Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

Niezależna Telewizja - Jerzy Zięba a Żywienie Optymalne

Zaczęty przez Malgosia, 2014-08-08, 18:56:27

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

Cytat: vvv w 2019-12-15, 22:22:14
Zależy od taryfy, ale już chyba wszyscy mamy płaskie taryfy, więc
zasadniczo dyktowane SMSy są ciekawym kompromisem
a ile przy tym zabawy.

Smartfon zaczyna działać sensownie dopiero jak się do niego gada,
pukanie po ekranie jest dosyć dziwacznym zajęciem.

8)

Ale w autobusie mam na głos gadać? ;)

renia

Cytat: Blackend w 2019-12-15, 22:22:46
Cytat: renia w 2019-12-15, 22:17:13
Na tych się nie znam... 8) Nieraz któreś z dzieciaków coś mi tam wgra, a ja i tak tym się nie posługuję... :oops:

Z czasem samo przyjdzie, jak spowszednieje.  8)

Też się tego obawiam... :? :lol:

vvv

Cytat: Blackend w 2019-12-15, 22:24:46
Ale w autobusie mam na głos gadać? ;)

Smartfony zadziwiająco dobrze trawią cichą mowę / szept ... no i odległość ust od mikrofonu może wynosić centymetry i to po "lejku" utworzonym z ręki. Ale w autobusie dalekobieżnym to się przecież rozkłada laptopa z klawiaturą, a autobus miejski to można przeczekać podziwiając widoki i uważając na posiadane przy sobie mienie by nie zniknęło.

:mrgreen:

vvv

A bo by mi umknęło, oczywista sprawa to używanie słuchawek kablowych, do dyktowania sms-ów też, wtedy odległość oczy-ekran pasuje.
8)

renia

Ja nie rozmawiam ze smartfonem... 8) Nawet nie wiedziałam o tym, że można pisać SMS-y mówiąc...
Ale chyba błędów robi od groma... :roll:
Ciekawe jak to wychodzi, jeśli ktoś sepleni... :lol:

admin

Cytat: renia w 2019-12-16, 07:36:44
Ale chyba błędów robi od groma...

A to zależy od andkowej autokorekty! Takie tam "póki"-"puki", "kąta"- "konta", "ponadto" - "ponad to", czy podobne dla przykładu, mogą się przytrafić...  :?
Wybaczalne.  8)

renia

Póki co, to tak... 8) :lol: Treść jest ponadto, a reszta idzie do kąta...  :wink:

Blackend

Dyktowanie treści wychodzi smartfonom nadzwyczaj dobrze, wiem bo sprawdzałem - zaczyna się "ok Google", a potem się mówi co ma zrobić. ;)  8)

Octaver

Może się doczekamy wykonywania "jajecznicy z 6 żółtek" na polecenie. Mówione SMS-y już tak nie jarają :lol:

Blackend

renia

A ile ludzi umiera dziennie przy "poprawnych medycznie" terapiach? :roll:
Nie chce mi się tego całego artykułu czytać, bo jest tak stronniczy, zmanipulowany,
jak dawniej nagonka na Doktora Kwaśniewskiego... :?

admin

A to szkoda, że Ci się nie chce!  :?
I nie ma co biadolić na autora tego artykułu, bo świetną robotę zrobił!
Taka reklama - bezcenne!  :D

admin

Octaver

Dobrze, że mają tę medycynę opartą na faktach i do tego skuteczną 8) :lol:
Nawet ponoć się regularnie rozwija  :shock:

admin

Blackend

Współczesna medycyna (przynajmniej onkologiczna), to już algorytm napisany przez farmację. Funkcja lekarza sprowadza się do wklepywania wyników.  8)