :shock:

No co Ty, "Nie rzucim ziemi skąd nasz ród!" ;)  :lol:

administ

A to spoczko...  :D ;)

administ

Cytat: Zyon w 2015-09-22, 12:59:53
Niech przeczyta to, fragment pamietnikow rosyjskiej muzulmanki mieszkajacej w Niemczech i co ciekawe planujacej wyjechac stamtad. Zgroza
https://piotrbein.wordpress.com/2015/09/20/pl-ru-szok/

Za długie...  :?
Nie da się streścić? ;)

Zyon

Rosjanka z Kazania, muzulmanka, ktora sie znaturalizowala opisuje co wyprawiaja tam muzulmanie. Dziennik jest od stycznia do sierpnia tego roku, czyli przed tymi falami "uchodzcow" i juz sie jezy wlos. Baseny dla muzulman gdzie mozna sie kapac w ubraniach, imam zadajacy islamu w szkolach i minister chcacy isc na kompromis, zaczepianie na ulicy, demostracje etc..
Ostatnie zdanie z pamietnika to  :shock: "Szukam miejsca gdzie mogę wyjechać. Zdam egzamin i będę szukać pracy bioinżyniera gdzie indziej, byle nie w Niemczech. Jestem Rosjanką, nie mogę pozwolić sobie na takie upokorzenia."
Work Buy Consume Die

administ

Cytat: Zyon w 2015-09-22, 13:13:10
Jestem Rosjanką, nie mogę pozwolić sobie na takie upokorzenia."

Znaczy ma pretensje, że jeszcze żaden islamista jej nie zgwałcił, czy jak? :roll: ;)

Blackend

http://wiadomosci.onet.pl/swiat/merkel-zada-wyjasnien-ws-manipulacji-volkswagena/pxg4e2

Ciotka słusznie się zeźliła, bo nie po to załatwia tanią siłę roboczą żeby oni teraz ot tak beztrosko nawalali ze sprzedażą. ;)

administ

Ale o co chodzi?  :shock:
Przecież dla przykładu w sklepach rtv podnoszą napięcie telewizorom, żeby było "kolorowiej", a później w domu jakby nie to było, co w sklepie... ;)
A tu odwrotnie i jeszcze niezadowoleni!  :shock: ;)
Zresztą disel jest do roboty, a nie do auta osobowego...  :lol:

Blackend

Fakt, miałem raz w życiu disla i nie zapałaliśmy do siebie miłością, szczególnie zimą.  :lol:

administ

Jo! Poobcinać łby i będzie spokój...  8) ;)  :lol:

renia

Im czy nam? :roll: Czy wszystkim? 8) :lol:

Blackend

administ

Rozwiązanie problemu uchodźców jest następujące: wsadzić w samoloty i wyeksportować do Syrii.  8)
A wszystkich nowych, którzy dotrą na wyspy greckie - natychmiast na promy i do Turcji.   :?