Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

Kurki w sosie serowym

Zaczęty przez Teresa Stachurska, 2014-07-24, 11:28:51

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Grunt to mieć komu instrukcje wydawać!  8)  :wink:

administ

Ale to tyle na głowie się ma!  :shock:  :wink:

adampio

CytatInstruuję, a jak trzeba to też robię. Very Happy

Tak trzymaj. W koncu inni tez sie musza nauczyc tego, co my juz dawno posiedlismy. Taka jest kolej rzeczy. :lol:

renia

:D Otóż to. Na lekkie życie trzeba sobie zapracować ciężką pracą... :wink:

administ

Ale to nudne jest...  :?  :wink:

renia

To zapracowanie, czy to lekkie życie?

Ewa

Cytat: Gavroche w 2014-09-02, 11:37:08
[...]
Przy mieszaniu drewnianą łyżką parującej pychoty umysł wchodzi w stan relaksu, nirwana niech się schowa.
[...]
No właśnie! W którą stronę mieszacie? Zgodnie ze wskazówkami zegara, czy niekoniecznie? Ja zawsze odwrotnie, bo inaczej nie potrafię. A słyszałam, że w naturze i fizyce kwantowej wszystko kręcie sie ze wskazówkami zegara, że potrawy wtedy wychodzą lepsze

administ

Mieszaj przed lustrem i będzie kwantowo...  :wink: :mrgreen:

renia

Ja nie wiem, w którą stronę mieszam? :roll: Chyba w prawo, zgodnie ze wskazówkami zegara. Nigdy się nad tym nie zastanawiałam. Jak będę coś mieszać to zwrócę uwagę. Tak w powietrzu to sztucznie mi wychodzi... :lol:

Gavroche

Cytat: Ewa w 2014-09-02, 15:26:16
Cytat: Gavroche w 2014-09-02, 11:37:08
[...]
Przy mieszaniu drewnianą łyżką parującej pychoty umysł wchodzi w stan relaksu, nirwana niech się schowa.
[...]
No właśnie! W którą stronę mieszacie? Zgodnie ze wskazówkami zegara, czy niekoniecznie? Ja zawsze odwrotnie, bo inaczej nie potrafię. A słyszałam, że w naturze i fizyce kwantowej wszystko kręcie sie ze wskazówkami zegara, że potrawy wtedy wychodzą lepsze
To zależy co gotuję, bo węglowodany zwykle mają formę prawoskrętną, a aminokwasy lewoskrętną, mieszanie w ich przyrodzoną stronę wzmacnia walory jedzenia ;)

renia

Ponoć to jeszcze zależy od tego na której półkuli Ziemi mieszkamy. Ci w Australii muszą odwrotnie... 8)

Gavroche

A podobno to Kuchnia Pięciu Przemian jest skomplikowana :D