Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

Niezależna Telewizja - Jerzy Zięba a Żywienie Optymalne

Zaczęty przez Malgosia, 2014-08-08, 18:56:27

Poprzedni wątek - Następny wątek

MariuszM

Zartujesz sobie,prawda? U  70.99 % "prywaciarzy" jest podobnie,bo to tzw korytkowcy ;). Ci uczciwi splajtowali lub za chwile splajtuja :). Nie placa ZUSu,podatkow,nadgodzin ,reszta kasy pod stolem. A wypracowanym dzieki temu zyskiem ok 100-200 tys rocznie nie dziela sie z pracownikami 30:70, 40:60. Myslisz skad te domu sie biora po 3-5 latach od dzialanosc czas start ;)

Radzio

Gavroche

Cytat: MariuszM w 2015-02-20, 19:14:02
Zartujesz sobie,prawda? U  70.99 % "prywaciarzy" jest podobnie,bo to tzw korytkowcy ;). Ci uczciwi splajtowali lub za chwile splajtuja :). Nie placa ZUSu,podatkow,nadgodzin ,reszta kasy pod stolem. A wypracowanym dzieki temu zyskiem ok 100-200 tys rocznie nie dziela sie z pracownikami 30:70, 40:60. Myslisz skad te domu sie biora po 3-5 latach od dzialanosc czas start ;)
Ani trochę nie żartuję. :D
Facet jesteś czy baba, po co Ci wymówki?
Mądry człowiek poradzi sobie wszędzie.
A sumienie każdy ma własne. ;)

Gavroche

Cytat: Radzio w 2015-02-20, 19:40:55
I prowokator. :D
Nie bardziej niż Ty. :D
Ze wszystkich sposobów na życie najbardziej nie lubię narzekania.  8)

Radzio

Ja nie interpretuję postu Mariusza jako "narzekającego", a jedynie przedstawiającego pewne spostrzeżenia.
Wychyliłeś coś ... bardziej, znaczy wyżej mnie. :D
Apetyt rośnie w miarę jedzenia- to łatwy rebus, choć nazywają je powiedzeniem. ;) To jest moja prowokacja na dziś. :lol:

Gavroche

A ja tak odebrałem. :lol:
Bo zwracanie uwagi na ceny jakichś usług w kontekście własnych zarobków to tak pachnie.
Oczywiście doczytowywuję między wierszami i mam w pamięci to co pisał Mariusz tu i ówdzie na przestrzeni naszej internetowej znajomości. :D

Póki ktoś chce płacić za coś, wszystko jest ok.
Bo kto jest głupi, zły i niemoralny: diler hery czy jego klient? :?
Nic mi do tego, jak ktoś zarabia pieniądze, bo ja zarabiam swoje i też nic nikomu do tego.
Jedyne o co się można do Zięby (to mówię ja Gawron) przypierniczyć, to że jedzie sobie na Kwaśniewskim, ale i tak to bardziej Tomasza powinno boleć niż nas.

MariuszM

Zawsze mozna spelnic obywatelski obowiazek i poinformowac stsowne organy,iz x,y,z dziala na szkode IV RP. Okradac wlasnego pracodawce?Jak tak mozna....? To moze dzialac tylko w jedna strone. III RP okrada zawsze przedsiebiorcow,a przedsiebiorcy nigdy nie okradaja swoich pracownikow. :lol: Trza dorabiac na boku w takim razie u kolejnego zlodzieja? zaradny jstem,radze sobie .Niech sie Polska bogaci ;)

Mnie tam pan Zieba nie wadzi ze swoimi $ . Niech nie boi sie tylko wziac odpowiedzialnosck za swoje               "dzielo"  :) Jak czyni to Gavro ze swoimi baniakami :D Za chwile okaze sie,ze bedzie plaga miazdzycy,poniewaz zamiast jesc bialko owce i barany beda jesc suplementy ka ka ka km4. :) plus olej z wiesiolka dla wzmocnienia prozdrowltnych efektow epa czytaj sterydow :) A koniec koncow winny bedzie ocet :):D ptfu Ka kA  Ka Kwasniewski ;)

Radzio

:lol:
Gavro konsekwentnie uważa, że bieda jest wtedy, kiedy nie ma pienięsy. ;)
A przecież to jest Centrum zupełnie innej informacji. :lol: Nie DOczytał. ;)

Gavroche

Cytat: Radzio w 2015-02-20, 20:42:10
Gavro konsekwentnie uważa, że bieda jest wtedy, kiedy nie ma pienięsy. ;)
A przecież to jest Centrum zupełnie innej informacji. :lol: Nie DOczytał. ;)
To tylko Twoja projekcja. :D
Natomiast pieniądze w dzisiejszym świecie są integralną częścią dobrostanu. 8)

Radzio

Nawet Dasnie udało się zauważyć, że bieda to nie jest już jedno oblicze, może Ci to pomoże. :D
Tak!
Tak zostało to rozumnym wryte, a czego przykładem, bez prowokacji z mojej strony, jesteś. :D

Gavroche

Gdzie napisałem, że bieda to brak pieniędzy?
Wskarzesz?
A jak tam Twoja kariera polityczna, Radziu? :D

Tutaj kwestia dobrostanu jako zbioru zawierającego zdrowie:
http://profilaktyka.lodzkie.pl/profilaktyka-w-pigulce/uwarunkowania-zdrowia

MariuszM

Bieda jest wszedzie. Masz dom ,3 auta,zajebiaszczy ogrod,firma sie rozwija i dalej biedA. Szybciej,wiecej,dluzej,bo zycie krotkie jest ;) :lol:

Gavroche

Cytat: MariuszM w 2015-02-20, 20:56:51
Bieda jest wszedzie. Masz dom ,3 auta,zajebiaszczy ogrod,firma sie rozwija i dalej biedA. Szybciej,wiecej,dluzej,bo zycie krotkie jest ;) :lol:
Jasne. :lol:
Bo w życiu są same skrajności. :lol:
Ech, chłopaki...jajcarze z was. 8)

MariuszM

Radzio

Cytat: Gavroche w 2015-02-20, 20:56:28
Wskarzesz?

Z i n t e r p r e t o w a ł e ś  i tak  u w a ż a s z- pisząc o tym w swoich postach. :D
"Tutaj" propagują jakąś pigułkę- jest w tytule, więc to nic ważnego. :P

Gavroche

Cytat: Radzio w 2015-02-20, 21:05:26
Cytat: Gavroche w 2015-02-20, 20:56:28
Wskarzesz?

Z i n t e r p r e t o w a ł e ś  i tak  u w a ż a s z- pisząc o tym w swoich postach. :D
"Tutaj" propagują jakąś pigułkę- jest w tytule, więc to nic ważnego. :P
Dobrze, że jesteś już Radziu, bez Ciebie to nawet nie wiem co mam uważać. :D

administ

Cytat: Gavroche w 2015-02-20, 20:08:20
ale i tak to bardziej Tomasza powinno boleć niż nas.

Mnie? :shock:
A z jakiego powodu? :roll:

Radzio

Gavroche