Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

Uniodebilizmy

Zaczęty przez Zyon, 2014-06-27, 10:32:29

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zyon

Breaking News!
"Imigranci pragną seksu. „Mam już spuchnięte jądra”, „Jak tu zaprosić dziewczynę?”
http://pikio.pl/imigranci-pragna-seksu-mam-juz-spuchniete-jadra-jak-tu-zaprosic-dziewczyne-video/
Work Buy Consume Die

Blackend

Tu jest Unia Europejska i takie rzeczy mężczyźni załatwiają miedzy sobą - nie wiedział gdzie jedzie? ;)  :lol:

Zyon

Powinni ich zakwaterowac gdzies na halach  :lol: Tylko kto buy potem chcial jesc oscypki od gwalconych owiec i koz?
Work Buy Consume Die

Diogenes z Synopy

Wczoraj na Polsracie pokazywali minę i oburzenie strażaków ochotników, do których wojewoda chciał zakwaterować do remiz uchodźców. Padały niecenzuralne słowa ;-)

Blackend

Cytat: Zyon w 2015-10-06, 10:37:04
Powinni ich zakwaterowac gdzies na halach  :lol: Tylko kto buy potem chcial jesc oscypki od gwalconych owiec i koz?

No ale lewacko gejowskie środowisko przyjmie ich z otwartymi nogami przecież. ;)

Zyon

No wlasnie sie zastanawiam czy nie wyslac im tam delegacji z tymi Srodami, Szczukami, Szumlewiczami i Nowackimi :D
Powinni pojechac ulzyc biednym jadrom "uchoidzcow" :D
Work Buy Consume Die

Blackend

Diogenes z Synopy

oczęta powoli się otwierają ( powoli działa maszyna biurokratyczna )

Cytat
W opinii Tuska zwycięstwo reżimu Baszara el-Asada w konflikcie w Syrii, które z uwagi na zaangażowanie Rosji i Iraku staje się bardziej prawdopodobne, wywoła kolejna falę migracji. Taką sama ocenę sytuacji ma - jak powiedział szef RE - prezydent Turcji Tayyip Recep Erdogan, który ostrzegł, że z Syrii może uciec kolejne 3 mln ludzi

http://stooq.pl/n/?f=996138&c=3&p=4+22

Tusk: fala uchodźców może stać się narzędziem w wojnie hybrydowej

Blackend

Tusk to miernej klasy polityk, nic nie osiągnął (poza osobistymi korzyściami) w sprawie krymskiej dla Polski - chyba że Nord Stream II jest polską racją stanu?  :lol:
Tak samo w Europie nie potrafi zająć jasnego stanowiska, plus kompletny brak wyczucia na arenie międzynarodowej.  8)
Czy to mu wystarczy na reelekcję przy braku Jarosława? Zobaczymy.

administ

Miernej klasy?  :shock: ;)
Przecież wspaniale wykończył wszystkich założycieli, a później konkurentów w PO, lekko potykając się o Schetynę.  8)

Zyon

Ja pamietam wywiad z jego zona w zydowskiej gazecie dla polakow, gdzie mowila, ze on jest strasznie "mendowaty" i potrafil calymi dniami lezec na kanapie i narzekac "Malgosia, ja sie do niczego chyba nie nadaje" czy jakos podobnie. Tak to zapamietalem, ze od tamtej pory zawsze mam przed oczyma marudzaca mende.
Work Buy Consume Die

Blackend

Zgadza się, jest bardzo dobrym urzędnikiem umiejętnie wspinającym się po szczeblach kariery.  :D

Zyon

Work Buy Consume Die

Diogenes z Synopy

witomy!
Cytat
Eurokraci obiecali Turcji przyjęcie nawet pół miliona migrantów z tureckich obozów
Cytat
jak informuje radio RMF FM, Komisja Europejska obiecała Turcji, że kraje UE będą przyjmować syryjskich uchodźców z obozów na jej terytorium - bez żadnego uzgodnienia z krajami członkowskimi.

CytatW tym przypadku kraje członkowskie musiałyby podzielić się migrantami podobnie jak w przypadku niedawnej głośnej relokacji 160 tys. osób.

Blackend

administ

Starczy na wszystko, z prywaciarzy...  8) ;)
Póki kopyt nie wyciągną.  :lol:

Blackend

No jak starczy jak im się zabrania pracować.  :shock:
"Gdyby im to ułatwić, wielu pracowałoby bez umiaru, a przecież każdy potrzebuje przynajmniej jednego dnia wolnego w tygodniu"  :lol:

administ

A bo to takie patriotyczne towarzycho, że tylko na dziurę budżetową by dokładało!  :shock:  :? ;)

Blackend

Bo dziura ma przyciąganie, choć tego gołym okiem nie widac. ;)