Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

Administracja forum

Zaczęty przez nu, 2014-07-11, 14:46:16

Poprzedni wątek - Następny wątek

MariuszM

Cytat: Blackend w 2014-07-21, 14:18:33
Cytat: MariuszM w 2014-07-21, 14:12:44
Tylko pewne strony mi mulą, mam starego kompa ;) :D

Na jednym tez tak mam i unikam stron w stylu Onet, które przeładowane są informacją bez treści, a mulą przeokropnie.  :D
U mnie pojawia się komunikat w Menedżerze Zadań Widnołś :)
Opera- brak odpowiedzi  np 8) :D

Blackend

Widocznie system sam zdecydował, że na tą stronę nie ma co zaglądać. ;)  :lol:

administ

W zasadzie na temat zmiany wersji powinna się wypowiadać pisząca dziesiątka ze statystyk tego Forum.

Reszcie jest to raczej obojętne.

Zyon

No prosze jakie salomonowe rozwiazanie :D Tak wracajac do tej analogii z ta knajpa, to mi tez by sie nie chcialo, gdyby jakis klient wpadajacy raz w miesiacu na jedno piwko cos marudzil, ze mu sie wystroj nie podoba i chcialby innego :D Ale opinie bywalcow-mebli juz bym bral pod uwage :D
Work Buy Consume Die

RafałS

Zasiedziawszy się nieco, niespostrzegłem w ogóle by brak smf wersyi najnowszej bodnął mnie znacząco.

administ

A bo to jak się człowiek przyzwyczai do telefonu na korbkę...  :wink:

RafałS

...I by sobie tak kręcił aż do urwania, choć to niewiadomo bo dawniej to solidne robili.  :wink:

Zyon

Zastanawiam sie nad tematem "zycie bez smartfona", ale nie wiem czy ktos bedzie w nim ze mna pisal  :?
Work Buy Consume Die

RafałS

Ja tam się smarkfonami nie zajmuję gdyż przeczuwam iż same się wkradną jak nie tędy to tamtędy. Poczekam sobie do następnej rundy gdy się ludziska będą tego wyzbywać i wtedy zobaczę co i jak...  8)

Gavroche

Jakby mnie kto pytał o zdanie, to ja trenuję 25 letnim odważnikiem i tak samo dobrze buduje tężyznę, jak po wyjściu z odlewni :lol:

Zyon

Pewnie klaty tez nie golisz....dzikusie
Work Buy Consume Die

administ

Cytat: Gavroche w 2014-07-21, 15:33:09
Jakby mnie kto pytał o zdanie, to ja trenuję 25 letnim odważnikiem i tak samo dobrze buduje tężyznę, jak po wyjściu z odlewni :lol:

Rozumiem, ale teraz są takie gumowane, co jak na kafelek spadnie, to ...  :wink:

Gavroche

Cytat: Zyon w 2014-07-21, 15:35:09
Ale zupełnie mi to nie przeszkadza u innych ;)

Blackend

Ale teraz nikt się nie goli, bo można być jednocześnie jednym i drugim.  :lol:

Zyon

Cytat: Gavroche w 2014-07-21, 15:39:16
Cytat: Zyon w 2014-07-21, 15:35:09
Ale zupełnie mi to nie przeszkadza u innych ;)
U kobiet? Mi tez :D
Work Buy Consume Die

administ

A mnie na plecach i lędźwiach się strasznie włos rzucił, czego wcześniej nie było!  :shock:
I teraz nie wiem, czy się nie zacząć martwić, czy co?  :roll: :wink:
Taki jakiś kosmaty się robię na starsze lata!  :?

Gavroche

Cytat: admin w 2014-07-21, 15:38:08

Rozumiem, ale teraz są takie gumowane, co jak na kafelek spadnie, to ...  :wink:
Guma odbiera klimat i frajdę ;)

Blackend

Blackend

Cytat: admin w 2014-07-21, 15:42:59
Taki jakiś kosmaty się robię na starsze lata!  :?

Na scenę będzie jak znalazł. ;)  :lol:

Zyon

Cytat: admin w 2014-07-21, 15:38:08

Sa nawet rozowe, z wbudowanym odtwarzaczem mp3, internetem z wi-fi i z licznikiem podniesien i spalonych kalorii  :shock:
Gavro to typowa nizina spoleczna, trenuje przestarzalym, zupelnie jak to forum, sprzetem :roll:
Work Buy Consume Die