Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

Niezależna Telewizja - Jerzy Zięba a Żywienie Optymalne

Zaczęty przez Malgosia, 2014-08-08, 18:56:27

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gavroche

A może to się kumuluje?
W tkankach i wydzielinach zwierząt? :?

admin

W każdym razie Monsanto swoje zarobiło, a kłopot sprzedało Bayerowi!  :shock:  :lol:

Blackend

I to mnie właśnie zastanawia, kto im podrzucił to zgniłe jajo?
Przecież doskonale wiedzieli, że Monsanto ma wiele spraw w sądach i problem będzie tylko narastał.  8)

admin

Blackend

Gdzieś mi mignęło przed oczami, że już szykują badania o nieszkodliwości glifosatu, a nawet twierdzące, że to nieomalże sama witaminka.  :?  :lol:

admin

Blackend

Jasne, a Bayer po fuzji z Monsanto został największą firmą farmaceutyczną na świecie.  8)

admin

Blackend

Zyon

https://www.facebook.com/ukryteterapie/posts/2279871318918980/
CytatUkryte Terapie - Jerzy Zięba
21 maja o 22:57 ?

:-( :-( :-(

16.05.2019 zmarł we śnie jeden z PRAWDZIWYCH POLSKICH LEKARZY dr Jan Kwaśniewski :-( :-(

Uroczystość pogrzebowa odbyła się 21.05.2019 i zgodnie z życzeniem Zmarłego miała charakter rodzinny.

Żal...Żal...Żal...

To on PIERWSZY pokazał Światu sposób prawidłowego odżywiania... nie Atkins, nie inni... To ON nie inni.. wskazał na to jak ważne są PROPORCJE!!!

To ON pokazał Światu KŁAMSTWO, jakim oszukiwano nas od lat, że tłuszcze nasycone, zwierzęce są złe. Za to przyszło mu zapłacić wysoką cenę ! Dzisiaj już wiadomo, że dr Kwaśniewski MIAŁ RACJĘ !!!

Szykanowany, poniżany, opluwany, wyśmiewany przez swoich "kolegów" lekarzy, media i wieli "polaków" itd.....

To on był inicjatorem mojej drogi ku ZDROWIU !!!

Doktorze... nigdy o Tobie nie zapomnę ... NIGDY !!!
Work Buy Consume Die

admin

Podziękowałbym na Facebooku, ale nie mam konta na żadnej społecznościówce.   8)

Zyon

Work Buy Consume Die

renia

Ładnie się wypowiada, tylko jedno zdanie mi "zazgrzytało" o tym, że trochę nie najlepiej dr Jan Kwaśniewski napisał "Tłuste Życie" - zamieszczając w nim opisy socjologiczno-żydowskie i sprawy faraonów egipskich. Nie uważam tego za złe, jedynie może stanowić to trudność zrozumienia całości, a niektórych wręcz zniechęcać do czytania całości. Ale to tylko tych, którym niezbyt bardzo zależało na poprawie zdrowia, na jakichkolwiek wyrzeczeniach i na zrozumieniu Diety Optymalnej.
"Faraonów" mogli opuścić ci, których ten temat nie interesował.

admin

Ależ Doktor właśnie po to napisaliśmy to, aby wszyscy intelektualiści się zajęli tymi "maszynami jądrowymi na pustyni", "tajnymi listami od Clinton" i "dietami kapłanów egipskich", a nie sednem sprawy. Dla ich własnego bezpieczeństwa.  8)
A i tak większość myśli, że "Dieta Optymalna" to "największe odkrycie" Doktora!  :shock:  :lol:
I niech tak myślą. ;)
A niejaki Gaciong poszedł nawet dalej, twierdząc, że "ukradł od Atkinsa". W zasadzie powinienem podać tego gościa do sądu za zniesławienie, ale nie babram się takimi sprawami.  :(

admin

https://www.youtube.com/watch?v=qMOTQHobslk - czy jest tu jakiś prawnik, który ścignie tego Gaciąga za zniesławienie Czcigodnego Doktora Kwaśniewskiego? Za "skradziony pomysł" -  bardzo łatwo tę "tezę" obalić.
Jakby co, to na "oświadczeniu" PAN-u można jeszcze więcej zarobić.  8)
Jest ktoś chętny się tym zająć od początku do końca? :roll:

kelin211

admin

Skoczyli na biedaka, jakby nie miał "naukowo" racji! ;)  :lol: