Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

Uniodebilizmy

Zaczęty przez Zyon, 2014-06-27, 10:32:29

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Albo będzie lepiej albo będzie gorzej. 8)

Blackend

A to już ludziska w demonstracjach się wyrażą. ;)

administ

Za, a nawet przeciw... ;)

Blackend

Może nawet opony do testów przywiozą. ;)

administ

Blackend

Tak świątecznie będzie. ;)

Diogenes z Synopy

100 zł za przegląd to tanio. Za rower mnie kiedyś tyle skasował monter, pokręcił i psiknął smarem.   :? ;-)
I za pół roku proszę przyjechać - rzekł na odchodne.   :roll: Drogi w utrzymaniu. Dobrze, że na akcyzę nie podpada. ;-)

renia

To my przestaliśmy w kółko opony zmieniać i wszystkie samochody jeżdżą cały rok na zimówkach. U mnie będzie teraz trzecia zima i dwa lata... :lol: Czas tak przyspieszył, że nie warto. Nawet zegara na czas zimowy przestawiać... :lol: :wink:

Blackend

Cytat: Diogenes z Synopy w 2016-10-17, 19:11:48
100 zł za przegląd to tanio. Za rower mnie kiedyś tyle skasował monter, pokręcił i psiknął smarem.   :? ;-)
I za pół roku proszę przyjechać - rzekł na odchodne.   :roll: Drogi w utrzymaniu. Dobrze, że na akcyzę nie podpada. ;-)

A to trzeba było na niego PIP nasłać na pewno by się z nawiązką zwróciło.  8)

Blackend

Cytat: renia w 2016-10-17, 19:15:36
To my przestaliśmy w kółko opony zmieniać i wszystkie samochody jeżdżą cały rok na zimówkach. U mnie będzie teraz trzecia zima i dwa lata... :lol: Czas tak przyspieszył, że nie warto. Nawet zegara na czas zimowy przestawiać... :lol: :wink:

Ale mają to zmienić i dokładnie co do dnia określić na jakich można jeździć oponach - dla dobra kierowców.  8)

Diogenes z Synopy

renia

Nic się nie stało...Kwiatki im dać... 8)

renia

Ma sporo, sporo racji... 8)

administ

A niech się chowa z tymi zasadami sprzed wieku, teraz są zupełnie inne czasy, których najwyraźniej nie rozumie, jak Naczelnik, co też chce wprowadzić dyktaturę większości parlamentarnej, jak za KPZR i jej nieśmiertelnego Wodza tow. Stalina. Ale ma to swoje zalety, bo za wszystko dostaje się 25lat, więc sopko, a co do wolności obywatelskiej to biedny proletariat zachowywałby się, jak świnie z chlewu puszczone do lasu, nie dość, że to nieszczęście dla nich, to jeszcze wyzdychałoby to stado z głodu przy obfitości pożywienia, ale i spora część sama wróciłaby do chlewika.  8)
Rozwijać mi się nie chce, bo jeszcze mnie posądzą żem komunista albo inny pederasta...  :lol:

Diogenes z Synopy

Cytat: admin w 2016-10-21, 08:08:48
A niech się chowa z tymi zasadami sprzed wieku, teraz są zupełnie inne czasy,
Toż próbuje Wam wytłumaczyć bez sukcesu, że to samo jest ze współczesną ekonomią. Po co tkwić w XVIII wieku?  ;-)

Cytatdo wolności obywatelskiej to biedny proletariat zachowywałby się, jak świnie z chlewu puszczone do lasu, nie dość, że to nieszczęście dla nich, to jeszcze wyzdychałoby to stado z głodu przy obfitości pożywienia, ale i spora część sama wróciłaby do chlewika
   :lol:  Właśnie Kościół  odgrywa bardzo ważną rolę, aby tak nie było i chwała im za to. Dlatego też państwo musi zarządzać zasobami obywateli, ponieważ zrobi to o wiele lepiej!   8)  ;-)  :lol:

Diogenes z Synopy

Cytat: renia w 2016-10-20, 21:38:24
Ma sporo, sporo racji... 8)
Diagnoza Maxa.
https://www.youtube.com/watch?v=uk-_cRpF3FU

o gospodarce ma rację - przedsiębiorczość to nie kredyty z Brukseli czy dostęp do pieniążków z Unii wybranym kolesiom.